Stolt

Då var helgen över... och det har gått jättebra tycker jag! Jag är superstolt över mig själv! Ikväll åt jag visserligen godis men jag hade bara köpt litegrann och jag och killen delade. Det känns toppen att känna sig lite normal och bara äta liiite godis och samtidigt dela med någon utan att få spunk och ångest för att någon annan äter upp mitt godis ; )

Frågan är om jag ska orka upp imorn och träna... är inte alls så sugen... o klockan är ju massor redan...

HELT SJUKT!

AAAAAHHHHH!!!!

Ni kan inte fatta vad jag gjort ikväll! (filmen blev något utråkande så jag rensade garderoben). Jag hittade mina gamla byxor som jag hade när jag var "lite" mindre! Haha! Helt sjukt! Hur fan kan man låta det gå så långt?

Jag letade upp en massa gamla bilder också men hittade tyvärr inga med just dom byxorna, men jag bjuder på en annan knepig bild som är tagen med digitalkameran på en framkallad bild.Det känns som att det krävs en liten förklaring kring mitt förflutna (om någon orkar läsa). Jag har alltid varit en stor tjej, alltid gillat att äta men skulle väl inte säga att jag hade stora problem innan jag startade viktminskningprogrammet extravaganza och lärde känna nya tjejer men annan syn på att äta. Efter det började svälta mig själv i perioder och hetsäta. Det var så jag lyckades gå ner i vikt. Jag TOKBANTADE! Så höll jag på fram till jag började plugga och insåg att jag kan inte svälta mig själv för då har jag ingen hjärna att plugga med, plus att jag inte orkade plåga mig själv längre! Där efter gick det väldigt fort, sedan min start med pluggandet för tre år sen har jag upp 20 kg, men vikten har pendlat endel under perioden. Nu är drömmen att jag ska hitta en balans i mitt liv och inte pendla i vikt utan finna en sund inställning till mat och förlora dessa j**la kilon i lung takt.


Dåligt sen rätt bra

(14.44)
Hemma igen... och jag känner mig jättenere... o inte har jag några planer för kvällen heller. Jag vill inte vara själv ikväll men samtidigt vet jag att chanserna för att någon ringer nu är väldigt små... Varför ringer inte jag någon då? Jo för att jag önskar att någon ringer till mig, att någon vill ha mitt sällskap och ringer mig!

19.49
Nu skriver jag i nutid och livet känns rätt okej. Jag har en förmåga att fastna framför datorn och tycka synd om mig själv. Jag är är även väldigt känslig när mitt blodsocker är lågt så jag var nog lite olycklig av den anledningen också. Det hade fortfarande varit kul att träffa någon ikväll men nu sitter jag i soffan och myser framför en bra film och imorn är det full fart igen... så det är väl inte så synd om mig. Och på tal om synd så har jag inte syndat idag heller! Vågen visade under 90 kg imorse när jag vägde mig!! Det värmer mitt hjärta! Men det är morgonvikten det, nykissad och allt ; )


Godmorgon

Då var det helg igen, denna svåra tid under veckan. Men än så länge har det gått bra ; )

Igår var jag på spinning, men jag blir bara så irriterad på hon som har passet! Hon kör samma skitlåtar varje gång och jag har t.om. önskat en låt men NEHE! Den kommer ju aldrig, då sitter jag ju bara och irriterar mig under passet! Det här faktiskt det sämsta gymmet som jag tränat på hittills i min träningskarriär, men det är dom enda som har tidiga morgonpass så det är bara att bita i det sura äpplet... typ.

Nu sitter jag och väntar på min mamma. Hon skulle ha kommit vid 9... trist...

Härlig i snön

Idag har jag varit duktig och skrivit upp allt jag ätit! Det har dock åkt ner lite choklad men jag försöker att inte gräva ner mig för det! Jag är så klantig som har sånt hemma när jag vet att jag inte kan kontrollera mig själv!

