Missar så mycket

Vet ni en sak, jag har faktiskt typ missat hela sommaren. Jag gjorde ett kunskapstest på jobbet om missbruk och insåg återigen hur mycket det är som passar in på mitt liv. Det stod bland annat att missbruket blir det viktigaste och annat får stå åt sidan, som vänner och sociala sammanhang. Och så har det verkligen varit i sommar. Undermedvetet så var väl min tanke att jag skulle ligga under en sten tills jag blev smal och sen komma ut igen. Men jag blev ju inte smal. Och ändå ligger jag under den där jävla stenen och tänker, ja men senare, senare då känns det bättre. Jag har missat så mycket, och jag fortsätter och missa saker, jag säger nej till luncher med kompisar för jag är rädd att jag inte kan välja ett bra alternativ. Jag vill inte gå hem till min syster när hon vill bjuda på spontanfika en kväll för jag borde inte fika. Jag vill inte gå på kompisens födelsedagsfest för jag vill inte frestas av allt gott. 

Fan alltså rent ut sagt! Man bara slits fram och tillbaka mellan vad som är rätt och fel! Tänk om jag inte göra bra val då! Tänk om jag inte kan gå på kalas utan att ta tårta?! Tänk om jag också vill äta riktigt mat på restaurangen och dricka rödvin till manten?

Nu är ju svaret på detta rätt enkelt egentligen, ja men då kommer du inte gå ner i vikt. Nej, kanske inte. Och visserligen är det det jag vill! Jag vill verkligen gå ner i vikt! Men jag är ju dum i huvudet, jag är rent ut sagt dum i huvudet. Man talar om den där botten, botten man måste träffa för att orka vända upp igen. men jag har inte hittat någon magisk botten som gör att jag en dag vaknar upp och är redo att vända upp. Ska jag kanske låta mig falla, bara släppa loss totalt och hoppas att botten kommer? Nej, det tänker jag faktiskt inte göra, just nu tänker jag ta var dag som den kommer.

Sugen

Igår tog jag mig till gymmet igen och jag är så stolt! För dagen i övrigt gick nämligen inte så bra! Både jag och killen konstaterade faktiskt igår att efter en helg där man intar lite skit (vilket vi typ alltid gör) vill man verkligen fortsätta! Så ja, jag intog massor med skit igår och avslutade med att ringa killen som fick köpa hem falukorv och snabbmakaroner. Väl på gymmet så var jag rätt blek och illamående men jag hoppade på så gott jag kunde.

När jag kom hem så hade jag iaf en bra känsla i kroppen, men hur luktar det i lägenheten då? Jo, popcorn! Det var så killen erkände att han också var sugen på gott. Vilka eländiga människor vi är!


RSS 2.0