Tjock

Då var man hemma igen. Imorn börjar jag nya sommarjobbet och jag har feber och är tjock i halsen, ja alltså tjock hals har jag ändå men nu är den tjock inuti liksom.

Men det ska iaf bli jättespännande imorn, jag ska nämligen bli "plit" ;) Visserligen behöver jag inte socionomexamen för det men det är iaf en bra början. Men en sak känns rätt jobbig. Imorn ska det provas ut kläder... vad kommer jag ha för storlek egentligen? Jag vet knappt vad jag är för storlek för jag vägrar och nya köpa kläder i giganstiska storlekar! Sen är frågan nummer två, hur fan kommer de att sitta på mig? Jag kan nämligen tänka mig att det såna där riktigt illasittande byxor som klämmer åt på fel ställen... men, men imornbitti vet jag svaret på det.

Ha det så bra där ute!!

Kommentarer
Postat av: n00bis

Iiiiih! Känner med dig. Prova kläder är inte roligt för någon. Litar på att du kommer hitta en storlek som både passar och funkar utseendemässigt =) pepp pepp

2011-06-03 @ 00:29:42
URL: http://overviktig.blogspot.com/
Postat av: josefin - följ mitt nya liv 2011

Nu har du chansen att vinna Cecilia Kärvegårds inspirerande bok "Rockstjärnestatus i din vardag!" där du får tips och verktyg för hur du kan göra din vardag till det där lilla extra, hitta motivationen i allt du gör och bli skapare av din egen framtid! Missa inte chansen! Kom till tävlingen: http://sameoldstories.blogg.se/2011/june/vinn-verktygen-till-att-bygga-din-framtid.html#comment

2011-06-07 @ 10:16:20
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: emma

Åh jag älskar att köpa kläder. Eller iallafall tanken på att köpa kläder tills jag försöker få på mig något och inser att jag fortfarande ser ut som en fet kossa :P jag längtar efter den dagen (&hoppas att den någon gång kommer) då man kan köpa typ vad man vill istället. Grattis till examen förresten! :)

2011-06-08 @ 11:38:59
URL: http://sockertjockis.wordpress.com
Postat av: Linda

Joojooomensan, nu står spinningcykeln i mitt sovrum! :D Så fin så! :D

2011-06-10 @ 22:53:48
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0