Idag har jag har hunnit med lite stavgång också ute i snön! I skogen fylldes jag av en riktigt härlig känsla, det var längesen jag kände på det sättet så det var skönt att bara stanna upp och andas in skogen, snön och min fina känsla i kroppen! Jag tänkte också på att om det fortsätter såhär så kan jag snart ge mig ut i skidspåren!! JIPPIE... eller nåt ; )


En seger!

Idag gick jag till viktväktarna och sa till honom att jag inte tänker ställa mig på vågen... han la huvudet på sned och frågade varför? Jag sa att jag kommer bara bli ledsen så det är ingen idé. Men sen kunde jag inte låta bli så jag smet upp på vågen och höll för siffrorna och fatta!! Jag hade gått ner 0,2!! Helt sjukt så jag sa till honom att jag ångrade mig och så fick han skriva upp att jag gått ner ; )

Vi pratade om stöd idag och jag sa helt ärlig och rakt ut att jag inte riktigt förstår det där med stöd... Sen visade det sig att killen som har viktväktarna var riktigt duktig på att ställa rätt frågor och faktiskt få ur mig vad jag vill ha för stöd och hur jag ska få det! Lite imponerad av honom blev jag allt!

Nu måste jag se till att någon finns där för mig och kan påminna mig om allt bra jag gör och att jag faktiskt har gått ner i vikt och kan gå ner ännu mer i vikt!! För jag är så jäkla duktig på att slå ner på mig själv! Hela tiden och om och om igen! Då är allt bra borta ur sinnet och jag bara tänker negativt och gör dåliga val!

Så målet för förra veckan finns alltså kvar!

NÄSTA VECKA SKA JAG HA MIN GULDSTJÄRNA!!


Vill iaf

Idag är det dags att gå till viktväktarna igen och det är dags att ställa sig på vågen. Jag vet dock att jag inte klarat det mål som jag satt upp för mig själv förra veckan. Jag kan mycket väl ha gått upp denna vecka... usch va pinsam jag är men samtidigt är det som det är. Det hela är så otroligt komplext!

Hur som helst så har jag iaf gått över 5000 steg alla dagar förutom en! Jag har även gått långt över 5000 steg flera dagar!

Nu tillbaka till mötet ikväll och vågen. Jag har bestämt mig för att gå dit iaf. Jag funderar däremot på om jag kanske bara ska gå på mötet och inte ställa mig på vågen för att jag vet att jag bara kommer bli ledsen. Jag tycker faktiskt att det är starkt och bra nog om jag bara tar mig dit! Jag menar det betyder ju faktiskt mycket! Att jag vill gå dit även om jag vet att jag inte klarade denna vecka...heller...

Alkoholförgiftning

Ja det blev ingen uppdatering igår för... jag var sängliggande! Jag dricker inte ofta... och ibland när jag dricker så glömmer jag lixom bort att man inte kan dricka hur mycket som helst. Ett annat problem är att människor omkring mig inte riktigt förstår att jag har druckit väldigt mycket...

Hur som helst så var jag ute med jobbet och jag drack alldeles för mycket. Jag insåg vartefter kvällen framled att "det är inte bra" jag var ju så jäkla full!! Jag kom hem iaf och spydde... Sen gick gårdange ut på att ligga i sängen fram till kl 2. Jag fick endast i mig lite vatten och lite nyponsoppa. Vid 3 kom mamma så då släpade jag mig upp och la mig i soffan. Hon hade med sig fruksoppa och efter ett glas med det så spydde jag igen. Sedan drack jag lite vatten och nyponsoppa, dags att spy igen. Till sist provade jag ännu ett glas med nyponsoppa, ett glas med vatten och några godisar (killen hade med sig lite hem och jag kunde inte låta bli), allt kom hur som helst upp igen och nu var klockan typ 7 på kvällen. Men då fick jag antagligen upp de sista "onda" för sen kändes det bättre. Idag har dock fortfarande kännt mig dålig, trött, slö och svimfärdig.

Usch va jag inte kan kontrollera mig själv ibland! Jag skulle däremot verkligen vilja veta vad det är som händer i min kropp när det blir såhär? Är jag typ alkoholförgiftad och kroppen klarar inte att ta emot något förens den har "renat klart" mina inre organ? Ja pinsamt är det hur som helst!! Och inte bra!!


