Läst och läst

Jag har läst och läst om detta piller... och det verkar ju inte sådär toppenbra. Man får ju typ inte äta någonting utan att riskera och skita på sig. Eller jo det får man väl men det känns väldigt läskigt. Jag tror jag tar det lite lugnt på den fronten så länge. Nu är jag inte hemma längre och just nu känner jag mig faktiskt rätt tapper. Jag kan nog sköta mig rätt bra ändå. Jag måste fan ta tag i mig själv för snart är det examen och jag har ju köpt en klänning som INTE passar om jag inte går ner några kilon.

Nej, Alli får vänta en liten stund


HJÄLP MIG!!

Jag känner att livet inte funkar speciellt bra för mig och jag har tänkt på en sak. Jag tänkte eventuellt prova det här pillret Alli som finns på apoteket. Är det någon som vet något om detta? Vågar jag prova? Jag har varit inne på det förut men jag är livrädd för att typ skita på mig!! Vet ni något så snälla skriv en kommetar!!

Arg på mormor!

Häromdagen pratade jag med min mormor. Hon kan vara elak som få och hon har sårat mig så många gånger när det gäller mig storlek och min vikt. För några månader sen var jag hos henne och hälsade på kände jag mig inte på topp. När jag kommer in så säger hon typ  "-men så du ser ut, och så har du gått upp i vikt också?" Hon menade på att jag såg som en slashas och även som en fet slashas. Hur som helst så blev det för mycket och jag började gråta, det bara brast för mig. Hon blev ledsen också och sa att hon inte ville såra mig men att jag nog förstod henne för -"vi är ju så lika varandra, vi tänker oss inte för innan vi säger något". Usch jag blir fortfarande arg när jag tänker på det. Men så har det alltid varit i min familj. Jag har ju jojobantat som en galning så man kan aldrig veta hur jag kommer att se ut och jag blir ALLTID bedömd för mig vikt! Ja, tillbaka till nuvarande händelse då. När jag pratade med henne i telefon så ojade jag mig lite över pengar för det är så lätt när man är student. Då säger hon att jag får väl dra in på lite annat, som godis till exempel. Det kan tyckas som en självklar sak men är man sjuk i huvudet som jag så blir man jävligt ledsen för dom orden! Hon skulle fan få veta hur illa hon gör och har gjort mig genom åren!!


Hon och jag förstår mer

Jag pratade med min bästa kompis här om dagen. Hon är den enda som vet om det här bloggen men jag har inte tänkt så mycket på att hon läser den. Visst pratar vi om "våra" problem för hon älskar också godis men hon sa att det är först nu som hon börjar förstå omfattningen av mina problem.  Tyvärr bor hon utomlands nu så det påverkar ju vår kontakt men det är så otroligt skönt att ha någon som vet. För tro mig jag skäms som en hund över mina probelm! Det vore på ett sätt enklare om jag "missbrukade" något annat för jag kan inte försvara mig med att jag är beroende av socker, det är i mina ögon inte att jämföra med ett fysiskt beroende... eller jo... det kanske det är. Men jag tycker inte att det går att jämföra med t.ex alkohol och droger. Kanske med sex och spelberoende... kanske.

Hur som helst så är det skönt att hon berättar vad de väcker för tankar hos henne för det får faktiskt mig att få bättre insikt i min situation.


Hon är jätte, jätte, jätte...

Igår skulle jag till en kompis på tjejkväll och det skulle komma en tjej som jag aldrig träffat förr. Min första tanke var "shit, nu är det här en smal och kontrollerad tjej så jag kan inte ha med min härliga godispåse och äta utan hennes dömmande blickar". Sen pratar jag med min kompis och hon säger att jag får inte bli chockad men den här tjejen är jätte, jätte, jätte (jag tror att nu kommer ordet smal men ordet var) tjock. Massor med stenar föll från mina axlar. Va skönt, det är en levande människa precis som jag ; ). Nej skämt och sido. För det första så är det ju hemskt att jag ska känna så, att jag inte kan slappna av om inte människan jag ska träffas också är överviktigt. För det andra så är jag väldigt nyfiken över varför min kompis kände att behov av att berätta detta för mig och benämna henne som jätte, jätte, jätte tjock? Tror hon att mina ögon skulle ramla ur huvudet på mig när jag såg henne? Jag funderar över den saken och tycker det är rätt intressant att min kände ett behov att informera mig om denna tjejs storlek... jag undrar verkligen varför?

