Gråtit

Jahapp då har man gråtit på jobbet. Det har jag nog inte gjort många gånger men idag gick det inte att hålla emot. Det är så svårt att förklara men det verkar som att min chef tycker om att känna att hon kan bestämma över mig och det är väl jävligt tacksamt eftersom jag är rätt mesig när det väl kommer till kritan. Ni kanske kommer ihåg i sommras när jag ville ha semester och hon sa blankt nej.

 

Nu ska jag försöka förklara lite, när det gäller ledighet vill jag inte ställa till problem för då känns det väldigt obekvämt för mig. På fredag har jag bett om att kompa ut vid lunch eftersom jag ska åka på kryssning och det är okej med mina kollegor men jag har inte frågat chefen. Nu har jag kommit på att det vore trevligt att vara ledig hela dagen så jag berättar läget för min chef och hon säger att all ledighet ska gå genom henne. Alltså är inte ens min kompeftermiddag beviljad enligt henne. Hon säger att hon ska återkomma med besked. Jaha okej säger jag och går ut. Jag går sedan in till min kollega och förklarar situationen. Jag känner att tårarna är nära och sedan kan jag inte hålla emot. Jag blir så ledsen att hon ska vara såhär mot mig! Jag är så känslig och nu känns det som att min underbara dag som jag planerat blir ”grå”. Det dyker ju såklart upp en liten känsla som viskar, tänk om jag inte ens får åka för att hon säger nej. Det tror jag visserligen inte att hon kommer att göra för hon är en sån som bara vill känna att hon har makten och sen säger hon säkert okej iaf.

 

Men jag blir så ledsen, jag vill att det ska vara okej att jag är ledig för jag såg fram emot att träna med min PT på morgon och sen åka hem och förbereda mig inför kryssningen. Jag älskar verkligen förberedelser och såg fram emot att göra mig iordning och greja runt lite hemma med bra musik innan innebandytjejerna ska träffas och äta lunch tillsammans.

 

Usch, jag har fortfarande nära till tårna.

 

Men! Jag förstår att jag inte är oskyldig i detta, jag borde ha kollat med henne innan. Men hon behöver inte vara så jävla okänslig, hon kan bara säga: är det okej med dom andra är det okej för mig men nästa gång vill jag att du meddelar mig också.


Kommentarer
Postat av: Linda - 50,5 kg

Tack så mkt!

Hoppas att det löser sig så du kan vara ledig!

2013-01-30 @ 19:49:04
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: Malin

Låter som en tråkig chef. :/
Förstår det tar hårt, särskilt som du är en sån person som inte tycker om att krångla/ställa till besvär. Är också sån, hade nog också tagit åt mig som bara den. Hoppas hon beviljar ledigt så du kan njuta av en ledig fredag med härlig kryssning och glömma bort tråk-chefen!

2013-01-31 @ 17:55:26
URL: http://tryingtogetfit.blogg.se
Postat av: smulan

Tråkigt med såna som njuter av att bossa och låta andra svettas innan dom ger med sig.
Hoppas du får ledigt och kan åka på din kryssning och njuta lite:)
Kram

2013-01-31 @ 22:38:30
URL: http://https://smulgubben.wordpress.com
Postat av: C

Åhh, va trist - hoppas du kom iväg!
J...la skitchef!!! Tyvärr är många chefer maktgalna o det är väl fan att de ska få förstöra :-(

Kram på dig gumma ♥

2013-02-02 @ 21:06:33
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Postat av: Eleonor

Det kommer att stå fler missunsamma människor i din väg tyvärr, tråkigt bara att din chef verkar vara en sådan människa. Man måste ju vara human mot sina anställda annars vill man ju inte stanna kvar!

Jag hoppas att du fick ledigt ändå, så du kan åka iväg på kryssningen. Kramar

2013-02-03 @ 09:26:20
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se
Postat av: alexandra

vad tråkigt, hoppas det slutade bra i alla fall

2013-02-03 @ 12:18:59
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Postat av: Lena

Usch vilken tråkig chef. Gillar inte alls folk som bara skall visa att de bestämmer... Hoppas verkligen att det ordnade upp sig och att du fick din ledighet! Kram, från en som är sen med att läsa...

2013-02-04 @ 05:59:10
URL: http://zitalena.blogspot.com
Postat av: Linda

Men det var samma för min kära pappa när vi skulle till Turkiet, allt va fixat med kollegor o så men chefen sa nej. På något sätt lyckades han övertala henne. Tror det handlar om att de vill visa att de är chefer och faktiskt har makten, så de skrämmer upp en.


Hoppas allt löste sig. Kram

2013-02-04 @ 09:03:47
URL: http://losingitnow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0