Vill inte!!

Ja mål är inte alltid enkla men jag har gått över 5000 steg varje dag iaf!

Dag 1. 8 382 steg
Dag 2. 10 142 steg
Dag 3. (pågår)

Men idag var ett mål att jag skulle promenera eller träna men... det kommer jag inte att göra... För nu ska jag faktiskt sätta igång och göra mig iordning för kvällen, middag ute... och alkohol...

Men jag måste ju berätta om gårdagen! Jag var tvungen att hitta ett par nya byxor eftersom mina favoriter sprack för ett tag sen. Men usch va det inte gick bra! Jag gick från butik till butik men de passade inte och det fanns inte några stora storlekar. Till slut hamnar jag på Åhléns + avdelning så där köper jag ett par byxor. Jag vill inte vara så stor! Jag vill inte vara så fet att jag inte kan hitta ett par byxor på gina tricot! Fast va fan tror jag när jag väger 93 kg?!

Jodå

Jag gick för 8 000 steg igår så det var ju inte helt fel. Maten gick sådär men det var inte mitt fel ; ) Nej men skämt och sido det är inte så lätt när man äter ute med jobbet och så. Eller nej vilka dumma bortförklaringar men hur som helst var dagen inte toppen men helt okej!

Nu väntar en tuff helg med restaurangbesök både ikväll och imorn! Hua! Jag skulle nästan vilja dra mig ur morgondagens partaj men... va fan det är ju också fel! Att smita undan bara för att jag är rädd för att äta för mycket!

Ett annat mål som jag hållt idag är att jag trännade imorse, spinnig för hela slanten!

Mål

Jag har märkt, både när jag läser andras bloggar och när jag träffar människor på viktväktarna att det är många som har mål. De gör upp listor över hur de ska träna under veckan, eller en tidsplan för när de ska har gått ner x antal kilon. Själv har jag väldigt svårt att göra såna saker... Jag har lixom inte diciplinen att följa de... men jag ska ändå göra ett försök. Men jag ska inte ha för höga krav på mig själv! Det är bättre att börja lågt och känna att jag klarar det och sedan höja målen!

Okej (djup suck) då böjrjar jag!

Några mål denna vecka

- Till nästa vägning ska jag har en guldstjärna!!! = Jag måste gå ner minst 0,5 kg.
- Jag ska ut och äta både fredag och lördag kväll och då ska jag göra bra matval och jag ska röra på mig och tjäna in aktivitetspoints!! Imorgon blir det spinning och på lördag promenad eller träningsdvd (Igår fick jag hem några träningsprogram på dvd som jag har tänkt att ha som akutlösning när jag inte orkar/vill gå till gymmet).

Långsiktiga mål

- Jag ska väga under 90 till jul = Jag måste gå ner minst 3,2 kg
- Jag ska gå minst 5000 steg/dag (jag vet det är inte mycket... men jag börjar så iaf)
- Skriva upp ALLT i viktväktarnas checklista på nätet!!!!!! Har jag klantat mig så har jag!!!+

Då har jag varit på kvällens möte... det resulterade i + 0,3 kg... Det var ju deffinitivt väntat men det känns ju tråkigt. Jag var så himla nära - 3 kg! Men, men jag måste försöka hitta motivationen! Det är ett par på viktväktarna som är så himla söta och dom har verkligen motivation! Jag måste försöka tänka på dom och deras leenden och vilka fina resultat de fått varje gång jag tänker stoppa dåliga saker i munnen!

NEJ!!

Idag hade jag bestämt mig för att ta tag i mig själv... nu funderar jag över saken. Jag leker med tanken att inte gå till viktväktarna ikväll och istället försöka att kämpa hårdare till nästa gång... för jag vill inte ha ett plus ikväll och jag är livrädd för hur stort pluset blir!

Men NEJ! Jag gick upp i morse och var på spinning och det var skönt! Det är ju alltid så skönt att träna!! Så NEJ jag ska inte strunta i viktväktarna, och NEJ jag ska inte äta idag och "starta mitt nya liv imorn".

