!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan, nu börjar jag fan gråta! Jag skrev precis ett helt jävla inlägg och så försvann allt! Jävla blogg! Nu har jag inte lust att skriva allt igen så åt helvete med allt och fan också!!!!

Abstinens

Abstinens och olycka. Tänk vad jag älskar godis! Men jag har verkligen inte ätit mycket godis på sistone! Visst det har åkt ner en del mörk choklad men när det gäller riktigt godis så åt jag EN ferraribil hos svärmor i lördags (jag såg påsen i skåpet och kunde inte låta bli att andas in den ljuva doften och ta en!). Innan dess... vet jag faktiskt inte när jag åt godis, det måste vara flera veckor sen!

Däremot är som sagt min abstinens svår. Idag var det en tjej på jobbet som är gravid som lyckats köpa en gammal och dålig choklad så hon var jättesur och beklagade sig. Jag försökte hålla god min när hon tjatade på om hur chokladsugen hon var, JAG HÖLL JU SJÄLV PÅ O DÖ, vadå gravid?! Jag är missbrukare!!

Haha, ja, ja igår fick jag iaf nästan hjärtat i halsgropen när jag satt och försökte läsa Amelia och vänder blad och ser detta!!!


Någon som vet?

Jag måste fråga något underligt. Vist har det rört sig på vågen MEN det har inte rört sig en centimeter runt magen! Det tycker jag är väldigt konstigt faktiskt. Man säger ju att man ska kasta ut vågen och gå på måttbandet istället. Men hade jag gjort det så hade jag slutat med den här nya "livsstilen" för länge sen! Kan det vara så att den här fettgrejen inte är så bra för bukfettet tro? För annars när jag sköter mig och äter bra så brukar jag alltid känna att magen känns mindre och tajtare rätt fort men inte nu, nu känns den väldigt stor och bullig. Det är inte så att den är så jättesvullen men den är fet helt enkelt. Ja, ja någon som vet något om detta?


Undrar varför?

Igårkväll när jag skulle sova kom jag på en massa bra dilemman som jag skulle skriva om men nu kommer jag inte på ett enda. Men jag kan ju säga att jag kände mig rätt så utanför på midsommarfesten i fredags. En kompis kille var verkligen på "bushumör" så han bar runt på sin tjej till och från och sedan på min kompis. Han vände dem upponer och gick runt med dom så. Jag kunde lixom inte låta bli tanken att han inte tog mig och vände upp o ner... undrar vad det kunde bero på.

Men jag har iaf gått en riktigt långpromenad idag med min kompis så lite har jag väl bränt bort. Men det har jag väl iofs fixat tillbaka igen eftersom jag åt jordgubbar med glass och mörk choklad ikväll.

Jag vet det här med abstinens och att jag ska "rena kroppen" men va fan, vem kan leva en sommar utan jordgubbar?

Men åhhh, vad jag vill ha den kroppen igen! Inser ni det knepiga dilemmat? Haha!


Tänk jag drömde i natt...

Jag kan inte låta bli att skriva ett inlägg NU!! Jag hade en sån dröm nu på morgonen. Det finns nämligen en kille som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta. Förr drömde jag om honom väldigt ofta men det har blivit bättre sen han "försvann" lite längre bort ur mitt liv. Men inatt! Ja inatt var han där igen och tog min hand, han berättade hur mycket han tänkt på mig och hur mycket han tyckte om mig och jag blev så lycklig. Han tog mig i sina armar och vi pratade och skrattade. Vi var bara så där härligt glada och lättsamma! Jag försökte fråga honom vad han känt alla dessa gånger då jag varit helt tokig i honom men han typ inte ens sett mig, men det fick jag inget svar på. Men det gjorde inget för var han jätteglad att han fått möjlighet att träffa mig och berätta hur han kände nu, hur han tänkt på mig och tyckte om mig. Jag var så glad att han äntligen ville ha mig och jag var beredd att släppa allt för honom (kändes det iaf som i drömmen). Nu har jag vaknat och kan inte riktigt skaka av mig den där underbara känslan, den där glädjen över hans leende och hans armar runt mig kropp...


Minus igen

Ännu ett minus på vågen!! Jippie!! Det går neråt iaf! Igår var det midsommarafton men jag klarade det rätt bra. Jag var så jäkla gottissugen så det var inte sant! Så när de serverade efterrätt så åt jag faktiskt. Det var typ en jordgubbsorbeglass och den var riktigt god.

Sen vill jag bara poängtera att det var skitjobbigt när de började prata vikt och övervikt vid mitt bord. Fan där sitter jag med alla extrakilon och det känns jävligt okänsligt och obehagligt. Jag kan tillägga att jag INTE la mig i den diskussionen!

Mår illa!!