För övrigt så var hon en riktigt stor tjej och supergo och härlig : )


Tankar om handlandet och ätandet

Jag tänkte på en sak igår. Det här med mitt ätande och handlandet för att kunna äta. Jag erkände för min kille att jag kan gå till 3 olika butiker för att jag skäms och vågar inte handla allt på ett och samma ställe. Det känns som att personen i kassan kan se in i min själ och vet att jag ska gå hem och trycka i mig allt! I måndags handlade jag faktiskt allt på ett och samma ställe men då intalade jag mig att det kan ju faktiskt se ut som att jag ska ha lite kalas hemma... Det spelar också roll vad det är för person som sitter i kassan. Jag väljer gärna någon äldre person för det värsta jag vet är unga smala tjejer i kassan BLÄ!

Är det inte underligt så säg...

Mycket positivt

Ännu en dag med underbart väder och jag mår rätt bra för nu är det snart 24 timmar sen jag åt något onyttigt ; ) Igårkväll var en kamp mot begäret men ett päron, en kopp te och russin tog mig igenom dom värsta timmarna, haha, jag är bra pinsam.

Men jag har redan en klump i magen över morgondagen. Då ska jag till en kompis och vi ska inviga våren med och grilla, dricka vin och äta annat onyttig... men, men. Jag får väl se till att inte grotta ner mig i det. För varje dag är som sagt en ny dag med nya utmaningar och möjligheter ; P


Skryta lite

Ville bara skryta med att jag nyss var o handlade för jag hade glömt köpa champinjoner till middagen och tror ni att jag köpte något gott? Nej!! En "du är duktig kram" till mig  ; )

Patetiskt och hemskt!

Kom nyss hem efter en cykeltur i det fina vädret. Visserligen hade jag ett ärende att uträtta så det var inte helt frivilligt ; P. Nu väntar plugg.... jag har en tenta imorn och jag vill dö på den! Men, jag får försöka att tänka som jag brukar. "Oavsett hur det går så är det iaf över imorn när tentatiden är slut". Kuggar jag så är det visserligen bara över för stunden och så börjar det om igen, men, men.

Tack Minizillen för dina smarta ord, fan va sant! Klart jag inte ska unna mig godsaker, eller jo, men jag förstår poängen! Idag har jag istället unnat mig en fin ny deo! Det känns riktigt bra att använda ordet unna i ett helt annat sammanhang!

För övrigt så vill jag ju bara äta, äta och äta när jag har en sån här stress och press på mig som en tenta innebär! Hela den här kursen och livet i allmänhet just nu har väl stressat mig eftersom jag misskött mig så otroligt mycket den senaste tiden! Så här såg det ut under min studentsäng efter flera dagars ätande... patetiskt och hemskt!


Tankar

Tack för ert stöd! Jag har tänkt endel, jag har visserligen tänkt på det här förut men Minizillen tog upp det nu så mina tankar har rullat igång en hel del! Det gäller det här med att "unna sig". Jag pratade faktiskt med min kille om det. För jag undar verkligen hur jag ska se på mig själv. Jag frågade honom, ska jag se mig själv som sjuk? Som någon som får tacka ner till fika på kalaset för jag sjuk och kan inte hantera godsaker. Ska jag leva mitt liv och se mig själv som en missbrukare och undvika allt som kan trigga igång mitt ätbeteende? Ska jag sitta med min familj på restaurang och avstå från efterrätten för jag är sjuk?! Usch... ja så har i alla fall mina tankar gått. Självklart förstår jag att dessa tankar är något överdrivna men i det stora hela så är det ändå så mina tankegångar går... är jag så jävla sjuk?  