Denna stund är lika bra som vilken annan som helst och det är dags att sluta vara så självömkande! Det är inte synd om mig! Jag har alla möjligheter att göra något bra av mitt liv! Det är bara att jag tittar på bilden nedan och inser att jag vill inte se gravid och svullen ut!!!

Tusen tack för alla sköna bloggar som finns där ute, det är så härligt att läsa och bli inspirerad och känna att det finns fler som jag!


Orättvis?

Nu var jag kanske lite orättvis... för hon kom till slut. Å andra sidan vet jag inte om det hade varit bättre om hon lät bli för hon var så trött och slut vilket resulterade i en tryckt stämning.

Jag undrar hur det känns när man går sönder? Känns det såhär? Eller är det bara små, små bitar som faller bort, en liten spricka i fasaden.

Saknar

Visst är det väl lätt så att man bara skriver skit i sin blogg, speciellt om man är anonym! Idag hade jag sett fram emot en ledig eftermiddag med mina mamma. Jag har riktigt skrytit om den och hur kul de ska bli. Jag och min mamma har inte så mycket tid för varann eftersom hon har rätt mycket omkring sig och jag är inte den som vill be henne att komma och hälsa på... för hon kommer väl när hon vill och har tid... Den dagen kommer dock alltför sällan. Så jag tog mod till mig och bjöd in henne idag! Tänk, en hel eftermiddag och kväll bara hon och jag... Det kunde ju jag tro... tänk va jag saknar att ha en mamma.Varför?

Tänk att jag inte ens kan/vill vara ärlig här... på min anonyma blogg...

Hur sjukt är det? Att äta upp sina känslor, att trycka ner dem och svälja.
Men vad är det jag sväljer? Är verkligen allt så komplicerat? Har jag inte bara en knäpp i huvudet? Ett litet error som gör att jag vill äta? Att jag vill känna mig nästan illamående, full i magen och bedövad. Bedövad från alla känslor... ja då var vi där igen, dessa känslor... vilka är dem?


Nya däck?

Ja då släpade man sig upp imorse för att ge sig iväg på träning. Jag var måttligt sugen men det var bara att släpa sig upp. Väl ute inser jag att regnet vräker ner så jag går in och ska leta upp regnbyxor men får inte ens upp dem över dem över höfterna. Ja, ja jag får väl bli lite blöt då, klockan tickar ju! Ut igen och inser innan jag ens satt mig på cykeln att backtäcket är helt platt... Jag kommer inte hinna till träningen. Sur och less som jag blir så kryper jag ner under täcket igen. Har man tur eller har man tur?

Inte positiv

Suck vad det är jobbigt med helg ibland. Jag vet inte riktigt varför men ibland vill man bara jobba.

Idag bär det ut på landet. Vi får se hur det går med fötterna men jag känner mig inte överdrivet positiv.

Hoppas ni andra får en bra söndag!

VARNING!!

Det har varit härligt med en ledig dag idag men det har åkt ner både kladdkaka och tacos men det känns inte som någon katastrof.

Vad som däremot är en katastrof är mina fötter! Det där med skavsårsplåsterna funkade väl bra men när jag tittade på kvällen mötte jag en otrevlig syn. Inte blev det bättre när jag drog bort de heller men jag kunde inte låta bli! Det växte ju något läskigt där under!

VARING FÖR LÄSKIGA BILDER NEDAN!

  


Bra grejer!

Över 19 000 steg blev det igår! Känns jättekul, även om jag haft svårt att gå i vanliga skor idag... dem där kängorna är nog inge vidare. Köpte dem förra året för 1000 kr men ja... det är inte första gången dem torterar mig. Jag hade bara förträngt det sen förra vintern. Hur som helst så satte jag på compeed skavsårsplåster idag och det har faktiskt fungerat jättebra. Det sved som tusan först nu känns de bra! Vågar jag mig på en promenad imorn tro? Nu när jag lixom fått upp flåset ; )


Köttsår

Dagens promenad resulterade i köttsår på båda mina hälar... men jag brände nog en hel del fett iaf...

