Skit också

Idag är det tisdag men jag väljer att ta mina vägdagar lite när det passar ;) Förra veckan blev det torsdag och det kanske blir det den här gången också. För den psykologiska faktorns skull så vill jag att vågen ska vara min vän och då får jag anpassa mig lite efter ett bra resultat… sjukt va? Jag har slarvat en del också, speciellt på kvällarna. Jag har så jäkla svårt att låta bli!!
 

Nu till något annat. Jag skulle egentligen ha gått på semester men jag valde att jobba en vecka till och tror ni att jag ångrar mig bittert!? Det händer akuta saker på löpande band och jag har så svårt att hitta en balans i hur jag ska hantera det. Jag går gärna igång och jag går med klienterna. Jag har svårt att bromsa, sätta gränser och se på vad som egentligen är rimligt att åstadkomma. När livet är tufft så blir jag också väldigt intresserad av att äta! Fy fan va jag vill att den här veckan ska vara slut.

 

 

Vilken lättnad!

Jag trodde att vågen skulle visa + men min våg visade -0.1 kg och PTn:s våg -0.4 kg. Den psykologiska faktorn i att klara sig utan ett + är enorm! Jag har varit så målinriktad och jag klarade det!
 
Min PT sa att jag ska vara stolt över att jag är under 100 kg och att jag gått ner 6 kg hittills. Men jag är varken särskilt stolt eller glad. Jag tror inte på min förmåga och att jag verkligen kommer att stanna under 100. Det känns som att jag vilken sekund som helst kan vara där igen. Det blir kanske mer verkligt om jag kommer längre bort från 100-streckett. Min PT sa att jag ska ta något som motvarar den vikt jag förlorat och på så sätt visualisera det... det kanske vore något....
 

Ingen uppdatering

Ni får inga resultat idag för jag har skjutit på tiden med min PT. Detta både för att jag fick förhinder men även för att vågen varit skoningslös!  Nu hoppas jag på ett inte alltför stort plus på torsdag. För ja, jag lovar att det blir ett plus men jag tycker inte att jag förtjänar det! 

Glädjen

Glädjen när jag imorse bestämmer mig för att ta fram måttbandet. Först blir jag arg, 116 cm i midjan?! Men det är ju mer än förut! Då inser jag att det står 106! 
 
Resultat från 15/4 jämfört med 20/6
 
                                 15/4                    20/6
 
Under brösten           94 cm                92 cm              - 2 cm
Midjan vid naveln      113 cm              106 cm            - 7 cm
Arm                         39 cm                38 cm              - 1 cm
Lår                          72 cm                71 cm              - 1 cm
Vad                         42 cm                41 cm              - 1 cm
 
Jag tycker att det är bra att mäta men det är svårt. Därför tycker jag att det är viktigt att man inte gör det för ofta. 
 
Igår lyxade jag till det med mörk choklad . Jag har längtat länge efter det och när jag fick en filmkväll för mig själv igår så slog jag till! Idag ska jag försöka komma iväg till gymmet så att mitt samvete känns lite bättre . 
 

Nionde veckan

Herregud vilken vecka!! - 2,2 kg på min våg och - 2 kg på min tränares våg! Jag svävar på små rosa moln och jag är äntligen under 100 kg! 98,6 kg säger min våg och det är ju till och med under 100 med god marginal! Jag har en riktigt härlig känsla i kroppen och jag känner mig peppad att fortsätta kämpa.
 
Så hur kommer det sig att det händer så mycket den här veckan? Jo både för att jag skött mig men även för att jag haft mens. Jag kollade tillbaka och för 4 veckor sedan hade jag också en stor siffra på vågen. Men, men jag är glad ändå! Nu känner jag mig taggad på att få fler goda resultat. Min tränare kommer snart gå på semester och då får jag köra på egen hand. Tills hon kommer tillbaka har vi satt upp ett mål. Då ska jag ha nått till 95 kg. Det är sex veckor dit... Det är verkligen inte omöjligt men jag tycker att det är läskigt med mål för jag har misslyckats så många gånger! Men den här gången ska bli annorlunda!
 
 

Det går bra nu!

Usch va jag är dålig på att skriva! Men kanske är det för att det är fullt och upp för att det går väldigt bra just nu ;)

Det är egentligen invägning imorgon men jag har tjuvkikat på vågen och shit va det har gått bra denna vecka! Jag tror både att det är för att jag varit duktig men det är nog även för att jag haft mens och samlat på mig lite vätska så att jag får en extra skjuts den här veckan. Jag tror faktiskt att det var så förra månaden också! Vi får se vad vågen visar imorgon men som det ser ut just nu så verkar det som att jag kommer att få en viktminskning på ca 2 kg!!!

 

 


Åttonde veckan

Det blev ingen träff med min tränare igår för jag var tvungen att jobba över. Herregud va det är mycket på jobbet nu. Men det är en annan sak.
 
Nu till veckans resultat. Min våg sa +-0  kg och tränarens våg sa +0,3 kg! Fy! Jag ville verkligen inte få ett plus! Men jag förtjänade det. Inget konstigt med det. Något som fick mig upp ur det svarta var iaf att vi gjorde en ny mätning med hennes maskin, som jag iofs inte vet om jag tror på men strunt samma.
 