Lättat mitt hjärta

Det här är fan inte sant! Jag har suttit och skrivit ett jättelångt inlägg och så bara försvann det... jag börjar nästan gråta! Jag tog mig verkligen tid att skriva ner en massa tankar och känslor och så bara... är allt borta... Men tapper som jag är så gör jag ett nytt försök... fan.

Ja, hur som helst så skäms jag väldigt mycket för gårdagen och när min kille kom hem igår så kände jag att det var dags att erkänna ett och annat. Kanske var det dumt men det kändes iaf jättebra och han blev rätt chockad när han insåg hur illa situationen verkligen är. Jag berättade vad jag ätit under kvällen och visade min "gömma". Jag förklarade att jag köper hem långt mycket mer än vad jag kan äta upp och sa att när det finns godis och sånt kvar på morgonen så fortsätter jag bara. Han blev orolig och frågade om han inte kan lämna mig själv, men jag sa att så illa är det ju inte!

Men det var otroligt skönt att prata av sig för förstå att jag inte har någon annan att prata med om detta än här på blogen! För visst är det ett så pinsamt problem! Det är pinsamt att jag sitter och äter och äter tills jag mår illa! Då är jag nöjd, först då kan jag sluta.

Men jag inser att jag är väldigt hård mot mig själv också. Jag tycker alltid att jag är dålig och inte gör tillräckligt. Men vad har jag för krav då? Jag sa till min kille igår att jag vill inte tokbanta, jag vill bara vara normal! Normala människor äter godis ibland, normala människor köper en glass i det fina vädret och det är okej! Dom grejerna ska vara okej! Man måste unna sig själv på riktigt! Det här som jag gör bidrar bara till ångest och skuldkänslor det är inte att unna sig själv något!!

Däremot kom jag med andra dumma bortförklaringar. Jag försökte förklara för honom att det inte är så lätt att sköta sig när man t.ex. byter boende och det blir problem med planering för träning och mat. Men jag insåg själv hur dumt det lät! För visst går det alltid att ordna en okej middag och det är bara att ta ett kliv utanför dörren och ta en promenad.

Hur som helst så är jag glad att jag lättade mitt hjärta. Idag känns livet lite lättare men jag ska akta mig för att lura mig själv. Idag är ännu en dag med tuffa utmaningar, men det är också en dag full av möjligheter!

JAG SKÄMS!!!

Fan, fan, fan!! Ikväll halkade jag dit BIG TIME!! Jag skäms som fan men jag tänker ändå skriva vad jag har stoppat i mig för... ja bara för att!!

4 delicatobollar
6 pannkakor med sylt
1/4 kladdkaka
4 dl vaniljglass
Nästan en hel honungsmelon

Förstår ni att det här är fan inte okej!?! Jag önskar att jag kunde stoppa fingrarna i halsen nu men visst, jag vet att situationen inte blir bättre av det! Frågan är vad fan jag ska göra?! Varför ska det vara så svårt att låta bli?! Jag vet ju att jag mår mycket bättre när jag låter bli och när jag sköter mig! Det känns som att jag gjort det mesta, jag har ju redan varit i kontakt med ätstörningsenheten i min kommun! FAN, FAN, FAN!

Ett tips!

Jag tänkte faktiskt skriva om ett tips som jag har. Visserligen är jag en riktig godismissbrukare men jag tycker faktiskt att den här produkten hjälper mot det fysiska suget! Prova vettja, det kostar bara en 100-lapp!


Jag är sjuk!

Inatt drömde jag att jag var på en restaurang och åt buffé och bara smög runt och plockade på mig massor av godsaker. Jag till och med smuglade ner chokladbollar för att ta med hem!! Jag är långt ifrån frisk i mitt huvud.


