Imorgon måste jag väga mig

Förra veckan blev det ingen officiell vägning. Det har verkligen inte gått bra och tidigare har vågen varit väldigt snäll mot mig men nu har den tröttnat! Imorgon ska jag träffa min PT igen och vi får se vad hennes våg säger. Det känns jättejobbigt och jag skäms. Imorgon måste jag ställa mig på både min och hennes våg. Nu är det tillbaka till allvaret som gäller. Det går inte att smita längre. Trots att jag redan nu sitter här och och drömmer om godsaker.
 
Upp på banan igen bara, det finns inget annat alternativ!

Låter det ske

Nu har jag äntligen haft två riktigt bra dagar och vad händer? Jag pajjar det! Jag hade en plan inför dagen och jag och min skatt var hos min mormor en sväng i förmiddags. Då ringer mina kusiners mamma och vill komma förbi en sväng så vi blir kvar där. Jag har ingen lunch till varken mig eller lillen och min släkt är lite sådär med att äta lunch så vad händer? Det blir fika till lunch! Och jag låter det ske, jag låter två chockladbollar och massor med kex slinka ner i magen och sen är jag redo för att forstätta på samma bana. Men egentligen behöver det inte bli så! Jag låter det bli så, jag gör ett aktiv val att svulla resten av dagen!
 
Usch va jag behöver komma på rätt bana igen. Jag vet att det går och att jag kommer att göra det men det tar för lång tid!! Jag vill inte ha en massa äckliga plus på vågen men det kommer ju att bli så!!
 
Morr.

Minst sagt sådär

Dagarna rullar på och det går minst sagt sådär. Men jag har inte tappat det totalt och det är skönt. Jag försöker att varje morgon lägga upp en bild på frukosten men sedan går det si och så. Jag har verkligen återfallit till småätandet och även en del svull på kvällen.
 
Igår flyttade jag hem igen till köksrenoveringskaoset men det känns ganska bra. Här finns iaf inga godsaker i skåpen! Jag ställde mig på vågen imorse och den sa ca + 0.7 kg och det kan jag verkligen leva med. Men jag vill inte ha en massa + i min "statistik". Tänk att sådana hjärnspöken ska jaga mig också! Jag tänkte iaf att jag ska sammanställa min viktminskning så att jag får bättre koll på hur det har sett ut.
 
Nästa vecka är min PT tillbaka så då börjar allvaret på riktigt. Vi satte upp ett mål att jag skulle gå ner till 95 kg och det har jag inte klarat så det känns jättesurt. Jag känner mig som en riktig förlorare som inte kan klara något! Jag är så besviken på mig själv och ja, jag skäms lite inför min PT. Men hon har varit ett underbart stöd dessa veckor! Trots att hon varit på semester har hon kommenterat mer än någonsin på min instagram! Underbara hon!!

Ångest!

Fy fan va skit jag mår just nu! Både fysiskt och psykiskt.  Jag har precis haft en riktig orgie i onyttighet och jag känner mig så ledsen och ensam.

Det har varit svårt en tid nu och jag slits med alla känslor inom mig! Det är sjukt att vissa saker fortfarande är så svårt trots att jag kommit så långt! Jag tycker att det är pinsamt att jag mår såhär, det är inte rimligt! Det är verkligen inte synd om mig. Min kille är hemma och jobbar från morgon till kväll med att renovera vårt kök och jag bor i min morbrors hus med vårt barn. Men vad händer?  Jag går loss i deras välfyllda skåp och kan inte kontrollera mig själv!

Och jag blev väldigt arg på min skatt idag! Men det var självklart helt orimligt för det var såklart mitt fel! Jag gör fel och blir sur på honom. Han har inte fått sova ordentligt så han var gnällig han fick mat som han inte gillar som han kastade över hela golvet och han fick ett kex när han gick runt som han krossade i soffan. Älskade underbara barn förlåt. Jag bad om ursäkt för att jag blev arg och jag var extra snäll resten av kvällen. Han är bara ett och ett halvt år men jag tror att det är viktigt att be om ursäkt. Jag ska hålla om honom extra mycket inatt. Förlåt!  

Ett annat alternativ

Det är fullt möjligt att göra ett bra val när man är på resande fot. På max är det extra enkelt tycker jag. Jag blir faktiskt riktigt stolt och glad när jag ser den här bilden! Självklart behöver jag inte alltid äta såhär men jag vill att goda val ska vara en del av min vardag! Det här är nämligen väldigt gott och ger ingen ångest eller svullen mage ☺
 

Jag har inte försvunnit

Hej, det var ett tag sedan! Sommaren rullar på och jag har verkligen fullt upp. Jag glömde att uppdatera förra veckan men kan stoltsera med att det fick bra! - 0,6 kg! 
 
Nu är det egentligen dags för nästa vägning men jag bor hos min mamma denna vecka så jag kommer inte kunna väga mig hemma fören på lördag. Men det är okej, jag kämpar verkligen på bra trots att jag bor hos mamma och har allmän semesterkänsla. Det går ju att göra bra val ändå! Men lite ångest är det att inte ha vågen tillhands! 
 
Förra veckans resultat!
 

RSS 2.0