Veckans resultat

Det blev ingen uppdatering igår för jag hade fullt upp, både på jobbet och efteråt.
 
Återigen ett +... men återigen förtjänar jag inget annat! + 0,3 kg. Gårdagen var dock mycket bra kostmässigt och jag var iväg på mitt Bodybalancepass på kvällen! Det var så grymt skönt och efteråt mådde jag så bra i hela kroppen!
 
Nu till något mindre roligt. Min kille bröt nyckelbenet i helgen. Han kör motorcykel men det har blivit dåligt med det på sistone så jag peppade honom att sätta på dubbedäck och ge sig ut på isen med en gäng killar... det skulle jag få ångra. Han åkte omkull och som tur är var det bara nyckelbenet som gick av! Nu har jag alltså två barn att ta hand om där hemma! Nu har det gått några dagar så jag har smällt det och vi har haft massor med hjälp från svärmor. Jag har verkligen uppskattat att vi delar på ansvaret för vårt barn och att han är lika bra på att ta hand om barnet som jag är. Nu är det omöjligt att ta hand om ett barn med bara en arm så ja, mycket ansvar på mig helt enkelt. Men, men. Jag försöker se det positivt. Snart blir han bättre och även om han inte kan återgå till jobbet borde han kunna bli en riktigt bra resurs på hemmaplan :)
 
Här kommer veckans vikt och även en magbild. Jag är nu i v. 28.
 
 
 
 

Känslan när....

Känslan när jag vågar mig iväg på ett Bodybalancepass och det går jättebra!! Min kropp kändes stark och smidig och jag var inte alls i så dålig form som jag befarade. Jag kommer laddad med energi och känner mig hoppfull och taggad!
 
Känslan dagen efter när jag är jag går på kick-off med jobbet och går loss på fikabordet, lunchen och  eftermiddagsfikat för att slutligen hamna i soffan med en 200 g chokladkaka...
 
Det är väl så typiskt för en människa som tappat bort sig i sundhets/hetsätningsljungeln. Men idag är det en ny dag! Jag måste ta en måltid i taget och ta mig bort från att tänka "allt eller inget". Jag begär ju inte att jag ska "råbanta" jag vill bara få en mer rimlig levnadssituation!
 
Tänk så tokigt detta måste se ut i andra människors ögon, alltså sådana som inte har problem med maten. Å andra sidan, hur många har inte det om man tänker efter...

Veckans resultat

Då var det dags igen för ett plus.... + 0,4 kg
 
Jag fortsätter i dåliga vanor och inte rör jag på mig heller. Jag inser mer och mer att faller tillbaka i gamla mönster. Dagarna är oftast helt okej men varje kväll blir det godsaker! Jag har tänkt fram och tillbaka på olika handlingssätt då jag inte har disciplinen på egen hand att "skärpa till mig". Men hur ska jag göra då? Min PT har mig fortfarande på instagram även om jag inte är aktiv där nu. Ska jag lägga upp en vågbild varje vecka bara för att känna "skammen" och på så sätt förhoppningsvis få motivation nog? Jag känner inte att jag orkar fota allt jag äter utan jag behöver ett mildare kontrollsätt.
 
Ikväll har jag iaf en idé om att träna. Jag skulle så gärna vilja gå på bodybalance men jag vet inte... det är ju inte helt lätt att hoppa in nu i v 27. Jag kommer ju inte kunna göra allt och är rädd för att jag hela tiden kommer stå där och vara livrädd för att nästa övning ska vara något som gör att jag står där som ett fån och inte vet vad jag ska göra. Tjejen som har passet är underbar och kan säkert hjälpa mig med andra alternativ men om hon instruerar mig innan passet börjar kommer jag ändå att glömma bort typ allt! Hur som helst så hoppas jag att någon typ av träning ska bli av iaf!!
 
Bjuder på en magbild och en vågbild idag. Magen är från den 6 januari, då var jag i v. 25 (jag är så dålig på att ta kort på magen). Bilden är tagen i en spegel med rutor så därför ser det lite konstigt ut.
 
 
 

Veckans resultat

Den här veckan gick inte som planerat...+ 0,8 kg.
 
Eller, jag fick det resultat jag förtjänade på vågen men det känns surt. Jag har levt rätt illa och igår var jag taggad för en "bra" dag. På kvällen tar jag fram en fin laxsida på 2 kg och det visar sig att den luktar riktigt illa. Jag tänker att det här bör man nog inte äta så den får hamna i sopporna. Det gör ont i mitt hjärta men den luktade verkligen inte bra! Det hade det absolut gått att göra något annat någelunda nyttigt till middag men när min kille föreslog pizza var jag inte sen att tacka nej. Så i går kväll tröck jag en pizza och idag fick jag ett plus på vågen. Hade jag bara låtit bli den där pizzan hade resultatet blivit ett annat. Jag samlar nämligen väldigt mycket vatten direkt när jag ätit något sådant!
 
Det här med graviditeten är för övrigt lite svårt. Jag har vänner som säger "strunt samma, nu är jag gravid, jag tänker inte plåga mig" osv. Jag känner dock att det kommer vara ohållbart att fortsätta skena i viktuppgång. Jag är redan nu otymplig och har bitvis svårt att röra mig! Det är för övrigt över 3 mån tills knodden är beräknad! Jag kan inte förstå hur jag ska kunna röra mig mot slutet? Några vänner ville boka in en Stockholmsweekend i slutet på februari och jag känner mig redan nu orolig för hur det ska gå...
 
Här är dagens resultat iaf
 
 

Veckans resultat

Nu är det dags, jag ska (försöka) lägga upp min vikt varje tisdag oavsett. 
 
Resultatet från senaste uppdateringen är + 1.9 kg. Herregud! Så hur djupt nere är jag då? Kanske djupare än jag tror. Igår var jag helt själv hemma och då gjorde jag en gammal synd. Jag blandade mig en halv omgång med muffinssmet... det var riktigt gott faktiskt... 
 
Nu är min tanke att succesivt ta mig ut detta. Jag har några dagar kvar på ledigheten och förråden hemma är inte tömda. Jag behöver psykiskt och fysiskt förbereda mig för en förändring. Jag funderar på att börja fota allt jag äter igen, även om jag inte har min PT kvar. Jag hade en tanke om jag skulle bjuda in någon av mina överviktiga gravida vänner och köra ihop men jag vet inte. 
 
Ikväll har jag iaf varit och tränat! Det ni!! Jag vet inte hur många månader det gått sedan jag senast var där. Det var skönt att få träna lite men shit va sammandragningar jag fick när jag körde på crosswalkmaskinen. Jag grinade fan illa ibland för att det gjorde så ont! Jag blir rätt sur på min kropp för detta. Jag vet faktiskt inte så mycket om det men jag antar att det inte är något jag kan påverka och att jag borde undvika sådant som ger mig sammandragningar. Jag får prova mig fram helt enkelt. 
 
Grymt skönt att ha tagit första steget till gymmet iaf! 
 
 

RSS 2.0