Arg på mig själv!

Jag har haft en underbar dag idag med min kille!! Det är så fint när man har sådana dagar! Ikväll har det hänt lite jobbiga familjegrejer men det är bara att ta sig igenom. Jag tänkte på det ikväll... att det händer väldigt mycket i min familjs liv och jag har insett att min examensdag kommer att komma i skymundan. Men samtidigt blir jag så arg på mig själv som ens tänker något sånt! Ja, ja, den dagen är inte här än...

Maten har jag skött sådär... återigen. Men, men inga totala katastofer. Nu längtar jag massor efter att få landa på kudden. Godnatt!

Tar modet till mig

Skrev precis ett inlägg men sen började blogg.se krångla SUCK!!

Nu är jag iaf hemma igen och kvällen har jag spenderat i mina fotoalbum, nu är nästan 2008 klar så ni förstår att jag ligger lite efter. För övrigt går det sådär med maten, fy på mig!

Men imorn ska vi nog ut till vår lilla sommarstuga och jobba lite så jag får hoppas att jag bränner lite kalorier då! Men vintern kom ju tydligen tillbaka så vi får se hur bra det går, det blir väldigt vitt, kallt och blött om fötterna.

För att tänka på värme och sol så tar jag nu modet till mig och lägger upp en gammal bild på mig själv i bikini. Bilden är från några år sen och jag vet faktiskt inte hur fin jag tycker att min kropp är men den är ju iaf väldigt mycket mindre än vad den är i dagsläget!!!


Lärt mig en läxa?

Aj, aj jag har varit duktig i några dagar nu och idag föll jag för frestelsen när min kompis ville ha något gott. Jag köpte lite naturgodis... eller ja... för mycket naturgodis för att det ska gå ihop i min vikväktarbudget. Men jag tycker faktiskt att jag lärt mig en liten läxa. Jag kände när jag stod där med påsen i hand att "det här är fel". Sen har jag blivit jättedålig i magen ikväll och den är svullen som en ballong, inte bra alltså! Sånt ska jag hålla mig borta ifrån, upp på banan igen!

Godnatt alla goa där ute <3

 


Gillar inte överviktiga?

Jag har en känsla... visserligen är det bara en känsla men jag litar faktiskt på min intuiton rätt hårt och jag tror att min nuvarande lärare inte tycker om överviktiga. Vad baserar jag det på då? Ja, inget glasklart egentligen men han har varit min handledare och vi hade en bra relation så länge vi hade kontakt i telefonen men när jag träffade honom var han annorlunda och tittade knappt på mig. Nu har jag honom på ytterligare en kurs och han ignorerar mig jämfört med de andra som han varit handledare åt. För ett tag sen var han och åt på samma restaurang som jag och min kompis och han hade med sig en liten tanig jänta.

Allt detta betyder väl egentligen ingenting men jag tycker det räcker och min känsla är inte god.... surt känns det faktiskt...

Jobbig natt

Det blev inge viktväktarna igår för de tog jäääättelång tid med naglarna. Men de blev väl rätt okej.

Nu sitter jag på skolan och ska försöka plugga lite men först måste jag ju uppdatera bloggen såklart.

Inatt var en jobbig natt, eller igårnatt var egentligen värre men inatt tyckte jag mycket synd om mig själv. Det är svårt att förklara men jag kan drömma en hel del drömmar om män. Inatt var jag på den ö som vi hade sommarstuga förr och jag hittade ett hus där det var en man som jag "ville ha". Hans syster var där också och jag frågade henne om honom. Hur som helst så ignorerade han typ mig och jag var jättefrustrerad och ledsen. Till slut gick han bara sin väg och jag visste att det var kört.

