Kaos, kris och panik

Vilken jävla dag på jobbet! Kaos, kris och panik! Och vad tror ni fastnar i min skalle? Ett uttalande från en påverkad ungdom. Jag försöker övertala en hög tjej hon måste till akuten för att försäkra sig om att hon är okej. Hon har stoppat i sitt ytterst olämpliga medel och jag säger "du har stoppat i dig saker som inte är bra för din kropp". Hon kontrar med, "det har du också". Jag blir helt paff... jag hittar inte orden utan en annan får kliva in och fortsätta. Jag är dock snabbt på banan igen men shit va konstigt det blev, jag tappade orden totalt... direkt efter gick jag bara och ältade orden i mitt huvud men nu känns det rätt okej. Jag menar det är ju sant... det är allt en ganska smart tjej det där...

Kommentarer
Postat av: smulan

Förstår att du kom av dig. Men hon sa antagligen bara så för att få bort fokus från sig och vad hon stoppat i sig. Hade det varit en "smal" som sagt det du sagt så skulle hon bara kommit på nåt annat att säga som träffar där det gör ont.
Så skaka av dig det där. Ska man ta åt sig av råd och ord, så ska man nog göra det av nån som man känner och har förtroende för.
Sköt om dig!

2012-10-31 @ 18:25:27
URL: http://https://smulgubben.wordpress.com
Postat av: alexandra

tråkigt när man försöker hjälpa.... skit i det... kram på dig

2012-10-31 @ 18:55:17
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Postat av: Linda

Alltid lättare att kasta skit på andra så man slipper tänka på sina egna problem. Bara att släppa det och jobba vidare. Älta inte det rent för mycket bara

2012-10-31 @ 20:21:41
URL: http://losingitnow.blogg.se
Postat av: Pernilla be

Ärligt talat. Jag har sett bilder på dig. Du känner sig tjock, men du är inte per definition TJOCK! Absolut inte! Överviktig, men inte tjock så att folk reagerar på det. Se dig omkring - 9 av 10 ser ut som du. Att hon sa som hon sa var enbart tjurighet. Typ "du är ful" och "det är du också". Inte mer än så.

Kram, Pernilla be

2012-10-31 @ 22:01:30
URL: http://www.pernillasviktresa.wordpress.com
Postat av: Lena

Håller med Pernilla ovan. Kram

2012-11-01 @ 05:54:05
URL: http://zitalena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0