Uppdatering v 4

Nu har jag skickat mitt uppdatering för v 4 till min tränare/kostrådgivare och från och med denna vecka så bjuder jag även er på den!

 

Denna vecka har gått bättre men ändå inte bra. Imorse ställde jag mig på vågen och den sa 101 kg. Jag vet att det egentligen är ett skämt men, men nu är det som det är och jag har faktiskt kommit halvvägs mot målet på - 5 kg. Sedan är faktiskt även min tid på egen hand i halvtid så då är det ju fullt realistiskt att jag ska klara - 5 kg! 

 

I övrigt så klarade jag min normala måndagsångest riktigt bra! Jag hade bokat in mig på ett spinningpass direkt efter jobbet (för övrigt var det ett jättebra pass med en underbar instruktör och bra musik!!). När jag kom hem hade min kille maten färdig så det var bara att slå sig ner. Dagen kändes så otroligt ultimat och jag önskar att alla dagar kunde vara så! Jag önskar att jag gick en promenad nästan varje morgon och att jag önskar att jag stannade en stund på gymmet efter jobbet nästan varje dag. Men... det är lättare sagt än gjort. För det är ju så in i h***e svårt och sköta sig men motion inspirerar mig faktiskt och gör det lättare för mig att hålla mig på banan!

 

 Det ska iaf bli intressant och se hur denna vecka kommer att fortlöpa, jag hoppas på att den går bättre än de senaste veckorna har gjort!

 

Mvh

 

J


Kommentarer
Postat av: Viktkamp

du är så bra =) Jag önskar att jag bara vägde 101 kg. Kram

2012-07-17 @ 21:48:38
URL: http://viktkamp.webblogg.se
Postat av: Pernilla Be

Härligt att du har sådant flyt :) Kämpa på!

Kram, Pernilla be

2012-07-17 @ 23:55:04
URL: http://Www.pernillasviktresa.wordpress.com
Postat av: Linda

Skitbra rent utsagt!

2012-07-18 @ 01:25:00
URL: http://goingsmaller.blogg.se/
Postat av: Tessan

Fy fan va bra! Du är hur duktig som helt så ge dig en klapp på axeln nu - det är du värd :D

Vilken inspirations källa du är <3

2012-07-18 @ 02:11:30
URL: http://mittlivochlchf.blogg.se
Postat av: Tomtan

Promenaden varje dag är ett realistiskt mål... Men att träna varje dag åxå? Man får inte sätta upp för höga mål för man slår sig så hårt när man ramlar (jag vet för jag har varit nere och nosat på 90 för inte allt för många år sedan. Men jag tror på dej!!!!!

Svar: Jag vet! Det är kanske inte realistiskt! Och det är så sant det du skriver, man får inte sätta upp för höga mål. Så ja... jag får se hur det blir.
Joline

2012-07-18 @ 07:56:15
URL: http://entomtastankar.wordpress.com
Postat av: Anna

Superbra! Huvudsaken är att du är medveten om vart du vill nå, även om du kanske inte är där just nu av olika orsaker. Det är viktigt att ha något att sträva mot! Heja heja!

2012-07-18 @ 08:57:49
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Postat av: Fia

känner igen mig i det att motion motiverar till att man håller sig lättare på banan.
Du kommer att klara dina mål. Det känner jag på mig =)

Svar: Tack! Jag ska kämpa på så gott jag kan! Ikväll har jag nog till och med lurat med pojkvännen på en promend! Jag hoppas att han inte drar sig ur ;)
Joline

2012-07-18 @ 09:54:58
URL: http://smalbloggen.blogg.se
Postat av: Barbro

Det tar tid att få in alla nya rutiner å du är en bra bit på vägen.

Bra gjort!!

Svar: Tack! Det är bra att du påminner mig om att jag är på väg. Jag klankar så lätt ner på mig själv och tycker att jag inte gör något rätt!
Joline

2012-07-18 @ 10:11:48
URL: http://byebyekilon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0