Det speglar verkligen hur jag känner. Nu känns det faktiskt som att jag går in på ett mycket privatare plan än min ätsituation men jag har en helt underbar kille men jag saknar vissa bitar och det märks så otroligt tydligt i mina drömmar... suck. (mycket suck nu för tiden)

Usch nu känns det verkligen som att jag blottat mitt innersta...

JAG VILL HAAAAA!!!

Sitter här och försöker plugga innan min nagelkund ska komma. Min hjärna är dock någon helt annanstans och allt jag kan tänka på är GODIS!! Jag kan inte förstå vad det är för fel på mig?! Jag är faktikt inte riktigt av den åsikten att jag tror att det är ett fysiskt behov. Jag tror att mitt behov är så hårt inpräntat på ett psykiskt plan att allt jag tror jag behöver i alla situationer är en påse godis. Suck, pust och stön....

För övrigt funderar jag på om jag ska gå till Viktväktarna ikväll. Jag vet ju att det kommer bli ett plus och det är så jobbigt att stå där och skämmas framför en annan människa. Men vi får väl se, nagelkunden kommer nog ta några timmar så chansen/risken är att jag inte hinner gå dit iaf.  

Jag har ont!!

Idag är jag lite lugnare än igårkväll, haha. Tänk så arg man kan bli. För övrigt så har dagen gått rätt bra. Jag har hållt mig till mina points enligt viktväktarna och det är ju toppen! Ett bodybalance pass blev det också och shit va skönt det var!! Vad som är mindre skönt är mina knän... jag försöker förneka det men... dom känns inge bra! Jag känner av dom så fort jag går. Seriöst så skrämmer det mig verkligen så jag MÅSTE gå ner i vikt! Men jag är ändå orolig för att jag är rädd att jag ska ha skadat mig på riktigt och att det inte går bort i en handvändning. Snyft.

Nu över till något annat. Imorn ska jag ha en "kund"... hmm nu funderar ni nog va det kan vara för något. Jo ni förstår jag är nagelterapeut också. Det var många dyra pengar kastade i sjön men, men man lär sig av sina misstag. Imorn ska det iaf trilla in några slantar. Här har ni en uppsättning naglar med svarta dekorationer som jag gjorde på en tjej förra terminen.


Omogen och trotsig!

Nu sitter jag här och är så grymt frusterad på en av mina sambos... hon är en liten omogen flicksnärta på 21 år som inte vet speciellt mycket om livet! Jag ber om ursäkt till er 21 åringar där ute som tar illa upp för jag vet att åldern egentligen inte behöver ha något med mognad att göra. Men hur som helst så blir jag så frusterad och vet inte vad jag ska göra åt saken?!? Hon påstår att det är jätteviktigt för henne att det är städat men när hon städar så fuskar hon så in i he***te! Idag har jag istället städat hela lägenheten nogrannt och när jag säger att jag gjort det så säger hon inför våra kompisar med trots i röst och blicken -"Nehe, det tror jag inte på". Vet ni hur jävla god lust jag hade att säga att det för en gångs skull har blivit städat ordentligt?!? Häromdagen så klagade hon på sköljmedlet som stod i skåpet och sa att det luktade "man". Hon frågade om jag köpt det och det har, det är ju nämligen MITT!!! Hon frågar alltså t.om. om det är mitt men anser tydligen att det är fritt och använda det som hon vill. Alltså det är så många såna här småsaker som hon gör/tar/använder/lånar och det lixom lägger sig på hög och vad ska jag göra åt det?! När jag var hemma för några veckor sen så kom jag tillbaka och ser att någon bäddat om min säng, uppenbarligen har sängen då använts till något men hon finner tydligen ingen anledning att informera mig om det!! Hon är en liten omogen trotsig tjej som det inte går att resonera med heller så jag känner mig helt handfallen och frustrationen bara växer inuti mig!!! AHHHHHH!!!!

