"Fulgrej"

Idag gjorde jag min första "fulgrej" eller vad jag ska kalla det. Jag stod i köket och lagade soppa och var så jäkla hungrig! I frysen fanns det glass och jag var själv i köket så jag slet upp glassen och åt direkt ur paketet och åt det sista som var kvar och gömde burken i soppkorgen... det var visserligen inte mycket glass och det är inte världens undergång men det är INTE bra! Det är inte ett sunt beteende!

Imorn har jag iaf sån tur att vi ska ut och åka skidor! Jag och min tjejvasankompis blir hämtade av ett par andra tjejer och sen ska vi ut och kör en sväng. Ikväll har vi faktiskt studerat lite youtube-klipp och läst lite info på nätet om teknik o så, så imorn ska vi prova våra uppdaterade kunskaper!!




Kommentarer
Postat av: Sara

Hejsan!! Kom in på första gången idag.. När jag såg dina bilder på din kropp så kände jag igen mig. Skulle jättegärna vilja komma i kontakt med dig. Har du någon mail eller msn? Kramkram Sara.

2011-01-19 @ 03:13:30
Postat av: Eliiinea

Vilken fin blogg och intressant :)

2011-01-19 @ 04:03:35
URL: http://eliiinea.blogg.se/
Postat av: Bantarbritta

Härligt att du kämpar på! Är själv matmissbrukare, fast i godisträsket, äter i smyg... men försöker göra något åt det. men det är otroligt svårt!!

2011-01-19 @ 07:01:01
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Postat av: Novembersara © det LILLA extra.

Hej! Jag vet att sådana här kommentarer inte brukar gillas, men just nu har jag chans att bli årets favoritbloggare på bloggfesten jag är bjuden på. Om jag vinner kommer jag att lotta ut en goodiebag till någon utav alla som röstat på mig. Det tar bara ett par sekunder, det enda du behöver göra är att skriva "Jag röstar på Novembersara" i en kommentar här

http://madeinjapan.nu/2011/january/nominerade-til.html#comment



Du skulle göra mig jätteglad om du ville hjälpa till!

2011-01-19 @ 12:43:23
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: tyra

hej! vilken fin blogg du har! fråga gärna på frågestunden på min blogg som jag har nu! :D

2011-01-19 @ 17:11:51
URL: http://tyraamyraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0