Resultatet

Jahapp, en dag sen, jag ber om ursäkt för det men här kommer den bittra sanningen. Ni kan ju jämföra detta med mitt resultat från oktober. Ja... ord kan inte uttrycka eländet.

Nytt och gammalt resultat. Ett förtydligande bara, jag har alltså gått upp 12 kg! + inte -... tyvärr




Kommentarer
Postat av: Barbro

Jag förstår att du är ledsen å förtvivlad men de är nu du kommer igen



Tusen kramar på dig // Barbro

2012-05-25 @ 20:34:56
URL: http://byebyekilon.blogg.se/
Postat av: MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

Ja det var jätte gott :)

2012-05-25 @ 21:05:25
URL: http://mooollys.se
Postat av: J.

Skit i de där siffrorna ;O De kommer ju ändra sig så fort du kommer in på rätt spår, det vet du ju! Svar från min blogg: Jag har vägt 77-78kg som allra mest. För mig var det en del eftersom jag alltid varit jättesmal och förnekade att jag faktiskt inte var någon benig liten tjej längre. Skitjobbig insikt att inse att man fan inte ser ut som den man trodde, den insikten kom första gången när jag fick en digitalkamera i present.. hemska minne när jag såg hur jag egentligen såg ut haha! perioden när jag vägde som mest sket jag i allt vad vanor hette och åt jätteonyttigt och tränade inte övht. Men, eftersom jag har diabetes, så insåg jag att det får inte fortsätta så och tog tag i alltihop i smyg, jag vet ju hur man ska äta eftersom jag fått dietistinstruktioner sedan jag fick diabetes när jag var 7år -.-. Nu väger jag normalt, är inte den där slanka utan snarare lite vältränad och det är dit jag vill komma :D muskler är nice! hur som, sluta trycka ner dig själv med de där siffrorna ;O. Tänk rutiner och vad som är hållbart, det är mitt tips.. och träna så fettet gråter ;P sen har vi alla tjockardagar, men det är sånt som hör till emellanåt :P

2012-05-25 @ 22:00:01
URL: http://Jenniferitext.blogspot.com
Postat av: Anna The#Queen

Äh kom igen bruden! Det där är bara siffror och hallå eller, hur ofta har en dator rätt! ;)

Livet blir ändå aldrig som man tänkt sig och ja, för att hitta motivation måste det vara tungt ibland. Det gäller att se livet från den ljusa sidan trots att man väger lite för mycket, har fel och brister lite här och där eller vad det nu kan tänkas vara.

Kom igen! Ta nya tag!

2012-05-26 @ 00:03:46
URL: http://fettvardag.blogg.se/
Postat av: Tinefis

Det kommer att gå SÅ bra för dig, det lovar jag. =o)

Vet du, när jag bodde i Norge i 3 år, hade jag ett ganska aktivt jobb, och jag tränade pilates 3 ggr i veckan, och gick tur varje dag. Jag vägde mig inte på de tre åren, men gick ner i vikt, vilket märktes på kläderna. Det bästa jag gjorde var att vara aktiv, och äta mina tre mål om dagen och tre mellanmål, och bara tillåta mig själv godis en dag i veckan. Efter en tid ville jag inte ens ha godis! =o)

Så titta inte för mkt på vågen, även om det är Otroligt svårt.

kram

2012-05-26 @ 01:50:23
URL: http://tinefiskrivnaord.wordpress.com
Postat av: Maria S

Du får försöka ta det som motivation till att vända runt på det till kämparspirit även om de känns skitsurt när man gainat !

Heja heja !

2012-05-26 @ 07:36:18
URL: http://femtillsju.wordpress.com
Postat av: Julia Brandt

sv: hehe, ja det blir ju så ibland.. Man vet ju inte vart fettet försvinner och på mina armar har det försvunnit mest.



Ja, det var inte så bra siffror. Men det måste vara något som du gör väldigt fel, med tanke på att det "går åt fel håll". Har du provat att vara ifrån godis/sötsaker/kakor/glass HELT någon gång? Det tyckte jag var mycket lättare än att ta "några stycken", för då fick man liksom igång suget? Kan lova dig att om du kommer in på rätt spår och får motivationen kommer du DEFINITIVT kunna gå ner minst 1kg/veckan! Ge det en-två veckor utan sötsaker helt, så kommer vågen visa det och du kommer få MYCKET mer motivation, det funkade för mig (:

2012-05-27 @ 22:00:01
URL: http://youlia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0