Viktuppdatering

Där ramlade veckorna på igen. Idag ställde jag mig dock på vågen och fick se vad julens frosseri har gett för resultat. 98,8 kg!!! Sedan minsta noteringen på vågen är det + 6 kg! Jag vill ju vända detta! Jag förstår att jag inte kan gå ner massor i vikt under sista delen av graviditeten men jag måste iaf stoppa den här skenande viktuppgången! Jag vill så gärna ta mig till gymmet men det är som att det "går troll" i allt som har med gymmet att göra. Idag hade jag bestämt mig för att gå på ett spinningpass som min gamla PT har men då insåg jag att jag bokat att jag ska ut och äta med en kompis. Men visst, det är ju inte så att det inte finns tid att gå till gymmet. Det handlar om prioriteringar och mina prioriteringar är att helst bara landa i soffan på kvällen. Innan jag fick barn tränade jag en del på morgonen men nu vill jag ha all sömn jag kan få. Vi var en liten krabat som sover väldigt dåligt på nätterna!
 
Jag har grymt ont i ryggen och magen är redan väääldigt stor om man jämför med förra graviditeten. Visst, nu får jag tänka på att det är andra gången jag är gravid men jag tror mycket handlar om att jag inte tränar, det finns inga muskler som bär upp magen utan den putar rakt ut och det gör att jag får grymt ont i ryggen!
 
Så när tror ni att jag lyckas ta mig till gymmet? Min nästa tanke är nyårafton. Sedan kommer det sorgliga att det blir efter nyår och gymmet kommer att vara proppfullt och jag är en av dom som typ "ska börja sitt nya liv".
 
Ja, jag vi får se. Sitter nu med så grymt ont i ryggen att jag inte riktigt vet vad jag ska göra?!
 

Kommentarer
Postat av: CG

Har full förståelse för att det är tungt att gå till gymmet. Det är svårt att komma iväg, speciellt när man inte varit på ett tag :-(
Jag har bestämt mig att satsa på promenader istället, behövs ju inte så mycket förberedelser för en promenad....
Kämpa på!! :-)

Postat av: Cinderella

Jag har ett aktivitetsarmband som motiverar till massor med aktivitet i vardagen eftersom varje steg "räknas". Låt vara att det inte blir hög intensitet hela tiden precis, men det blir överkomligt och motiverande. Som småbarnsförälder torde du få in en hel del steg i vardagen misstänker jag, motverkar kanske inte det ryggonda men du är aktiv ändå.

2016-01-01 @ 17:44:02
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0