Häftigt!

Ja... då har det faktiskt gått flera dagar utan godis! Det typ bara hände. Jag har verkligen inte velat släpa mig ut för att köpa godis och igår t.ex. hade vi kompisar över på en spontanmiddag och då blev det ju inget heller. Vi hittade dock några gamla pepparkakor i skafferiet så ett par såna slank det ner. Men det är häftigt, det är en häftig upplevelse att klara sig utan godis!


Kommentarer
Postat av: Elin

tack, va roligt att du tycker de :)

ja de är faktiskt rätt roligt! jag är rätt ny inom hela fotografi grejen också, kör mitt egna race än så länge liksom :) men skulle gärna vilja veta mer om blixtar, inställningar och sånt :)

hoppas du haft en bra fredagkväll! kram på dig.

2012-02-17 @ 23:21:18
URL: http://eliinboman.blogg.se/
Postat av: ZtorZillen

Ja, jag tränar mest hemma! Är fortfarande för "feg" för att träna på gym! Duktiga du! Du klarar detta, bruden! Ta en dag i taget, en timme i taget!

2012-02-18 @ 00:07:08
URL: http://ztorzillen.blogg.se/
Postat av: Helen Holmberg

Visst är det en skön känsla? Att man får tänka efter när var det man sist åt godis eller läsk tex.



Och tack för din gulliga kommentar, är ganska ny på det här med att baka och laga mat. Oftast gör man saker utan att vara engagerad men sen jag börja med min "viktkamp" så blir det mer och mer kunskap i hur mycket "skit" som finns där ute och då känns det skönt att kunna baka och laga egna saker fria från alla e ämne etc.

2012-02-18 @ 00:24:59
URL: http://www.helenholmberg.se
Postat av: Anonym

sv:T ack så mkt! :D

2012-02-18 @ 09:04:20
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Jenny

Så grymt bra!! :D Kom ihåg att du faktiskt klarat dig flera dagar utan att tänka på det nästa gång du är sugen men egentligen inte vill ha! Heja! :)

2012-02-18 @ 10:30:56
URL: http://intelikatung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0