Jäklar vilken abstinens (eller vad det nu var) jag hade igår! Jag kände panik i hela kroppen och var nästan påväg att bryta ihop, tårarna var sååå nära. Men jag kämpar på, det verkar som att jag kan räkna med en viktminskning på 1 kg denna vecka så det är bara att hålla i.

Däremot mår jag inge vidare idag, men jag tror jag åt för lite igår. Det var fullt upp så jag hann inte riktigt äta. Idag vaknade jag helt skakis så jag unnade mig faktiskt lite fil till frukost och det var helt otroligt gott!!

Jag fick faktiskt en  hel del panik igår också över hur tjock jag är. Min mamma var hos mig och hon är så fin! Hon har gått ner en hel del i vikt och hon har en sån känsla för kläder och matchning! Jag känner mig bara stor, fet ful och riktigt som white trash! Nej, snälla låt kilona rasa nu för jag mår illa när jag ser hur jävla stor jag är!!!

Gosa

Har nyss kommit hem från jobbet och har totalkrachat i soffan! Shit va trött jag är!! Ont i magen har jag också, jag hoppas verkligen inte att det är på grund av den här nya "livstilen". Hur som helst så tänker jag bara ta det lugnt ikväll. Jag ska bara fixa lite käk och sen ska jag ligga här och gosa enda tills jag ska gosa vidare i sängen.

Men jag vill iaf tipsa om boken som jag läser just nu. Visserligen har jag inte hunnit så långt men jag är redan fast i den. Matmissbruk av Katherine, Anne. Ge den en chans, det ska jag göra!


Frestar mig

Idag har jag jobbat 7-20, det ni! Jag har klarat mig rätt bra också men shit va godissugen jag varit! Jag har drömt om frossarkvällar, men icke! Däremot så fick jag såna där LCHF-bountys av min syster och det är ju typ som godis så det triggar väl igång en hel del när jag vet att jag har dom hemma. O inte jag ska väl förneka att det slank ner några såna när jag kom hem från jobbet. På ett sätt längtar jag tills de tar slut så de inte finns där för att fresta mig längre!

Småbakis påverkar aptiten

Idag har jag allt varit lite småbakis och det har märkts på min aptit! Shit va hungrig jag varit! Det verkar nästan som att chokladen, jordgubbarna, glassen och rätt mycket rödvin har triggat igång mig sötsug. Jag vet inte om det är sant men det känns lite så iaf. Men jag har fan skött mig bra idag, det blev omelett till frukost och till middag gick vi faktist ut och åt och vad beställde jag? Jo jag bad om grönsaker istället för potatisgratängen som skulle ha serverats till köttet! Yeah!! Däremot så har det slinkit ner en hel del choklad ikväll. Jag har varit så sugen ikväll så det finns inte. Jag stod i affären och ville så gärna börja plocka bland smågodiset men jag tog mig mörka choklad och gick. Jag är rätt stolt faktiskt.


Lite full

Oj, oj nu sitter man här full och dann. Idag hade jag lite kalas och det blev väl rätt lyckat. Jag skötte mig rätt bra också, det slank dock ner glass, jordgubbar, lite mjölkchoklad och en hel del rödvin! Men det ska jag väl överleva. Imorn får vi väl se hur jag mår! Däremot har kan jag konstatera en viktminskning på -1,9 kg sen förra veckan så jag kanske inte ska vara så kinkig. Däremot har jag inte gått ner speciellt mycket som senaste dagarna och det är det som gör mig lite sur. Men, men, kämpa, kämpa. Dock hoppas jag på en mysig bakisdag imorn, det vore inte helt fel ; )


Sur

Nejmen nu är jag seriöst rätt sur! Men visst fan skulle man gå ner fort i början??!! Jag har visserligen bara kört LCHF i typ 2 och en halv dag men jag har ju inte gått ner ett gram!!

Kanske är jag knäpp men jag har för mig att när jag körde GI så gick jag ner massor de 3 första dagarna. Suck

Stolt!

Dag 2, idag har det gått sådär. Jag vet att det stod i boken att det inte är lika viktigt att äta regelbundet och att äta mellanmål och så när man äter LCHF för att det blir inte samma blodsockerfall och man håller sig mätt längre. Det kan nog stämma för idag har jag inte hunnit med några mellanmåll men jag har ändå inte dödat någon ;)

MEN, jag är livrädd för att det inte ska hända något på vågen! Men å andra sidan så ska jag väl inte stressa. MEN, jag har ju hört att de ska gå tokfort de första dagarna och det skulle ju inte skada!

