Mycket ilska nu?

Imorse kom jag iväg på morgonpromenad trots att det var ledset väder. Det var faktiskt riktigt skönt!! Jag känner verkligen ett behov av att röra mig just nu så jag ska se till att passa på så länge det varar ;)

 

För övrigt så fick jag ett halvt raseriutbrott imorse när jag insåg att min kille tvättat mina nya fina beiga trosor tillsammans med den mörka tvätten. Egentligen var det inte själva handlingen i sig som utlöste min ilska utan det faktum att han inte kan erkänna att det var fel! Nu är de dassiga och fula i färgen och självklart skulle de ha tvättas tillsammans ljus tvätt! Men nej, det vill han fullkomligt förneka. Jag stormar iaf ut ur lägenheten men sen hinner jag inte cykla särskilt långt innan jag ångrar mig och ringer för att be om ursäkt.

 

Det är viktigt att be om ursäkt… men det var även viktigt att min kille sa att han aldrig ska göra om det misstaget igen :P


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Visst är det extra skönt med de promenaderna när det är regnigt och allmänt taskigt väder? Man blir ju så stolt över sig själv när man går ut mot alla odds! :D Fast man känner sig såklart (och med all rätt) väldigt duktig om man går i solsken också :)

Haha, den där irritationen känner jag igen. När man blir så arg, för något som i andras ögon är en bagatell, att man känner sig högröd i ansiktet. Men det är ju i alla fall bra att man kan be om ursäkt. Jag som är envis som en åsna kan inte alltid göra det när jag vet att jag faktiskt har rätt att bli arg :)

2012-06-26 @ 13:32:24
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Postat av: Kicki

Ja, jag tycker med att det är viktigt att be om ursäkt, men jag är så fånig att jag oftast "lägger" mig trots att felet inte var mitt. Men jag försöker bli bättre ;)

Kommunikation är dock A och O. Jämt.

2012-06-26 @ 22:35:31
URL: http://www.machmo.se
Postat av: Tigerhonan - Min väg till ett hälsosammare liv

Ja det är så kul att shoppa ju! :D Ja visst är de fina :)

2012-06-27 @ 10:22:30
URL: http://www.tigerhonan.net
Postat av: Tjocka Tjorven-Blivande sexbarnsmamma

Ja du, vad är det med män och tvätt?? Min man hade gjort samma sak och han sa också att det inte var hans fel. Det var JAG som hade sagt att man kunde blanda ljust och mörkt..Jo men tjeeena;-))

2012-06-27 @ 14:24:28
URL: http://tjockatjorven.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0