Inte en bra helg!

Fan den här helgen blev ju inte som jag tänkt mig. Igår var det övernattning med jobbet och ja... då slank det ner både ett och annat. Jag kände iofs att jag borde kunnat kontrollera mig själv men på något sätt är det som att något tar över mig! Jag var inte supersugen på godis men ändå!! Ändå var jag där och nallade hela tiden! Det blev godis kvar också så då såg jag till att det var jag som dukade undan det och gick sedan och smygåt under kvällen! Va fan är det för fel på mig?! Denna dag har inte heller blivit speciellt bra och inte tänker jag sluta den onda cirkeln för de, nu blir det lite ben&jerrysglass men JAG LOVAR DYRT OCH HELIGT ATT INTE ÄTA UPP ALLT SJÄLV!

Jag tänker faktiskt gå in och skriva in på min viktväktarsida vad jag tror jag stoppat i mig i helgen och se hur illa det är....HJÄLP!


Både bra och dålig start

Godmorgon... eller nåt... jag började bra med spinning iaf men sen.. skulle jag äta frukost. Ja, jag kunde väl inte helt kontrollera mig själv. Tog fler mackor än jag borde och jag fattar inte varför de ska vara så svårt att slänga mat?! Jag äter hellre upp de än slänger de och vem tjänar på det?! Men inte deppa ihop för de nu, jag har iaf tränat och tjänat några extra propoints för de! Resten av dagen ska gå bättre!


Vad är snyggt?

Ja smaken är som baken... eller? Nej!! Det är ju helt  sjukt att vara sådär smal! Jag kan fan inte tro att det är sant, inte kan väl en sån där döende människa gå modevisning?! Jag hoppas för guds skull att detta är en fejkbild. 

Sen är jag rätt säker på att de flesta människor håller med om att former är fint. Fast visst hör jag tjejer som vill bli riktigt magra men jag tycker iaf inte att jag har några sjuka ideal och drömmar, jag vill bara bli lite tajtare och göra det bästa av den kropp jag har!


Inte helt enkelt...

Då är första dagen med propoints över. Det har seriöst gått sådär men jag börjar få lite koll iaf och helt ärligt så tycker jag att jag inte får äta speciellt mycket... men det är vad jag tycker... å andra sidan har det bara gått en dag så vem vet hur det går framöver?!

Kämpa, kämpa för så här vill jag inte se ut!!


Ung och vältränad

Då har man varit på sitt första viktväktarmöte och det kändes jättebra!! Jag känner mig taggad och det är en ung kille som håller i detta så bara det känns motiverande, inte kan jag väl ställa mig på vågen nästa vecka och ha dåliga resultat när en ung, vältränad kille ska skriva ner siffrorna... fast... de kan väl ha både för och nackdelar de där... Jag tycker iaf att de känns bra!

Nu till dagens siffror.... 95,6 kg fy fan säger jag bara! Det är ju helt sjukt!!Bildbevis

Jag tänker lägga upp bilder på hur jag ser ut nu... det känns väldigt konstigt att lägga upp bilder på sig själv i underkläder men jag har blivit inspirerad av andra och jag hoppas verkligen att det kommer att dyka upp bilder framöver på en tajtare kropp!! 

Viktinfo kommer efter kvällens invägning hos viktväktarna.

    

  

 

 


Dags igen...

Ännu en gång tänker jag göra ett nytt försök med denna blogg. Ännu en gång tänker jag försöka ta tag i mig själv och mina viktproblem. Jag har en riktigt lång historia bakom mig med bantning, träning, dieter, hetsätning, överätning och terapi... men... ändå står jag här, fet som aldrig förr... Idag ska jag dock försöka ta ett litet steg. Jag ska gå på viktväktarna. Detta gör jag mest för att jag behöver komma någon annanstans och väga mig, det hjälper lixom inte att väga sig själv en gång i veckan, inte för mig iaf. Så ikväll ska jag ställa mig på vågen framöver en annan människa! Det känns helt sjuk!! Men så är det... varje litet steg är ett bra steg....

Tyvärr kan jag inte låta bli alla tankar på att tokäta hela dagen idag eftersom jag ska börja "ett nytt liv" imorn... Jag vet att det inte funkar så, att allt är svart eller vitt. men vi får väl se hur det går... något onyttigt slinker det nog ner idag... de kan jag inte förneka...


RSS 2.0