FAN!!

FAN HELVETES JÄVA SKIT!!!!

Jag var och vägde mig ikväll och jag har gått upp 0,2! Jag har fan tränat nästan varje dag och jag har hållt mig inom mina points! Det känns verkligen som att luften har gått ur mig! Jag hade inte mycket kämparglöd från början och nu är det inte mycket bättre!! Jag har hetsätit i flera veckor och nu gick jag ut relativt hårt och trodde verkligen att jag skulle få resultat!

Hur ska jag finna kraft i mig att kämpa vidare?!?!?!

Kommentarer
Postat av: josefin - följ mitt nya liv 2011

sv: tack snälla fina du <3

2011-04-11 @ 20:19:05
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Malin

När det handlar om ett så litet plus är det sannolikt att det beror på att du hade mat i magen eller vätska i kroppen t.ex. Kämpa på denna vecka också så ska du få se att det blir minus nästa vecka! Man får vara envis helt enkelt och klamra sig fast vid motivationen, fast att det känns motigt ibland...

2011-04-11 @ 22:28:46
URL: http://citronsocker.blogg.se/
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

Jag har varit matmissbrukare (eller är, har ÄS UNS på pappret) och jag måste säga att +´0,2 är inget du ska ha ångest över. Kan ju lika gärna vara bajs i tarmarna eller bara vatten/mat i kroppen. Oroa dig inte :) Man pendlar ju fram och tillbaka varje dag!

2011-04-12 @ 04:50:05
URL: http://tjelsi.com
Postat av: VIKTig dagbok - 47kg ska bort

Ditt lilla + kan bero på väldigt, väldigt mycket. Vätska, mat, muskler. Det viktiga i sammanhanget är att du inte tappar fotfästet utan fortsätter kämpa en vecka till med samma inställning som förut. Bestäm dig att det är så du ska göra och kör! Det kommer löna sig i slutändan. Jag hejar på dig. PEPPKRAM!

2011-04-12 @ 07:15:17
URL: http://viktigdagbok.blogg.se/
Postat av: Kicki

Häng i så kommer resultatet ska du se...sen är det ju så att kroppen har platåer å kommer man på en sån så kan det ta ett tag innan kroppen vill släppa ifrån sig ngr kilon. Fokusera inte så mycket på vågen utan mät dig i stället och jag brukar gå upp litegrann när jag börjar träna men då brukar jag tänka: är det vikten som är det viktiga eller är det att kläderna passar å jag mår bra.

Lycka till

2011-04-13 @ 09:32:45
URL: http://mullegull.blogspot.com
Postat av: Linda

Kör på. Kan vara mens på ingång, vätska eller att du byggt muskler osv osv.

2011-04-13 @ 11:14:41
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0