Ofrivillig promenad

Jag har insett igår att den där viktminskningen var verkligen en gåva så denna vecka har jag en hel del att "betala tillbaka". Jag börjar det med en ganska ofrivillig promenad. Det är ju så jäkla halt så jag vågar inte cykla så jag ska ta mina stavar och vandra istället. Det känns inte helt lockande men, men. Jag har dock köpt viktväktarnas stegräknare så den ska invigas idag, spännande!

Helt sjukt!

HELT SJUKT VILKEN DAG! Det var riktigt slask och skitväder och när jag cyklar till ett ställe där jag ska hålla i ett föredrag jo då spricker mina byxor!!! Inte ens i sömmen utan i själva tyget!! Kul värre! Väl framme så funkar ingeting rent tekniskt så jag får ringa runt, runt, runt innan det äntligen kommer en arg gubbe och hjälpter till. Själva föredraget gick jättebra, jag fick dock dra rätt hårt i min skjorta för att försöka dölja mitt lår som var påväg ut ur byxorna!

Sedan var det dock dags för belöningen. Med tunna byxor (så tunna så det uppenbarligen gick sönder), tunn kofta och utan att ha ätit någon ordentlig lunch så visade vågen -1 kg!! Frågan är vem jag ska tacka för de resultatet? Jag ska vara ärlig, jag hade en tanke på att gå till viktväktarna och sen gå till affären för en sista svullkväll för att sen ta tag i mig själv igen men det där kilot gav mig kraft att cykla hem och äta lite äpple med russin!

NUVARANDE VIKT 92,8 = - 2,8 KG

Vill inte

Fan jag vill inte upp ur svackan! Hur fan ska jag göra imorn?! Jag måste ju gå dit! Jag kan inte smita men vad gör jag om vågen visar +?! Mannen där vet ju att jag inte skött mig och då skäms jag! Han vet ju inte hur stört ätbeteende jag har! Eller kan han lista ut de? Fan det är bara andra veckan... pinsamt är vad det är!

Det är så knepigt för det är inte så att jag är sugen! Att äta ger mig bara ett sånt lugn, det är min drog, med den kan jag slappna av och glömma alla bekymmer för en stund. Men varför tar man inte tag i alla bekymmer istället? Jadu... de kan man fråga sig.

Upp ur svackan?

Godmorgon eller något... idag blev det godis till frukost... helt värdelöst men jag hoppas att jag kommit ur min svacka nu. Jag skäms redan så jag mår illa! Imorn ska jag stå på vågen framför viktväktarkillen och nu vore det INTE konstigt om jag gått upp med tanke på gårdagens totala katastrof! Det är snöstorm ute och jag har lovat mig själv att ut och gå med stavarna idag... men jag kan inte ens smita för jag måste ta mig till en plats och jag vågar ju inte cykla idag... så, detta fick jag väl för mina synder skull och jag förtjänar väl inget annat än en stavpromenad i snöstorm....


En som förstår -tack!

Vilket fin kommentar jag fick på senaste inlägget! Tusen tack! Det är så skönt att höra att någon förstår en! För det är så svåra saker att prata om!!

Jag har som sagt inte skrivit hur lång jag är men jag är 167 cm och vägde 95,6 kg när jag började och jag har ALDRIG VÄGT SÅ MYCKET FÖRUT!

Innan jag började plugga var jag en sån som hetsåt och svalt mig själv i perioder men vartefter åren går så "orkar" jag inte svälta mig själv vilket bara resulterar i en viktuppgång. Jag har tidigare sysslad med diverse dieter men fick för mig nu att prova viktväktarna och det känns jättebra!! Man får äta allt och kan lätt hålla reda på hur mycket propoints man äter med hjälp av deras hemsida. Jag har visserligen bara hållt på i två veckor så jag ska väl inte säga så mycket men än så länge så känns de verkligen bra!

Imorn är en ny dag!
Snälla låt det bli en ny bra dag!

AAAAAHHHHH!!!!!!!!!!

Fan alltså! Jag är så glad nu att denna blogg är anonym så jag kan spy ur mig en massa skit!!