Här är resultatet. Ingen stor skillnad men ändock en skillnad. Det hon tyckte var det mästa var att jag inte tappat i muskelvikt. Hon blev jätteglad när hon såg det och sa att jag gör helt rätt! Risken är att man förlorar i muskelvikt om man gör "fel". Hon sa .tex. fokuserar för mycket på konditionsträning men framförallt om man äter för lite, speciellt för lite protein.
 
Jag får vara glad för den förändring som ändå skett, jag har t.ex. gått ner 6 cm i midjemått och det är ju inte helt tokigt. Men frågan är, 2.5 kg på 8 veckor. Det kan väl inte vara särskilt bra med tanke på att jag är en kloss över 100 kg!
 
 
 
 

Utmaningar

Usch va dålig jag är på att uppdatera!
 
I slutet på förra veckan var jag verkligen på G! Jag tränade torsdag och fredag. Lördag gick jag en skogspromenad med en vän och det tog 1 tim och 30 min efter det cyklade jag hem. Jag var så nöjd!
 
Sedan var det dags för tillställningar. Jag laddade lite inför det genom att röra på mig extra och äta riktigt bra. Men hur ska man förbereda sig? Jag kände mig jättenöjd med min plan men nej, det gick inge vidare. Jag tänkte inte dricka och då erbjöd jag mig att skjutsa hem våra vänner som skulle komma till oss på lördagskvällen. När vi väl hämtar dom vill min vän dricka och säger att de kan ta taxi hem. Jag är inte sen att hänga på. Sedan ska vi handla snacks och efterrätt tillsammans. Jag lägger inte in några önskemål och de väljer sådant som jag inte riktigt gillar och jag blir såklart jättenöjd! Sedan säger min vän att hon har godis med sig...
 
Vi äter iaf sushi och det känns ju bra. Sedan slinker det ner två glas rosé, godis och salta pinnar.
 
Dagen efter är det kalas hos min pappa och jag vet att det ska serveras smörgåstårta. Jag tar en liten bit och känner mig nöjd. Sedan bjuds det på fika och jag ja, jag tar två havrekakor och fyra chockladfingers. Hemma blir det en bra middag men sedan är jag så jävla sugen på något! Jag tänker att det inte finns något och räknar minuterna tills jag får gå och lägga mig. Sedan kommer min kille på att det finns lite glass i frysen. Det hade jag helt förträngt men jag blir ju sååå glad.
 
Imorse ställer jag mig på vågen. I fredags sa den 100,3 kg och idag sa den 101 kg. Imorgon är det invägning igen och jag är så besviken på mig själv. Jag var ju så på gång! Är det meningen att jag ska vara inlåst hemma och inte göra något?
 
 

Det känns inte okej att säga så!

Idag hade jag en upplevelse... jag var med på en anställningsintervju och vi träffade en kandidat. Vi pratade om allt möjligt men så kom frågan upp hur hon skulle hantera att träffa personer som är otrevliga. Min kollega säger "du kan säga att någon är dum, fet eller ful men du får inte ifrågasätta någons förmåga att ta hand om sina barn".  Jag blir rätt paralyserad... Jag vet inte men jag tycker inte att dum, fet och ful faller under samma kategori.
 
Men jag vet inte, jag tänker kanske fel... vad säger ni? Det gjorde ont iaf.

Sjunde veckan

Igår var det tisdag igen och min våg sa -0,2 kg och PTns våg +-0 kg. Det får man ändå vara väldigt nöjd med eftersom jag haft några rejält urspårade dagar! Jag har inte haft en enda plusvecka än så länge!!

 

Men det är lite tungt med motivationen. Jag är bra sugen på att äta och det känns som att min viktminskning går så långsamt! Men det är ju inte konstigt eftersom jag inte sköter mig! Det blir verkligen en ond cirkel.

 

Däremot träffade jag en klient på jobbet igår som sa att det såg ut som att jag gått ner i vikt. För att citera henne så sa hon ”du har ju varit mer pluffsig förut”. Haha, jag tar det som en komplimang.

 

 

Första dagen gick lätt!

Nu är det måndag och hur gick gårdagen då? Skitbra! Det blev en morgonpromenad med min lilla skatt och på eftermiddagen blev den liten tur till gymmet för både mig och lillen. Han var hos barnvakten och jag körde lite maskiner. Maten gick också jättebra och det hela flöt på lätt! Men vad är anledningen till att jag går ut så hårt med två motionspass då? Jo för att jag förmodligen inte kommer hinna med så mycket träning i veckan! Det är så sjukt mycket på jobbet så jag ska försöka att jobba över så mycket jag bara kan!
 
Men nu är det som sagt måndag och hur är känslan idag? Sådär faktiskt, jag drömmer om att gå och handla sådan där dyr och fin lakrits på lunchen. Känslan av att ha så mycket på jobbet gör att jag vill "slappna av". Men jag ska hålla ihop mig. Ikväll ska jag mumsa vattenmelon och imorgon är det vägning. Det enda jag kan hoppas på är att jag inte gått upp alltför mycket i vikt men en viktuppgång är nog att räkna med!

RSS 2.0