Återfall

Jaha, då har man tagit sig sitt första riktiga återfall. Jag var ute och åt middag med mamma, men det var en bra middag!! Sen ville hon ha lite glass och tyckte att -"du får ta en glass idag, det bestämmer jag". O visst, det hade kanske kunnat funka. Först tänkte jag att jag skulle ta en kula men sen blev det två. Efter det så började jag fantisera om att gå till affären och gå loss i hyllorna. Igår läste jag också i Hungerflickan (Hillevi Wahl) och där beskrev hon hur en hetsätning kunde se ut för henne och det var som om hon hade skrivit ner mina tankar. Det bidrog nog till att jag lät det hända. Jag cyklade till affären och köpte lösviktsgodis, jag köpte även lite bröd till killen och ett par avokados så att det inte skulle se lika illa ut. När jag kom hem så myste jag ner i soffan och gömde min godispåse under filten. Sen åt och åt jag.

Men visst, det var kanske inte jättegott. Däremot så gjorde jag det, jag gjorde ett aktivt val, det är därför det heter att man tar sig ett återfall och inte får återfall.

Men jag hoppas verkligen att jag kör på imorn igen. Jag är ju och nosar på 90 stecket nu och jag vill verkligen UNDER!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Bra resonerat! Återfall händer, och det är ju bra att det var ett medvetet val från din sida. På det igen bara! :)

2011-07-12 @ 23:07:09
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Postat av: emma

Det var det jag misstänkte om lchfmagasinet. Synd för det borde ju inte vara så svårt att göra en bra tidning.

Återfall är jobbiga, men dom kommer ju tyvärr. Det viktigaste är ju att inte ge upp!

2011-07-13 @ 09:15:33
URL: http://sockertjockis.wordpress.com
Postat av: n00bis

Jag reagerar precis likadant. Om jag tar något onyttigt trillar jag dit direkt och frossar som en tok. Sen kommer ångesten.

Imorrn är en ny dag pepp pepp

Kramizar

2011-07-13 @ 09:46:23
URL: http://overviktig.blogspot.com/
Postat av: Katta

Vet du så är det, det är en ny dag nya tag. Ibland faller vi. Så är det. Nu fortsätter du starkare än någonsin och du ska se att du alldeles snart är där du vill va! Stor kram! <3

2011-07-13 @ 19:42:02
URL: http://kattasfett.se
Postat av: veronica johansson

Jag känner verkligen igen mig :( men det är bara att ta nya tag och du klarar det :) skickar en styrkekram till dig och önskar dig en fin kväll

2011-07-13 @ 19:49:44
URL: http://blogg.mama.nu/wavva/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0