Jag tror inte att någon som inte sysslar med att hetsäta och överäta förstår vad det innebär och hur det känns. Jag förstår däremot dem som säger "men sluta då, gör det bara inte" för det verkar ju så enkelt. Ät nyttigt, må bra, bli smal och jippie allt blir bra! Men det funkar ju inte så. I mitt fall så tror jag att ätandet både är väldigt fysiskt och psykiskt. Jag är väldigt känslig för när jag inte äter som jag ska, då vill jag ha godsaker på en gång. Jag måste verkligen äta var tredje timme och sköta mig för att jag ska kunna hålla mig borta från godsaker. Sedan har vi det psykiska, jag äter med mina känlsor. Istället för att ta tag i den känslan som finns i mig så "äter jag bort den". Många gånger känner jag mig ledsen, ensam och tom. Då fyller det en funktion att äta! Himla inte med ögonen nu och sucka för det är sant! För mig är det sant! Jag riktigt älskar känslan av att äta sig riktigt proppfull. Man blir så bedövad och det går kanske att koppla till självskadebeteende för det är väl vad det egentligen är.

Men nu är det detta med viktväktarna. Jag känner ju att detta är en dag då jag vill spåra ur! Men om jag skriver upp allt så är jag ju kört för resten av veckan! Då har jag inga points kvar och det är därför jag inte har spårat ur totalt ännu. Men jag har redan ätit en massa skit det har jag!

Jag drar en riktigt stor suck o är glad att jag skrev av mig detta, nu måste jag göra mig iordning för jag kan inte smita jobbet, så gör man bara inte!


Smal=rätt?

Jag känner bara för att krypa ner i sängen och mysa igen för jag bara fryser och ryser. Men jag släpade mig iväg till gymmet och tränade iaf! Där fick tränaren akut ryggskott så hon sa till en tjej att "du kan ju passet så om du visar rörelserna så intruerar jag så gott jag kan så kan ni andra titta på Anna". Jag kunde inte låta bli att tänka på att jag skulle vilja vara den tjej som gör alla övningar rätt men inte kan väl en fet tjej som jag göra de! Det är självklart en söt liten smal tjej som gör alla övningar rätt!


En bra helg

Gårdagen var faktiskt inte en sån katastrof som jag trodde! Enligt viktväktarnas hemsida så klarade jag mig nästan inom mina points! 

Imorse var jag rätt låg, jag är ofta det nu för tiden men dagen har varit helt okej! Den var dock kall, lång och full av blandade känslor men ätandet har gått ganska bra. Kvällen  ängnade jag faktiskt åt att koka äppelmos med väldigt lite socker i! Perfekt att ha på frukostgröten!!

Hoppas era helger också har varit bra!!


Berusande skönt

Gårdagen gick bra, visst jag både drack och åt för mycket men överlag så är jag nöjd! Det blev en hel del rödvin och shit va gott och skönt det var! Den känslan i kroppen var... ja den var helt underbar! Jag kunde inte låta bli att tänka att om jag fick dricka några såna här glas om dagen så skulle livet inte vara så illa... Men så kan man ju inte göra.

Jag är nog lite småbakis idag, jag känner mig rätt ledsen och tom också. Solen skiner och det är helt underbart väder men den där känslan som fanns förr, den där känslan av att livet är rätt bra den infinner sig inte...

Utmaning

Jag blir på bra dåligt humör av detta liv! Jag åt en improviserad sallad till lunch men enligt viktväktarna var tydligen det en fruktansvärd lunch för det blev massor med points. Men, men jag får väl inte vara så hård mot mig själv nu i början utan jag får känna mig fram lite tills jag får kolla på det hela.

Idag hade jag för övrigt haft ett "utvecklingssamtal" och det kändes väldigt konstigt att få höra så många fina ord om som var riktade till mig! Men alla fina ord värmer ändå mitt hjärta även fast det är svårt att ta till sig.

