Rapport dag 19 + skidåkning

 Gårdagen gick ganska bra. Det var totalt kaos på jobbet men det gjorde också att jag inte hade tid att stoppa i mig så mycket.
 
Min morgon var orolig för jag bara drömde om en klient som har "flyttproblem" och jag drömde att jag var där för försökte och packa och greja, tiden gick och hur mycket jag än packade så blev jag aldrig klar. Jag kände stressen och ville komma hem, det var lördag i drömmen och jag behövde ju komma hem för att sticka mina sockor till julafton...
 
När jag vaknade insåg jag att det är bäst att gå upp för annars fortsätter det drömmande bara. Så jag stack faktiskt ivägt till skidspåret! MEN, det gick sådär. Jag stack ut i spåret och trodde att jag vägde 50 kg och var en elitskidåkare så ganska snart kom verkligheten ikapp mig. Sen hade jag nog alldels för mycket kläder på mig så jag höll på att brinna upp. Intressant nog hade jag min pulsklocka på mig och efteråt förstår jag lite mer varför 5 km kändes som en näradödenupplevelse. Jag hade en genomsnittspuls på 199 och en maxpuls på 217 och turen tog 45 min.... inte så bra. På ett sätt undrar jag om det verkligen kan stämma, jag menar det är ju helt sjukt och det måste ju vara skadligt för kroppen. Men jag får försöka ge mig ut igen men då ta det lugnare... problemet är att alla andra bara svichar förbi mig i spåren och då känns de ju inte direkt så kul att jag ska åka ännu långsammare.
 
Nu tänkte jag bjuda på lite bilder, det här egentligen min skioutfit men jag vågar inte ge mig ut så för när jag väl börjar åka så korvar sig kläderna och jag ser ut som en packad köttbulle. Därför hade jag en annan jacka som INTE är lämpat för skidåkning (vet jag nu). Nu ville jag iaf bjuda på bilder för i februari ska jag åka till Vemdalen för skidåkning och jag önskar verkligen att jag väger lite mindre då så att skidkläderna sitter lite bättre. Det är nämligen inte meningen att de ska sitta som ett korvskin.
 
Bilder nu, ser det annorlunda ut i februari? Det återstår att se.
 
                         

Kommentarer
Postat av: alexandra

vet hur det är, har ett oversize tröja från acne som jag ara längter att komma i, den är inte oversize just nu....hehe... ca har en del kilo att gå ner innan jag kan ha den, men jag längtar. så tråkigt, man vil inte köpa kläder i större storlek

2012-12-22 @ 13:32:10
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Postat av: J.

Shit vad bra gjort att ta sig ut! Oj, de där siffrorna låter helt otroliga. Jag har en maxpuls på 197 enl nå konditionstest och den pulsen kan jag bara närma mig korta sekvenser annars spyr jag av andnöd ;S Men man ska ju gå på känsla också, jag tror inte att det är någon fara så länge känslan är att man inte håller på att dö ;) snygga kläder!

2012-12-22 @ 22:55:41
URL: http://jenniferitext.blogspot.com
Postat av: Lena

Det är lustigt det här, egentligen.... du mår dåligt över att du är fet. Jag tittar på bilderna och uppskattar att vi ser ut ungefär lika i kroppen. Jag tycker att jag är smal! Men det beror väl på att jag har gått ner 50 kg. Men visst är det konstigt att vi kan känna så olika? Alla har ju olika referenser, men jag önskar att du kunde få känna lite av det jag känner (på bra dagar, när jag inte känner mig som en uppblåst val...). Jag tycker att du är fin i kroppen!!

Önskar dig en underbar jul! Kram

2012-12-23 @ 07:19:58
URL: http://zitalena.blogspot.com
Postat av: Anna

Gött att du kom ut och snygga kläder. Tycker du ser ut som en helt vanlig tjej, som mig tex. Kom ihåg att vara snäll mot dig själv. Du är fin <3

2012-12-23 @ 10:40:13
URL: http://Overenskommelsen.blogg.se
Postat av: Eleonor

Assnygga skidkläder, jag har aldrig varit ute och åkt men jag skulle vilja. Men jag känner mig lite för snål för att köpa grejer. Det kanske blir en tur till Branäs innan vintern är slut, så jag får testa slalom för första gången i mitt liv.

God jul på dig!

2012-12-23 @ 18:44:55
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se
Postat av: smulan

Jätte fina kläder:-) inte tycker jag du behöver skämmas för att visa dig i dom. Om du använder din envishet kommer kläderna att sitta lösare i februari:-)
Önskar dig en god jul! Kram

2012-12-24 @ 01:15:26
URL: http://smulgubben.wordpress.com/
Postat av: Jenny - 2xlblog

Bra bilder och fina kläder! Klart att du ska kunna ha dem när du åker i februari. Ha en skön julhelg och ta hand om dig!

2012-12-24 @ 08:17:41
URL: http://2xlblog.com
Postat av: Linda

Åh har aldrig åkt skidor men måste testa det! :)

2012-12-27 @ 17:33:44
URL: http://losingitnow.blogg.se
Postat av: Linda

Du ser jättefin ut redan nu så du vet det. Jag tänker på dig!

2012-12-28 @ 13:32:54
URL: http://goingsmaller.blogg.se/
Postat av: Viktkamp

Du är modig, jag ställer mig inte på ett par skidor igen i hela mitt liv =) Dem kommer sitta bättre i feb =) Gott nytt år! Kram

2012-12-30 @ 22:28:22
URL: http://viktkamp.webblogg.se
Postat av: Pernilla Be

Strunta i alla andra! Du är duktig - och du tävlar bara mot dig själv! Skidåkning är apjobbigt för hela kroppen - och roligt :)

kram, pernilla be

2013-01-01 @ 22:22:12
URL: http://pernillasviktresa.wordpress.com
Postat av: emma-isabella

Du är galet duktig!!
Du inspirerar!
KRAM och god fortsättning

2013-01-01 @ 23:14:37
URL: http://emmaisabellavictoria.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0