Dopklädsel

Tack för alla kommentarer, det värmer så!!  Men jag håller verkligen med om att längden på klänningen är knepig!! Och det är en svår nöt! Men jag ska väl behålla klänningen och se hur det känns. Det kan säkert funka i många lägen och jag är inte bekväm med att visa mina ben, därför tror jag att den här klänningen kan funka.

Men! Nu till nästa dilemma, det är dop imorn och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag har ju köpt lite nya grejer så nu har jag lite beslutsångest. Men jag tror nog att det blir min nya tunika från Indiska. Den har härliga detaljer som syns även om jag gömmer mig under en kofta ;)




Kommentarer
Postat av: J.

Jättefin tunika! Det där med klänningen, ifall du inte trivs med längden, jag tror den skulle vara asfin som maxiklänning och eftersom den har ett yttre tyg högre upp så borde man ju kunna förlänga det undre? jag tycker inte heller om mina ben så jag kör på det och skitsnyggt med en skinnpaj till! :D

2012-05-05 @ 22:58:22
URL: http://Jenniferitext.blogspot.com
Postat av: Snigel

SV. Jag hittade seriestrippen om sötsuget via google, så jag har också lånat den! :-)



Klänningen i förra inlägget är FIN!!!

2012-05-06 @ 00:37:09
URL: http://www.snigeltakt.wordpress.com
Postat av: GT

Ååå vad fin klänningen är,o tunikan ser härligt sommrig ut.Känn dig fin!!!!

Sitter här i natt/morgonen o väntar att jag ska bli trött.men men det är ju fullmåne o då blir jag såhär.Skulle helllre sova för då slipper jag äta(knäppt)

håller på med hemläxa från dietisten,varje sak jag stoppar i munnen ska skrivas upp-och hur gör man?

ska jag ljuga lite o låtsas va duktig eller se sanningen o skriva in chokladbiten? Och hade jag haft mer hemma skulle jag-ja ni vet.

Kramkram/g

2012-05-06 @ 04:20:46
Postat av: Nina

Hej, oj tack. Gud vad glad jag blir av dina ord :) alltså, många blir förvånade över min mage. Bristningarna har nästan helt försvunnit, mycket tackvare att jag solat mycket (som jag annars aldrig gör). Men... de syns fortfarande men är vita, de är jätte fula längst ner på magen och magen ser hängig ut. Nu har jag också heller aldrig lyckats få in magen helt. Jag har fortfarande en kula som hänger längst ner vid troskanten. Jätte fult men jag vet inte vad jag ska göra. Och om jag kollar på den bikinibilden du såg på så kan jag hålla med om att magrn ser toppen ut, men jag mår dåligt av den iaf. En kompis fick se min mage igår och blev hon också förvånad över att den var så "degig" och slapp. Tack för din kommentar och kämpa nu vidre med ditt :) kram Nina

2012-05-06 @ 10:21:04
URL: http://nicaah.blogg.se/
Postat av: Anna

Mycket snygg tunika som sitter väldigt bra på dig. Tycker absolut du ska ha den! :-)

2012-05-06 @ 10:44:50
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Postat av: Evelina

Fina detaljer på den där tunikan :)

2012-05-06 @ 12:05:27
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: camilla

Tunikan är jättefin tycker jag:)

hoppas det var ett trevligt dop?



Tack så väldigt mkt för din kommentar:D jag håller med dig verkigen, det finns så många olika slags äs och det är ganska hemskt hur det har blivit?



2012-05-06 @ 14:01:56
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Kicki

Wow! Den var riktigt snygg!!!

2012-05-06 @ 18:40:05
URL: http://www.machmo.se
Postat av: Viktkamp

jättefin tunika =) Men du borde ha något mer figursytt.. inte dölja fina underbara former gumman =) Obs, du finns med i min blogg =) Kramar

2012-05-06 @ 21:25:10
URL: http://viktkamp.webblogg.se/
Postat av: Fia

Snyggt!

Trevlig blogg du har!

2012-05-06 @ 22:24:59
URL: http://smalbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0