Före- och efterbilder

Nu har jag äntligen tagit lite "efterbilder". De första bilderna tog jag i februari 2015 och då vägde jag 103,8 kg. De andra bilderna tog jag nu i oktober och då vägde jag 94 kg. Alltså en viktskillnad på - 9,2 kg. Ser ni någon skillnad? Jag tycker inte att skillnaden är så stor faktiskt, speciellt inte på magen. När jag tog de nya bilderna var jag v. 14 + 0 så särskilt mycket gravidmage är det ju inte bakom fläsket. Däremot ser jag ganska stor skillnad på ryggbilden och det är ju kul!
 
Roligt ändå att det äntligen blev av att jag tog bilderna. Jag inser dock att de nya bilderna inte är helt optimala men de visar väl något iaf. Synd bara att jag inte kollade på de tidigare bilderna så jag hade hållt telefonen på ungefär samma sätt. Det ni tyvärr inte ser skillnaden på är ansiktet. Det skulle ha synt på bilden i profil men där håller jag tyvärr telefonen framför hakan på de nya bilderna.
 
        
 
 
 
 
     
 

Veckans resultat

Wow! Vilket resultat! - 0,7 kg denna vecka! Det går ju riktigt bra men samtidigt gör det mig lite rädd. Jag tycker nämligen inte riktigt att jag förtjänar alla bra resultat som jag får och då känns det som att det när som helst kan ändra sig och gå precis åt andra hållet!
 
Om jag ska försöka analysera situationen så tror jag iofs att jag äter mycket mindre nu än tidigare. Alla måltider är mindre i storlek och jag har inte alls samma sötsug, varken fysiskt eller psykiskt. Igår däremot gjorde jag något dumt. Jag vet faktiskt inte varför men av någon anledning tyckte jag att jag skulle få äta glass och lite choklad. Visst det var absolut inga stora mängder men det var som att jag tyckte att det var okej bara för att det gått så bra på vågen. Men nu är det skärpning, just sådana tillfällen är fullkomligt onödiga. I helgen ska jag på endel "galej" och då kommer det säkert slinka ner ett och annat. Det är okej men det här andra! Nej, nej!
 
För övrigt har jag åkt på en jäkla förkylning! Jag hade tänkt att gå på spinning igår men nej, jag hostar, snorar och är allmänt hängig. Till helgen är vi dock helt barnlediga om allt går som det ska och då borde jag kunna ta mig till gymmet om jag mår bättre!
 
Nu vill jag göra lite reklam för att jag tagit före- och efterbilder! Jag kommer att publicera dom i slutet på veckan! Ni måste kolla in och säga om ni ser någon skillnad! Viktskillnaden mellan bilderna är -9,8 kg!!!
 
 
 

Veckans resultat!

Jippie! En viktminskning på -0,5 kg! Det är jag grymt nöjd med. Idag har jag för övrigt gått på ett spinningpass! Det var verkligen hur länge som helst sedan jag gjorde det så nu är jag stolt. Det var lite läskigt för jag kände mig rädd för att skada barnet på något sätt men det är väl en överdriven oro. Jag höll ett lagom tempo utan en massa höga pulshöjningar och jag lyssnade på kroppen. Det är ju bara det att jag varit världens soffpotatis de senaste månaderna så en sån här aktivitet måste ju komma som en chock för kroppen!
 
 
 
 

Veckans resultat

 Då var det dags för veckans resulat. Nu kom det där plusset som jag gått och väntat på.  + 0,3 kg blev resultatet så det känns väl inte som någon katastof men oavsett så gäller det att tänka efter en extra gång över hur jag lever mitt liv. Jag måste börja bli mer aktiv och även tänka på vad jag stoppar i mig!
 
I dag vill jag dock stoltsera med att jag varit på gymmet! Det var säkert över två månader sedan jag var där så det känns stort! Min plan var ju att gå på min tidigare PT:s spnningpass på tisdagar men hittills har jag gått NOLL gånger. Idag hade jag dock inte anmält mig för jag visste inte om jag skulle hinna och passet var fullt när jag kom. Det gjorde dock inget för jag ville gärna mjukstarta med att hänga lite på gymmet istället.
 
Det var rätt härligt att vara där och tänka att det var några kilo sedan jag var där sist! Nu måste jag bara komma dit fler gånger. Min plan i sommras var ju att gå på spinning på tisdagar och BodyBalance på torsdagar och det ska ju inte vara någon orimlig målsättning nu när jag mår bättre! Ska jag vara ärlig är det dock lite svårt att ta sig tiden till träning när man helst vill hem till sin lilla gos.
 
 
 

Helgen

Då var den här helgen över. Det har varit fullt ös. I fredags blev det kris och panik i min killes familj efter att en stor familjehemlighet kom ut. Vilka galna människor alltså! Min svärmor har haft en hemlig lägenhet i flera månader utan att säga något till sin man. Nu har han upptäckt det. Hon har inte varit människa nog att säga att de inte kan leva tillsammans utan har haft den där lägenheten och... ja? Vem vet? Sjukt är det iaf!
 
