Viktuppdatering

Där ramlade veckorna på igen. Idag ställde jag mig dock på vågen och fick se vad julens frosseri har gett för resultat. 98,8 kg!!! Sedan minsta noteringen på vågen är det + 6 kg! Jag vill ju vända detta! Jag förstår att jag inte kan gå ner massor i vikt under sista delen av graviditeten men jag måste iaf stoppa den här skenande viktuppgången! Jag vill så gärna ta mig till gymmet men det är som att det "går troll" i allt som har med gymmet att göra. Idag hade jag bestämt mig för att gå på ett spinningpass som min gamla PT har men då insåg jag att jag bokat att jag ska ut och äta med en kompis. Men visst, det är ju inte så att det inte finns tid att gå till gymmet. Det handlar om prioriteringar och mina prioriteringar är att helst bara landa i soffan på kvällen. Innan jag fick barn tränade jag en del på morgonen men nu vill jag ha all sömn jag kan få. Vi var en liten krabat som sover väldigt dåligt på nätterna!
 
Jag har grymt ont i ryggen och magen är redan väääldigt stor om man jämför med förra graviditeten. Visst, nu får jag tänka på att det är andra gången jag är gravid men jag tror mycket handlar om att jag inte tränar, det finns inga muskler som bär upp magen utan den putar rakt ut och det gör att jag får grymt ont i ryggen!
 
Så när tror ni att jag lyckas ta mig till gymmet? Min nästa tanke är nyårafton. Sedan kommer det sorgliga att det blir efter nyår och gymmet kommer att vara proppfullt och jag är en av dom som typ "ska börja sitt nya liv".
 
Ja, jag vi får se. Sitter nu med så grymt ont i ryggen att jag inte riktigt vet vad jag ska göra?!
 

Veckans resultat

Nu är det dags igen för veckans resultat! Jag kan inte gömma mig längre, nu måste det ske, om det så är plus varje vecka! För jag har sannerligen tappat det! Eller... inte helt, jag "missbrukar" inte riktigt som tidigare men jag överäter! Jag tar varje tillfälle i akt och har inte lust att göra goda val. Jag rör mig ju inte heller och det är förjäkligt. Jag behöver bryta den onda cirkeln och vet ni?! Jag vill det t.om! Jag längtar lite till gymmet och jag vill känna mig stolt över mig själv när jag gör kloka val.
 
Tänk att denna jul ska ställa till det så. Jag hade väl iofs alltid hittat någon anledning att äta men det är verkligen en utmaning för en "missbrukare" att sköta sig när frestelserna finns överallt. Men jag tänker inte att jag behöver "sköta mig" vareviga dag och varje minut men jag behöver generellt äta bättre. Det är okej att bli bjuden på fika hos vänner men det är ju allt det här "svullet och "överätandet" som jag själv står för som måste ändras!
 
Men hur det set ut hemma i skåpen då? Inte bra... det finns massor med godsaker och jag har svårt att hålla tassarna borta. Jag har redan nu börjat förbereda för det årliga julgodisbakandet med min syster. Men jag tror iofs att jag skulle kunna stå emot. Jag är egentlingen inte supersugen på godsaker rent fysiskt men något i mig psykiskt har tagit över och det är det som gör att jag hamnar där i soffan på kvällarna med godsaker framför mig.

Här har ni den ohyggliga sanningen! Enligt den senaste uppdateringen här för ca 1 månad sedan,  + 2,6 kg
 

RSS 2.0