Genomförkyld

Jag tror att jag glömde berätta att jag igår vaknade upp genomförkyld. Jag har mått lite sådär sedan jag kom hem från semestern men jag har bara vägrat lyssna på den känslan. Hur som helst så är den nu ytterst närvarnde och jag mår rätt skit. Men då känns det på något sätt bra att jag kommer att få en hund idag som kan se till att jag får ta mig i kragen och gå ut iaf!

Visserligen ska jag inte hoppas på för mycket men kanske kan det bli en bra start, en veckas morgonpromenader kanske kan bli till en vana som håller i sig!

Kommentarer
Postat av: ♥ L I N D A

allt bra? ♥

2012-06-15 @ 07:59:57
URL: http://xiaos.blogg.se
Postat av: Anna

Hej hej
Tack förtitten inne hosmig. Ja du midjemåttet vågar man knappt ta men jag gjort det. Fått lära mig att midjemåttet bättre ha koll på än kilona på vågen..
Önskar dig en bra dag
Kram

2012-06-15 @ 08:38:09
URL: http://annaspersonligaresa.wordpress.com
Postat av: EE

Fy för förkylningar! Krya på dig!

2012-06-15 @ 13:26:31
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Postat av: J.

SV: Ja det gör ju det ibland, men jag har kommit fram till att det är mina prestationshöjare som tar fram lite mindre bra tankar ;S Aha men det låter ju roligt! Men svårt också antar jag. Yes, jag är socionom och pluggar till en master i barn och ungdvetenskap.. vill ju jobba med barn/ungdomar som typ kurator eller liknande. Min skräck är försörjningsstöd och det verkar på alla som att man lär börja där, men jag vill inte haha. Annars hoppas jag på en doktorandtjänst. Men det är alltid lite sådär smådrygt när framtiden är oviss, samtidigt som det kan vara spännande. Krya på dig och ha så roligt med hunden!

2012-06-15 @ 17:57:15
URL: http://Jenniferitext.blogspot.com
Postat av: Barbro

Hoppas du mår bättre idag
De finns inge värre än å vara förkyld :(

2012-06-16 @ 15:18:18
URL: http://byebyekilon.blogg.se
Postat av: Adela

Ja men det var gött faktiskt och just alla kunde vara med oavsett ålder och ha roligt utan en massa funderingar på att det ska passa alla eller ta siig hit och dit.

2012-06-16 @ 17:38:23
URL: http://nyaadela.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0