En liten uppdatering

Det blir mest såna här temadagar nu för tiden men tänkte informera lite om vad som händer för övrigt i mitt liv. Jag skulle kunna säga att jag haft "två vita dagar" (=dagar utan godis) men det är inte riktigt sant för jag har ätit läkerol och idag tog jag en liiiiiten bit daim av en kompis. Men det är så jag är....

För övrigt så hade jag bestämt mig för att ha en svullkväll i måndags eftersom jag planerade att skärpa till mig på tisdagen... (nej jag vet jag är inte frisk) jag måste hur som helst ha världens största mage för jag fick i mig middag, 2 dubbeldaim, 2 marabou choklad med lakrits, lösviktsgodis, en påse familieguf och en förpackning med ben&jerrys. Det är riktigt jävla pinsamt att skriva om det men vad ska jag göra? Det är sanningen!

Men nu skriver jag om någor roligare. Det blev 5 kilometer i skidspåret idag så jag är glad och nöjd. Det är så kul att märka att man verkligen har utvecklats! I början ramlade jag hela tiden men nu har jag verkligen jobbat upp min balans och det sporrar mig verkligen, skidor är kul!!!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Varje resa börjar med små steg. Fyra dagar är jättebra :D Och det bästa är att man ju mer dagar som tickar på får bättre självförtroende. "Har jag redan klarat X antal dagar så klarar jag en till!" Så får jag tänka en del nu men jag hoppas det snart ska ske mera på automatik. Nästa projekt (start imorgon) är att inte bara undvika godis utan även fikabröd.



Vi klara det här! :)

Kram

2011-02-11 @ 17:03:23
URL: http://silverscreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0