Veckans resultat

Dags för veckans resultat. Återigen ett plus, + 0,7 kg. Herregud...
 
Jag har iaf gjort lite efterforskningar och enligt mina beräkningar så blev jag gravid när jag vägde 97 kg. Sedan gick jag ner rejält i början innan det vände. Hittills har jag alltså gått upp 8 kg och det är ingen katastrof men det är två månader kvar och som det ser ut nu så går jag i princip upp närmare 1 kg i veckan! Vid den förra graviditeten vägde jag in mig på 117 kg på förlossningen och jag vill ju inte göra det den här gången!
 
Jag önskar att jag vore mer normal i huvudet och inte hade det här "allt eller inget-tänket". Jag är visserligen ingen total katastof, idag åt jag t.ex. en bra frukost och bra lunch men sedan spårade det med eftermiddagsfika och nu till kvällen glass istället för kvarg till min fruktsallad. Det var för övrigt inte ens gott! Kvargen, som brukar vara en blandning av vanilj och naturell kvarg är mycket godare! Kanske beror det på att det var svärmor som köpt någon billig vaniljglass som verkligen inte var god!
 
Jag har iaf tränat mitt vanliga bodybalancepass i veckan och jag vill verkligen få till ett styrkepass i helgen! Jag har ju fått ett fantastiskt pass från gymmet! Jag vill ju t.om. köra det!
 
Jag inser när jag läser mitt inlägg att det är bra bittert och inte särskilt konstruktivt... till och med jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt att läsa! Haha, helt otroligt! Sorry för att jag är en bitterfitta helt enkelt ; )
 
Veckans vågbild och veckans magbild, nu i v. 32. Tyvärr blev den väldigt suddig.
 
 

Veckans resulat

Oj, va dagarna springer iväg. Men det är inte så att jag smitit från min vägning denna vecka, nej, nej jag håller fast vid det!
 
Jag skulle säga att veckan har rullat på i samma (ganska dåliga) bana men jag kom iväg på min träning och jag skulle säga att livet går något bättre. Resultatet blev + 0,3 kg och det kan jag leva med. Jag känner mig faktiskt något hoppfull och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför.
 
Träningen i form av bodybalance mår jag otroligt bra av! Efter passet känner jag mig så smidig och det känns som att magen "åker in" lite i kroppen. Jag märker visserligen att jag blir osmidigare var vecka men det är ju inte så konstigt med tanke på att magen växer. Jag är ändå grymt imponerad av vad som går att göra i v 31! Efter passet frågade tränaren hur det är med mig och jag svarade bra. Sedan sa hon att jag var så fin. Det värmde mitt hjärta. För sanningen är att jag känner mig lite ledsen för att jag är så stor och gravid. Jag vill vara sådär fint gravid som andra, lite smalare människor är. Men, men, jag får väl hoppas att jag får chansen att vara gravid en tredje gång ;)
 
Idag hoppas jag verkligen att jag kommer iväg och tränar lite själv i gymmet. Mitt mål är att träna 2 gånger/vecka och det är FAN inte orimligt!!
 
Här kommer veckans vågbild och magbild, nu i v 31.
 
 

Veckans resultat

Det går verkligen inge bra! + 1,7 kg den här veckan! Jag är halvt förlorad...
 
Jag gör ansatser till att vända på situationen men sedan tillåter jag mig själv att falla tillbaka direkt! Jag fyller hemmet med frukt och tänker att på kvällen kan jag äta hur mycket fruktsallad jag vill. Men på något sätt finns det alltid annat hemma och frukten får ligga och ruttna. Seriöst alltså!? Det är helt sjukt!
 
Min sambo sa något klokt häromdagen när vi satt och "moffade" godis. Han sa "du vet att vi tar tid från vårt barn när vi gör såhär". Jag tänkte att han menade att vi tar tid för att vi blir trötta, slöa och oengagerade av allt vi stoppar i oss. Men han tänkte större än så. Han menade att vi kapar tid av vårt liv vilket betyder att vi kapar tid från vårt barn.... intressant tanke. Det är ju faktiskt helt sant!
 
Jag kan heller inte förstå att jag stoppar i mig denna skit när jag har ett litet liv i magen! Allt jag stoppar i mig går ju direkt vidare till bebisen! Nu kanske ni målar upp riktiga katastrofbilder av hur jag äter och så illa tror jag iofs inte att det är. Jag äter oftast bra frukost/lunch/middag men det är allt annat. Bjuds det på fika på jobbet är jag där direkt och tar mest! Jag tar varje tillfälle i akt till att bjuda andra på fika när jag är ledig och jag gör gärna lite onyttiga middagar på helgen. Det har även hänt att jag återfallit i eländet att göra sockerkaksblandning och äter... Ni hör ju själva! Jag är patetisk!
 
Men visst, det sista som lämnar människan är väl hoppet. Jag tror seriöst att jag äter för lite på dagarna och det är en av anledningarna till att jag faller dit på kvällarna. Jag har även låtit "sockermonstret" komma in i mitt liv igen och han måste ut!!!
 
En ny vecka och nya möjligheter...
 
Här kommer veckans vågbild och magbild, nu i v 30
 
 

Veckans resultat

+ - 0 kg!!! Jipppie! Det känns faktiskt kanon! Även fast jag inte gjort ett skit för att förtjäna det!
 
Livet är bra kämpigt nu och jag tar (nästan) varje tillfälle i akt till att "synda". Igår på morgonen bröt jag till och med ihop. Jag gick in till min kille vid 06,40 och grät (han sover i ett eget rum pga. det brutna nyckelbenet). Jag hade sovit så illa och min son hade nyligen somnat om i vår säng efter att ha vaknat. Jag hade panik för jobbet och massor med akuta saker som jag måste göra och jag kände bara att jag inte orkade mer. Jag hade sovit urdåligt också så ingenting kändes bra! Vi tog ett steg i taget och jag lyckades komma iväg med sonen till förskolan och mig till jobbet. Det är verkligen inte värt att ha det såhär! Det här jobbet kan dra åt h**vete.
 
Det här med sömnen får jag nog skylla en del på mig själv också. Jag tror inte att det påverkar sömnen positivt att jag trycker en massa socker på kvällen! Jag sover verkligen dåligt på nätterna vilket aldrig brukar vara ett problem för mig. Det kan väl ha massor med förklaringar och det är väl bara att ta sig igenom. Jag är ändå så överraskad över hur bra det går att sköta liv och jobb trots dålig sömn! Eller ja, bra och bra... att bryta ihop kl 06,40 är väl ett tecken på att det inte går så bra...
 
Nog om det. Jag var på gymmet igår och fick ett nytt träningspass som ska passa lite bättre nu när jag är gravid. Det var en del roliga övningar så jag känner mig lite pepp också. Kvinnan som jag fick passet av sa att jag var stark, stabil och hade bra kroppskontroll och sådant värmer verkligen! Nu är planen att jag ska träna mitt eget pass 1 gång/vecka och 1 gång/vecka bodybalance. Det känns som ett rimligt mål.
 
Här kommer en vågbild och en magbild. Nu är jag i V 29.
 
 

RSS 2.0