Stora lår

Det gick sådär att jobba hemifrån, det är kanske inte riktigt min grej. Men, men nu har jag provat det. Men jag har iaf haft en ganska bra dag hemma :) Jag har varit duktig och förberett för min outfit för morgondagen men jag inser verkligen att jag har ett problem när det gäller byxor. Jag har så stora lår så även fast jag nu lyckats köpa en mindre storlek i byxor så är de ändå för stora i midjan. De gör liksom att byxorna glider ner och jag måste gå och dra i dom hela tiden. Men jag vet att jag kan sy in dom lite upptill men då måste jag nog minska lite till  i midjemått först.
 

Kommentarer
Postat av: Helen Holmberg

hehe lite för blyg för att köra ootd ofta ;-) Det där med byxor är hemskt tycker jag, kjolar & klänningar är så mycket lättare när man går ner i vikt!

Köpta jeansleggings på KappAhl häromdagen i strl 46 som är helt sjuuuuukt bra, första jeansen som inte ger mig den där gällivare gapen i rumpan/fram när jag böjer mig ;-) Otroligt stretchigt tyg! Fanns i svart också, 199 sek - 25% medlemsrabatt med kupong kändes rimligt :D

Min mamma gjorde en piffig sak med mina jeans, typ som barnbyxor/gravidbyxor; http://helenholmberg.se/2012/02/byxtips/

2012-10-18 @ 21:40:15
URL: http://helenholmberg.se
Postat av: EE

Byxor är jättesvårt att hitta tycker jag! Känns som att de flesta är gjorda för de som ser ut som en planka! Men tummen upp för leggings :)

2012-10-18 @ 23:41:40
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Postat av: Lena

Precis samma problem har jag. Fast jag tycker det är värst i ryggen. I somras köpte jag 2 par capribyxor på Lidl som var fruktansvärt stora i ryggen, alldeles för stora för skärp. Men min styvmor hjälpte mig att sy in en bit av linningen på varje sida om mitten därbak, och det funkade jättebra! Eftersom jag alltid har tröja över så spelar det ju ingen roll om det är lite rynkigt... Kram

2012-10-19 @ 05:40:46
URL: http://zitalena.blogspot.com
Postat av: Anonym

sv: jaa dom är så varma o sköna! :D

2012-10-19 @ 07:19:15
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se
Postat av: Barbro

Jag har samma problem med byxor. Dom är alltid för stora i ryggen jag brukar sy veck där bak så dom sitter bättre å så har jag skärp. Stretchjeans de är härliga grejer de ;)

2012-10-19 @ 10:03:52
URL: http://byebyekilon.blogg.se
Postat av: felicia

sv: om du menar på toppen på gröten? så är det en klick messmör och sedan kanel och pumpakärnor högst upp på den :D

2012-10-19 @ 10:27:42
URL: http://tkhl.wordpress.com
Postat av: emma-isabella

Mitt problem är tvärtom. Stor mage och smala ben. Ska de sitta bra i benen kan jag ej knäppa dom runt magen och sitter de bra runt magen sitter de slappt i benen.. suck.. tacka ve jag leggings/jeggings/stretch :)
kram

2012-10-23 @ 13:47:56
URL: http://emmaisabellavictoria.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0