Jag kämpar ju!

Igår kunde jag inte låta bli, jag tänkte att nu måste de ju ha skett lite resultat så jag tog fram måttbandet... men icke, Det har inte hänt någonting. Alltså jag tränar och tränar, det är inte rättvist.... eller kanske är det det... Jag förlorar väl allt jag kämpar för när jag får mina hetsätningsattacker varje helg och som varar i några dagar.

Men jag mår ganska bra iaf. Jag tränar och tycker iaf att jag ser och känner resultat, det är ju det viktigaste. Med det är så svårt att göra rätt. Jag undrar om vissa har lättare att gå ner än andra och om vissa har lättare för att gå upp i vikt.  Det känns som om jag går lätt upp i vikt och som att vikten sitter där som sten sen!

Jag är inte född smal, jag har aldrig varit smal, min "grundform" är rund och slapp... ibland är inte livet rättvist. 

                                            

Jippie me!

Idag har jag varit duktig! Jag är tokhungrig men jag har ätit bra saker och tillräckligt mycket. Det är inte konstigt att jag är hungrig ändå för min mage lär ju ha den dubbla storleken jämfört med en vanlig mage. Jag känner nämligen aldrig känslan mättnad. Jag vet inte men kanske äter jag mig förbi den... Jag är antingen inte mätt eller så mår jag illa. Det är lixom alternativen när jag har ätit.

Snart är det dags för middag men jag drar lite på det så jag inte blir så hungrig ikväll. Men enligt mitt kostprogram har jag faktisk kalorier kvar så det kan nog bli något äpple och kiwi ikväll.

Det känns bra att ha ett bra inlägg för en gångs skull. Idag har jag både tränat och gått en promenad imorse! Jippie Me!!

Dålig planering

Oj oj, hur har jag tänkt att jag ska gå ner i vikt och bli sund när jag tokfrossar så fort det blir helg och sen tar det någon dag innan jag kommer i fas igen. Idag blev ingen bra dag. Igår blev ännu värre. Jag åt dåligt på dagen och sen på kvällen gjorde jag ett spinning pass. Efter det var jag skithungrig och blev inte mätt på min mat. Då var jag sugen på något gott och vad hade jag i kylen? Pepparkasdeg! Jag är fan patetisk. Men imorn blir det nya tag. Träna, träna och kämpa, kämpa!

RSS 2.0