Kan jag?

Jag har ju lovat mig själv att aldrig köra någon dum diet igen men nu är jag fasligt nära. Men kan en sockermissbrukare klara att göra LCHF eller superhård GI eller vad fan nu är för skillnad? Jag gjorde det för 2 år sedan och jag klarade 2 veckor och sen tokåt jag tills jag gått upp allt igen.

Suck.

Kommentarer
Postat av: RMS

GRATTIS! Välkommen till LCHF-gänget! Detta är ingen diet utan en livsstil. Viktnedgången är en bonus, en hälsoeffekt bland många. Jag är så glad att du vill försöka. Första veckorna är värst (sockeravgiftning), sedan blir det bara bättre och bättre. GE INTE UPP! Min man är på sin tredje månad med LCHF, han har gått ner 13 kilo än så länge. UTAN hunger och godissug. Jag har gått ner 2 kg på två månader (har inte så mycket övervikt) och är mätt, nöjd och osugen hela tiden. Tänker aldrig banta igen. Detta är såhär vi vill leva. Gå in på sajten Kolhydrater i fokus, där hittar du många i din situation och kan ställa frågor och få stöd. Lycka till!

2011-06-13 @ 23:35:15
Postat av: Anna

LCHF hjälpte mig att bli av med mitt sockerberoende, som jag aldrig trodde var möjligt. Jag var dock tvungen att utesluta i princip alla kolhydratkällor, äter endast sådant som har mindre än 5g kolhydrater per 100g. Annars tror jag inte det hade gått, för då triggas sockersuget hela tiden. När jag kör såhär har jag inte den minsta lust att äta varken godis, bröd eller pasta och det är fan ta mig fantastiskt! :) Så ge det en ärlig chans.

2011-06-14 @ 13:06:02
URL: http://annasolika.blogg.se/
Postat av: Anna

Måste tillägga, känner jag någon gång ett sug efter socker vet jag att det är psykologiskt, typ "jag är ledsen och när man är ledsen är det okej att unna sig en kaka". Jag har alltid tagit till sötsaker som belöning eller tröst. Den känslan kan komma ibland men skillnaden är att nu kan jag stå emot den utan problem, och har insett att går att fira eller vara ledsen utan att kränga en påse godis ;)

2011-06-14 @ 13:08:54
URL: http://annasolika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0