Trist

Insåg idag när jag tittade på Oprah och det var makeovers insåg jag att jag ser jäkligt trist ut. Visst har jag lite kul grejer i min garderob men jag är för tjock just nu... eller det har jag varit länge. Men hur som helst så går jag jämt klädd i samma gamla tråkiga kläder, det är svart, grått och brunt för hela slanten. Visserligen tror jag att jag skulle må bra av att verkligen förnya min garderob och ta en rejäl sväng på stan men... jag vill ju inte se ut såhär och att se mig själv i ett provrum skulle inte direkt hjälpa mitt "glada" humör på vägen. Nej jag hoppas att jag kommer att gå ner några kilon och våga ta på mig de fina kläder jag har. Sen när studentplånboken tillåter så hoppas jag på en rejäl shoopingtur!!!


JAG ÄLSKAR...

Idag har varit en helt okej dag faktiskt! Det känns skönt! Lite spinning blev det idag igen men tusan va ont jag hade mellan benen, haha! Det var tydligen ett tag sen jag satt och kavade ordentligt på spinningcykeln ; )

Nu måste jag skriva om något annat, JAG ÄLSKAR BIG BROTHER! Jag verkar iofs inte vara ensam om det så jag ska väl inte klanka ner alltför mycket på mig själv. Men jag har iaf en teori om varför just jag tycker om programmet så mycket. Det är typ för att jag inte har ett eget liv och nu kan titta in i andras! Dom festar, bråkar, lever livet och är (kanske något överdrivna) sexuella varelser. Det är så befriande och jag kan säga att jag är extra kär i Martin och Simon, de är så himla söta tillsammans och de bjuder på sig svälva!!

Det var allt för denna kväll, nu ser jag riktigt fram emot att få krypa under täcket och sussa sött.

Tjing!


Glädjas åt det lilla

Jag undrar egentligen vad ni läsare tycker om mitt knepiga leverne... men det är ju min blogg så det är väl bara att jag skriver alla sjuka saker jag har för mig för det är ju saningen!

Idag var jag iaf på spinningen. Det gick okej men mitt knä spökar. Efter tjejvasan så har det varit lite ajigt i knäna och så har jag aldrig haft förr! Men jag försökte ta det lugnt iaf. Sen gick det värre dock... jag hade en Ben & Jerrys förpackning i frysen (det var den sista godsaken jag hade kvar i mina gömmor) och den rök idag. Jag satt i min säng och tittade på Glee och moffade i mig hela till typ mellis.... inte bra alls. Imorn är det helg också och då är det ännu svårare att stå emot. Suck för mig. Men va fan, jag tränade idag iaf och ikväll blev det en fruktsallad som jag delade med en av mina sambos så det känner jag mig redan stolt över! För visst gäller det att glädjas åt det lilla : )

Bokat iaf

Idag har jag bokat in mig på ett spinningpass kl 12. Jag känner mig faktiskt riktigt stolt! För övrigt så är jag så less på att plugga så det finns inte!!!!! Men vad har man för val, snart är det över : ) FRIHET!! Haha, eller nåt, hårt jobb resten av livet är kanske inte frihet, vad vet jag?

Utom kontroll

Dom senaste dagarna har varit katastrofala... nej förlåt, jag menar det har varit katastrofalt jävligt länge nu! Jag skäms riktigt jäkla mycket faktiskt. Idag (och igår) har jag suttit här inne på mitt studentrum och bara mosat in godis i hemlighet! Förstå att jag bett en av mina sambos att hålla ordning på mig och se till att jag väger min mat och så o hon ser ju att jag är utom kontroll!! Fan va pinsam jag är!! Imorn ska jag iaf försöka att ta tag i mig själv litegrann. För vad ska jag göra? Det finns ju inte så mycket att välja på, det är bara att försöka ta ett steg i rätt riktning.

Nej det är inte kärlek!!! Varför kan jag inte förstå det?!?!


Passionerad fantasi!