Imorn kommer det vänner på besök så då blir det en utmaning för mig att inte spåra ur totalt. Jag står i valet och kvalet med om jag ska berätta för henne vad jag sysslar med just nu. Fast jag tycker inte om att berätta för då får hon först och främst veta att jag inte har kontroll över mitt äntande och för det andra är det jobbigt om hon vet o så misslyckas jag. Det är ALDRIG kul! Det har jag varit med om alla för många gånger!  Den där blicken "jaha okej du har slutat äta nyttigt (du har misslyckats igen)". Ja, ja vi får väl se hur jag gör men jag tror iofs inte att den här kompisen är speciellt dömmande.

Aaaarrrghhh

Fan va jag känner mig låg nu : ( Det blev fläskpannkaka till middag och det mättade tydligen inte en viktväktare... Nu är jag trött, slö och på riktigt dåligt humör! Men jag ska ta och göra mig en smoothie, det blir inte så många propoints iaf.

Känner mig småsjuk med tanke på förkylningen och allt men imorn måste jag upp tidigt och gå på spinning. Varför? Jo för jag önskade ju en låt förra veckan och då kan jag väl bara inte inte dyka upp idag när hon förmodligen har med den i passet! Så tyvärr, det blir inget smita undan imorn.

Godmorgon

Lite småtrött idag, men fortfarande glad över viktminskningen och alla besökare på bloggen igår! Jag är rätt förkyld just nu men idag tänker jag ändå röra på mig denna morgon för jag vill ha lite aktivitetspoints till helgen. 

KRAM : )

Jippie!!

JIPPIE!!! - 1,8 kg!! Det var inte dåligt med tanke på att jag inte skött mig exemplariskt direkt!

Jag träffade en riktigt trevlig tjej idag på mötet också så det var kul! Annars är de ju mest gamla tanter som hänger på viktväktarmöten, haha. Men seriöst så känns iaf de här med viktväktarna riktigt bra! Det känns som ett bra upplägg och jag har redan börjat lägga av mig lite av alla onda tankar om "förbjuden" mat.

Tusen tack för alla som kikat in på bloggen idag också!! Det känns toppenkul!

Imorn kämpar jag vidare : )


Sugen, men...

Gårdagen gick bra faktiskt! Jag är stolt över mig själv. Just nu är jag dock vädligt sugen på något gott. Jag har massor att göra och vad VILL jag göra då?! Jo krypa upp i soffan med något gott och bara glömma allt annat! Fan jag har massor att göra och här sitter jag och drömmer om godsaker. Men det är bara att vara hård och se till att få saker och ting gjort, jag kommer vara så mycket mer stolt över mig själv då och ikväll är det dags att ställa sig på vågen igen och jag tror faktiskt på ett minus!! Men den som lever får se ; )


Nu är det dags

Tack Warrior för tipset! Vi får se hur kvällen slutar, jag har några points kvar för denna dag så något litet kanske jag unnar mig på födelsedagsfikat : ) Jag får be min kille att hindra mig från att ta mer sen bara ; P

 Nej nu är det dags att bege sig iväg!

Usch

Usch jag känner mig typ sjuk idag, snorig och dann. Men, men det är bara att släpa sig iväg ändå. Jag har känt mig som en riktigt smitare på sistone och det vill jag ju inte vara! Något annat som är lite jobbigt är att ikväll ska jag på kalas... och hur ska de gå? *suck* alla vet ju att jag är gottegrisen nummer 1 och jag har ju inte lust att folk ska fråga "går du på någon diet nu igen eller"?


Bra start på måndagen

Jodå det blev träning imorse och hittills har jag skött mig : )

Haha, ja men de är väl lika bra att njuta när man skött sig... även om det bara är en lite stund. Jag är så nervös inför att väga mig på onsdag. Jag känner sån press på grund av denna kille som har viktväktarna. Han var rätt rak mot mig och sa att om man inte har en minus på vågen så har man inte skött sig... o ja de är ju iofs sant... men ändå, jag vill inte ha ett plus och stå där framför honom och känna mig som en stor fet DUM kossa redan första veckan.

Förresten så åt jag inte all glass själv igår... å andra sidan åt jag både popcorn och vindruvor också så det gick nog jämt ut iaf...

RSS 2.0