Laddad med god energi!

Imorse hade jag ett pass med min PT och shit va kul det var! Vi har kört lite samma sak sedan jag började, mest maskiner men nu körde vi lite funktionell träning (vad nu de är?) men det var iaf skitkul och jättejobbigt! Jag ser verkligen fördelarna med att han någon som pushar en och som ser till att man gör rätt! Jag känner faktiskt att jag blir starkare och det är också kul! PT:n frågar hur det går med ätandet och det går väl rätt okej men det är ju inte ultimat. Jag gick inte in på det mycket mer än så men helt ärligt, jag vet inte hur många gånger om dagen jag tänker på godis! Det är fan sinnesjukt! Jag ringde nyss min kille för att fiska om det var så att han inte skulle vara hemma ikväll. Det skulle han vara så möjligheten att frossa försvann ju direkt. Men helt ärligt så vet jag inte om jag hade gjort det ändå! Det är väldigt längesedan jag hade en riktig hetsätningsattack och det är bra! I lördags delade jag och min syster på en 200 g chokladkaka och då hade jag lite blandade känslor men jag när jag tänker efter så blir jag faktiskt stolt över att jag kan göra en sån sak och inte balla ur och springa till affären!

 

Ja, ja men nog om det. Passet imorse var skitkul och jag har varit laddad med god energi hela dagen! Jag har jobbat på bra och fått massor gjort!!


Kommentarer
Postat av: Josefin

Har för mig att funktionell träning är träning där man använder sig utav sin egen kroppsvikt i alla övningar man gör... Roligt att få läsa din blogg och om dina framsteg du gör med hetsätningen. Keep up the good work! Kram

2012-09-26 @ 18:13:04
URL: http://jossandahls.devote.se
Postat av: Minendie

Vad härligt att läsa att det går bra och du känner dig stark. Att kunna äta kontrollerat är en stor seger :)

2012-09-26 @ 20:35:18
URL: http://minendie.wordpress.com
Postat av: alexandra

vad väl ändå skönt att han var hemma :)

2012-09-26 @ 20:38:45
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Postat av: Anna

Jag är så himla stolt över dig! Går du någonsin tillbaka i bloggen och läser vad du skrev innan, typ för ett eller två år sedan? Då märker man verkligen vilken resa du gjort! Stor kram till dig, och kämpa på!

2012-09-27 @ 07:58:01
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Postat av: Linda

Du är så fantastiskt duktig! Åh vad långt du ändå kommit i den här preocessen. Wow! Kram på dig

2012-09-27 @ 13:53:15
URL: http://goingsmaller.blogg.se/
Postat av: smulan

Gud va kul att du känner att det går framåt och du blir starkare:) Bra jobbat!

2012-09-29 @ 20:28:34
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0