För övrigt så var jag riktigt duktig idag! Jag glömde mig matlåda så vi gick ut och käkade och jag vill ju inte "komma ut" med att jag äter LCHF men jag tog faktiskt mod till mig och beställde en dagens utan ris och åt en massa grönt till istället (och skyllde på att jag inte tycker om ris). En stor eloge till mig själv!! Kämpa, kämpa!!

Gravidmage NO MORE PLEASE!


Jag tutar och kör!

Då var jag igång, första dagen med strikt diet idag och det har faktiskt gått förvånansvärt bra! Däremot är jag rätt förvånad över vad jag gör just nu, jag menar att jag beslutat mig för att äta såhär. Jag vet att jag ätit GI förut och det har inte gått bra men kanske hade jag fel inställning, dålig fantasi på mat, och åt för lite fett och proteiner. Vem vet, det ska bli skitspännande och se var detta tar mig!

Däremot har jag ju inte skrivit att både jag och min kille vägde in oss i lördags för jag tycker verkligen att vi båda två borde få lite fason på våra kroppar! Däremot vill han inte hänga på den här strikta idén och det förstår jag. Han har ett riktigt tungt jobb och långa dagar så jag tror faktiskt inte att han skulle klara sig utan rejälla kolhydrater. Däremot så hoppas jag på att vi kan göra små förändingar i hans liv, för det skulle inte skada!

Kommer jag att komma i dessa byxor någonsin igen? Haha, vem vet. Tänk att jag haft dessa byxor, det har jag riktigt svårt att förstå faktiskt!


Tjuvstartat

Nu har jag allt tjuvstartat lite! Det går rätt okej men imorn ska det bli hårdare! Tack för de fina kommentarerna! Men jag frågar mig ändå, mår man verkligen bra av att inte äta några kolhydrater? Jag har lärt mig att kolhydrater är kroppens bränsle och vad händer utan de? Jo man borde väl må rätt skit. Men, men jag ska ge det en ärlig chans.

Kan jag?

Jag har ju lovat mig själv att aldrig köra någon dum diet igen men nu är jag fasligt nära. Men kan en sockermissbrukare klara att göra LCHF eller superhård GI eller vad fan nu är för skillnad? Jag gjorde det för 2 år sedan och jag klarade 2 veckor och sen tokåt jag tills jag gått upp allt igen.

Suck.

Här igen

Ja man skulle ju kunna tro att jag blev inlåst på häktet men det har jag faktiskt inte blivit. Jag fick bara jävligt mycket nog av allt! Fan va jag är less på att vara en riktigt missbrukare!! Jag läser en bok nu, "Pundare, jonkare och andra" och inser vilket jäkla missbruksbeteende jag har!! Jag försöker faktiskt också att läsa "Matrevolutionen" men jag vet inte vad jag ska tro och tycka... jag fattar inte vad det är för fel på kolhydrater?! Jag vill inte äta bacon till frukost! Jag älskar t.ex. en äggmacka till frukost, smoothie eller fil med lite musli och banan.  

Nu snurrar allt i huvudet på mig och jag vet inte vad jag ska göra. Kanske ska jag minska på kolhydraterna men jag tänker inte köra nolltolerans. Men frågan är om det då är en dum idé. Vad händer om jag äter en massa feta såser men fortfarande behåller lite kolhydrater, kommer jag att bli blåsa upp som en ballong då? Ja, vem fan vet....

Jag tänkte iaf försöka att sätta igång och skriva igen.


Tjock

Då var man hemma igen. Imorn börjar jag nya sommarjobbet och jag har feber och är tjock i halsen, ja alltså tjock hals har jag ändå men nu är den tjock inuti liksom.

Men det ska iaf bli jättespännande imorn, jag ska nämligen bli "plit" ;) Visserligen behöver jag inte socionomexamen för det men det är iaf en bra början. Men en sak känns rätt jobbig. Imorn ska det provas ut kläder... vad kommer jag ha för storlek egentligen? Jag vet knappt vad jag är för storlek för jag vägrar och nya köpa kläder i giganstiska storlekar! Sen är frågan nummer två, hur fan kommer de att sitta på mig? Jag kan nämligen tänka mig att det såna där riktigt illasittande byxor som klämmer åt på fel ställen... men, men imornbitti vet jag svaret på det.

Ha det så bra där ute!!

Speciell dag

Idag var dagen D! Nu är 3 och ett halvt års plugg över och jag har min socionomexamen!! Det känns hur sjukt och häftigt som helst!

Däremot så längtar jag verkligen hem för att få komma i gång med nya jobbet men speciellt för att få lite ordning på livet igen! Hotellivet är inte bra för någon, och speciellt inte för någon som inte kan kontrollera sig själv! 

Jag är för övrigt jävlig less på mina "dagens uppgifter" så på fredag börjar jag om med dom! Bättre lycka nästa gång... eller nåt...


RSS 2.0