Men strunt i det, jag hade iaf tänkt och träna i fredags men det kändes inte som läge. Min kille satt i telefon hela kvällen så jag fick lägga det åt sidan. På lördagen var jag iväg till en kompis på middag. Det var jättetrevligt och vi pratade och skrattade. Va gott man mår av sådant! Däremot ska de ju alltid komma upp något överviktssnack på ett eller annat sätt. Katten i hemmet har fått hängbuk. En tjejs kille klagar över att han fått "kärlekshandtag" och att grabbarna på jobbet retar honom. Jag får sitta där och skratta lite också men samtidigt känns det så fel. Ni kan nämligen inte ana hur smala och snygga dessa tjejer är! En tjej är lite väl smal iofs men jag känner mig mest fascinerad av det. Hon har för övrigt genomgått ivf och har nu en liten pojk. En av de andra tjejerna har precis fått veta att de ska få genomgå ivf så de kommer nog att dra igång om några månader. Vilken värld vi lever i alltså! Varför har det blivit såhär? Det känns som att det bara blir mer och mer vanligt med fertilitetsproblem. Jag kan inte låta bli och tänka på att det beror på alla gifter i vår värld...
 
Nu till söndagen. Då var det dags att träffa samma tjejer igen för vår traditionsenliga brunch. Det var min tur att bjuda på brunch och lite ångest ger det allt. Hemmet ska vara snyggt och det man serverar ska vara gott. Återigen var det iaf trevligt och nu känns det skönt att det är långt tills nästa gång. Vi turas om så nästa gång för mig blir om ca 3-4 mån.
 
Nu tänkte jag iaf dela med mig av lite teman som jag kommer att skriva om framöver. Då kan jag få möjlighet att skriva av mig lite om allt som snurrar inom mig. Är det något ni undrar över får ni gärna skriva och fråga.
 
Psykisk hälsa -  oro för graviditeten
Osäkerheten över sin egen person
Viktminskning och graviditet
Jobb och förskola
 Varför är jag ingen "doer"

Perpektiv

Nu har jag alltså gått ner ca 10 kg sedan jag började med "mitt nya liv" i april. Jag känner mig väldigt glad, nöjd och även ganska fin. Det knepiga i det hela är dock att ca 94 kg var det jag vägde när jag gick med i XtraVaganza en gång i tiden. Då var jag sååå stor i mina ögon och nu tycker jag att jag är rätt "fin" i kroppen. Konstigt va? Perspektiven flyttas. Kanske är min benämning "fin" lite underlig men jag vet inte vad jag ska använda för ord. Jag funderar över andra ord som "smal" eller "normal" men det känns inte heller rätt.
 
Nu hoppas jag bara att det får fortsätta såhär. Under min förra graviditet hade jag en dröm om att inte gå över 100 kg när det var dags att föda... det gick sannerligen sådär. Jag vägde in mig på 117 kg på förlossningen. Mycket måste dock ha varit vatten för tre dagar senare vägde jag 107 kg och några dagar till så var jag nere på 103 kg. Sedan började jag äta och förstörde allt men det är en helt annan sak. Nu är jag här och jag vill verkligen gå ner i vikt! Jag tror att jag har en hel del bra mentalt med mig och jag hoppas att motivationen och mitt psyke ska hålla. För sanningen är jag inte är stabil just nu. Men det får jag skriva om en annan gång.
 
Just nu tuffar mitt viktminskningståg på väldigt stadigt och jag hoppas att det får förbli så.

Veckans resultat

Nehepp, det gick visst inte så bra att sätta igång och skriva igen....
 
Men det gick iaf väldigt bra på vågen den här veckan! -0,7 kg! Det är ju helt sjukt! Problemet är dock att jag inte tycker att jag förtjänar det. Fredagen var t.ex. helt urspårad. Till lunch blev det kinabuffé och till middag blev det en gourmetpizza från en grym pizzeria i vår stad. Jag mådde pyton den dagen! På lördagen var jag på barnbasar hela dagen och det fanns bara fika att äta så min lunch blev en festis och ett fat med en bulle, en sockarkaka och en hallongrotta. Inte helt optimalt! Jag har fortfarande ingen större matlust och inget större sug för godis så tänk om jag vore lite smart och "gled" på det!
 
Det här med träningen går ju uselt också. Jag tänkte träna förra veckan men på tisdagen trodde jag att jag skulle behöva jobba över så det blev en skön ursäkt att slippa. På torsdagen kom min mamma och vi tog en tur till min syster (och köpte med oss pizza). Återigen fick jag en ursäkt att smita och nu är jag dunderförkyld så träningen känns inte som det bästa. Jag stänger dock inte helt dörren till Body Balance imorgon. Kanske ska jag våga mig dit. Jag vågar inte ens tänka på hur många veckor det är sedan jag tränade!
 
För övrigt så SKA jag ta lite före- och efterbilder! För jag har ju faktiskt gått ner ca 10 kg sedan jag började i april! Helt fantastiskt!
 

RSS 2.0