Orolig

Okej, nu är jag smått orolig. Visserligen är jag lite hypokondrisk men ibland nu för tiden är jag så himla törstig. Inatt var det så illa att jag fick på upp och dricka vatten två gånger. Förhoppningsvis beror det på att jag ätit något väldigt salt men tanken på något annat snurrar ju såklart i huvudet.




Kommentarer
Postat av: Malin

Att vara törstig hela tiden kan vara ett tecken på diabetes om jag inte minns helt fel. Men i så fall ska det ju vara långvarigt! Och att vara törstig kan ha så många ofarliga orsaker. Om du vill kan du ju kolla upp det på din vårdcentral, så slipper du oroa dig. När jag kollade mitt blodsocker på vårdcentralen sa dem att jag var i riskzonen för diabetes. Men när jag ändrade mina kostvanor så gick värdena tillbaka på en normal nivå igen. Dock så har jag värre matvanor nu igen, och det är inte så lätt alltid att bara lägga om matvanorna. Jag ska träffa min dietist imorgon och hoppas hon kan hjälpa mig bort från all hetsätning.



Rörig text, jag vet! Men: ta upp det med din kontakt som du träffar angående maten, eller på din vårdcentral. Men vänta först och se om det vänder. Som du säger kan det vara för att du ätit något salt, helt enkelt.

2012-04-18 @ 12:49:13
URL: http://citronsocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0