Imbillar jag mig?

Ikväll var jag hos min syster och hennes kille. Hon gick ut och rökte och jag förbannade henne för det. Jag sa till hennes kille att: - jag inte kan förstå att hon gör så mot sig själv och drar i sig en massa gifter. Han kontrar med, - ja men det är väl som med allt annat, om man äter godis t.ex. Tror ni att det kändes som att han såg rakt in i mig kropp och själ? Jag kände mig så liten, så äcklig och så stor på samma gång! Varför sa han så? För att han vet att jag missbrukar? För att han ser när jag kör LCHF och nästa vecka vräker i mig pommes och efterätter i stora mängder?! Är det så tydligt att till och med min systers pojkvän reagerar? Eller imbillar jag mig bara?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Snacka om knytnävs-slag!! Jag tror inte att det var en pik till dig egentligen (det hade dessutom varit elakt!), utan snarare det första han tänkte på. Men jag förstår att det kändes... :/

2011-10-22 @ 08:29:11
URL: http://intelikatung.blogg.se/
Postat av: Lchf-bloggen

Jag håller med ovanstående talare, lika mycket som nikotin så är socker ett beroende, det ena lite värre för inälvorna (men det är knappt). Så tyvärr har han ju rätt i vad han säger. Men jag tror inte att det var riktat till dig direkt, om han inte är en "rakt på sak" människa som skulle kunna säga det till dig.

2011-10-22 @ 11:09:19
URL: http://viktnedgangsomfunkar.blogspot.se
Postat av: N I N A - kampen mot kilona

Förstår din reaktion, man mår riktigt dåligt av att få en sådan kommentar. Men om man tar och ser på det "utifrån" så är det egentligen rätt? Det var det som var min varningsklocka och som gjort att jag orkat. Just det att varför sätter jag i mig, socker, mättatfett och allt annat som bara gör illa med min kropp? Ja, precis som en rökare så förstörde jag min kropp. Det är absolut en viktig fråga/påstående att fundera kring, men jag tror inte att den var riktad mot dig personligen :)

2011-10-30 @ 14:17:21
URL: http://nicaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0