Vet ni en sak... jag har alltid haft en dröm... en fantasi om att vara en sån där vacker skridskoprinsessa. Jag ser mig själv i en mörk ishall med bara några få lampor riktade på isen. Där far jag fram och gör vackra rörelser och dansar fram på isen till härlig musik! Sen... sen kommer det riktigt härliga! En ishockeykille kommer ut och ser mig på isen. Han blir helt betagen och kanske blir det han och jag på isen i en härlig och passionerad isdans... Haha, ja men drömma får man väl ; )


UNDERBART!

Igår hade jag en toppenkväll med min kompis. Det var så härligt att dricka vin, skratta, umgås och bara vara! Hon fick komma bort en kväll, natt och morgon från kille, barn och hund och hon blev faktiskt lite överraskad över hur livet är för en "ensam kvinna" (tänk va man glömmer fort).  Haha, för visst är det helt underbart att bara ha sig själv att ro om ibland ; P

Nu har min Mamma kommit hit istället och hon stannar till på tisdag! Det känns toppenmysigt. Ikväll väntar en nostallgisk film, Stekta gröna tomater! UNDERBART!

Tänk!

Hur häftigt är det inte att ligga i soffan och titta på Vasaloppet och bara njuta!? Tänk att för 8 dagar sen var jag där!! Och tänk att JAG kan ligga o finna det intressant att titta på skidor i flera timmar! Jag börjar allt bli lite gammal tror jag ;P

Men var är nedförsbackarna? På teven ser de ju helt platt ut! Så var det inte i verkligheten i dom3  sista milen iaf!

Glad och förväntansfull!

Åhh vad jag ser fram emot den här helgen! Min kille åker iväg så imorn ska en kompis sova här så ska vi köpa sushi och dricka vin. På söndag ska mamma komma hit och hon stannar till på tisdag!! Jag känner faktiskt riktigt glad och kanske till och med lycklig för vad som komma skall : )

Vill egentligen inte oroa mig över en sak dock... men det gör jag... hoppas verkligen inte att jag har någon anledning att oroa mig...men visst är det jobbigt när man inte får tag på personer som man oroar sig för.

Middag ute

Livet känns lite småsurt just nu. Jag har skött mig sådär dom senaste dagarna men jag försöker klappa mig själv på axeln och säga att "det är okej". Jag är ingen tjej som klarar nolltolerans så en minskning av allmänt födointag är bra nog!

Ikväll var vi dock ute och åt. Det blev en hel del och bland annat 2 glas rött vin. Men det var supermysigt! Det var verkligen vad jag behövde. Lite middag med min kille, bara vi två och god mat. På första restaurangen var vi typ själva nästan hela tiden! Det känns ju väldigt konstigt och känns väl heller inte som något bra betyg till den restaurangen. Men hur som helst så är det en av dom finare restaurangerna i stan och det kändes faktistk riktigt lyxigt att sitta där helt för sig själva!! Jag kan faktiskt erkänna att jag gillar att sitta på restaurang och vara dom enda gästerna ; ) Sedan gick vi vidare till ett annat ställe och jag tog ytterligare ett glas rött och en dessert. Killen tog en kaffe och desset. Men det var riktigt skönt att bara få prata och vara, det känns som om det var längesen.

Imorn mot nya äventyr!!
Godnatt!

Jag är tillbaka på noll igen : (

Idag ställde jag mig på vågen... det var inte kul... jag är i princip på noll igen. Eller alltså jag väger nästan lika mycket som jag gjorde när jag startade min senaste resa. Jag förstod nog de för på bilderna som vi tog på Tjejvasan ser jagverkligen svullen ut. Dom där kilona har kommit tillbaka... fan! Men det är inte så konstigt för jag har misskött mig massor!! Men ja, jag känner mig ändå tapper. Ett steg i rätt riktning, jag måste sluta svulla på kvällarna. Men fan va jag skulle vilja göra något drastiskt. Jag vill gå på KBT eller något sånt... men, men. Något bra är att det iaf inte blir godis till frukost idag.


RSS 2.0