Fed up

Har någon sett dokumentären fed up? Den finns på Netflix och jag såg den i förra veckan och tappade hakan! Den handlar om matsituationen i USA och jag säger bara, vilket land! Det är så sorgligt hur man kan göra så mot alla människor. Kunskapen om vad som är bra mat är så låg så jag kan inte förstå hur ska dessa människor ska kunna göra kloka val?
 
Jag tror att det finns många infallsvinklar i den här dokumentären och jag kan bara skildra det jag reagerade på. Jag reagerade på dessa stackars barn! Överviktiga barn som ville göra något åt deras situation men kunskapen och möjligheterna är så dåliga! Jag fällde en och annan tår faktiskt. Dokumentären var verkligen en ögonöppnare. På ett sätt blir jag sååå glad över att jag lever i Sverige men samtidigt inser man hur mycket dolt socker som finns i vår kost. Det är inte helt lätt att göra rätt. Och den syn som finns på att man ska äta så lite kalorier som möjligt, den har jag nog aldrig riktigt trott på. Det är faktiskt ett helt annat tema som jag borde skriva om framöver.
 
Hur som helst, se dokumentären och snälla skriv gärna en kommentar om/när ni sett den så jag får veta hur ni tänker!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: BR

det gör ju ont i hjärtat att se dessa stackars barn som blir motarbetade hela tiden. har sett dokumentären kanske 4-5 gånger nu och trots att det inte direkt är någon ny information så är det ju mycket märkligt (eller snarare sorgligt?) att folk är så motsträviga och otillmötesgående! allt för att bara tjäna extra pengar, det är så äckligt!

2015-09-12 @ 20:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0