Gråtit

Jahapp då har man gråtit på jobbet. Det har jag nog inte gjort många gånger men idag gick det inte att hålla emot. Det är så svårt att förklara men det verkar som att min chef tycker om att känna att hon kan bestämma över mig och det är väl jävligt tacksamt eftersom jag är rätt mesig när det väl kommer till kritan. Ni kanske kommer ihåg i sommras när jag ville ha semester och hon sa blankt nej.

 

Nu ska jag försöka förklara lite, när det gäller ledighet vill jag inte ställa till problem för då känns det väldigt obekvämt för mig. På fredag har jag bett om att kompa ut vid lunch eftersom jag ska åka på kryssning och det är okej med mina kollegor men jag har inte frågat chefen. Nu har jag kommit på att det vore trevligt att vara ledig hela dagen så jag berättar läget för min chef och hon säger att all ledighet ska gå genom henne. Alltså är inte ens min kompeftermiddag beviljad enligt henne. Hon säger att hon ska återkomma med besked. Jaha okej säger jag och går ut. Jag går sedan in till min kollega och förklarar situationen. Jag känner att tårarna är nära och sedan kan jag inte hålla emot. Jag blir så ledsen att hon ska vara såhär mot mig! Jag är så känslig och nu känns det som att min underbara dag som jag planerat blir ”grå”. Det dyker ju såklart upp en liten känsla som viskar, tänk om jag inte ens får åka för att hon säger nej. Det tror jag visserligen inte att hon kommer att göra för hon är en sån som bara vill känna att hon har makten och sen säger hon säkert okej iaf.

 

Men jag blir så ledsen, jag vill att det ska vara okej att jag är ledig för jag såg fram emot att träna med min PT på morgon och sen åka hem och förbereda mig inför kryssningen. Jag älskar verkligen förberedelser och såg fram emot att göra mig iordning och greja runt lite hemma med bra musik innan innebandytjejerna ska träffas och äta lunch tillsammans.

 

Usch, jag har fortfarande nära till tårna.

 

Men! Jag förstår att jag inte är oskyldig i detta, jag borde ha kollat med henne innan. Men hon behöver inte vara så jävla okänslig, hon kan bara säga: är det okej med dom andra är det okej för mig men nästa gång vill jag att du meddelar mig också.


- 27 kg!

Nu börjar jag äntligen komma lite i ordning på jobbet efter flytten. Imorn ska jag nog kunna jobba lite mer ordentligt igen.
 
Igår var jag uppe tidigt hann med ett rejält pass på gymmet innan jobbet. Nu sitter jag i soffan och laddag inför innebandyn ikväll
 
Igår träffade jag en min killes moster som har gått ner 27 kg!! Det är helt sjukt och det måste jag skriva mer om men inte nu för det hinner jag inte.
 
Men jag är iaf hur imponerad som helst!!!

Skidtur och shopping

Började dagen med skidor trots att det tog emot lite, det var väldigt grått och trist ute idag. Men skidturen var iaf en solskenshistoria! Det var rätt dåliga spår så jag åkte ur massor med gånger men vet ni! Trots att det var riktigt nära flera gånger så ramlade jag inte en enda gång! Wow, jag gör tametusan framsteg, både balans och teknik blir väl säkert bättre och det känns som en så stor vinst att jag klarade mig utan att ramla! Varje gång "faran" var över så log jag brett och kände mig så stolt!
 
Efter det kom min mamma och vi gick på stan, ville hitta en klänning till ålansdskryssningen som jag ska på på fredag men jag hittade inte riktigt det jag tänkt mig. Men det jag hittade var dock 3 klänningar på halva reapriset! Jag trodde rean var över men icke!! Snacka om fynd! Jag borde lägga upp bilder och jag hoppas att jag kan ta mig i kragen och göra det!
 
 
 
 
 

Bio och boxning

Igår tränade jag med min PT och det blev lite boxning. Det var skönt att få slå av sig lite ;) När jag körde kände jag mig så peppad, jag kände den kämpen som finns låååångt inne i mig men den känslan försvinner så fort. Jag kan inte förstå att tankarna på att äta är så mycket större! Jag kan känna mig så jäkla pepp, tänka att nu fixar jag det här, jag är på G!! Sedan kan det gå en timme och så tänker jag, ja... fast lite choklad vore ju gott...Idag känner jag att en riktigt härlig träningsvärk är på g och det gillar jag! Jag har lite dåligt samvete för att jag inte stack ut och åkte skidor imorse men igårkväll gick jag och killen äntligen på bio och det blev sent... och det blev godis... Imorse vaknade jag med en sådn där halvdålig känsla och jag var inte alls sugen på att utmana den känslan i spåren.
 
Jag går väldigt sällan på bio och enda anledningen till att vi gick igår var för att vi hade biobiljetter som gick ut 30/1. Biljetterna fick jag förra julen då jag jobbade på kriminalvården. Det är ju helt otroligt egentligen! Väl där blev det en hel del godis men efteråt slängde jag det i soporna när vi gick ut. Då var jag lite stolt men nu sitter jag här och ångar mig lite och tänker att det vore gott att sitta och mumsa på det sista nu, dumma onda tankar.
 
Vi såg iaf Hobbit och den var jättebra, men jag var typ så trött att jag nästan somnade.
 
 

Bra dag

Är fortfarande kvar på jobbet. Ligger efter som vanligt men det är ganska skönt att vara här och arbeta i lugn och ro. Nu väntar jag faktiskt på att min kille ska höra av sig och vara sugen på att hämta upp mig för jag börjar bli rätt så trött i huvudet.
 
Imorn är det dag för PT-träning igen. Jag har skrivit lite om min frustration till henne så jag hoppas att hon kör ett hårt pass med mig så jag får träna ur mig lite onda känslor och tankar.
 
För övrigt så har jag haft en riktigt trevlig dag på jobbet, många skratt!
 
Imorn är det fredag igen och det ska bli så härligt!
 
Hoppas ni andra där ute har det bra!
 

Nej

Denna dag är snart över och jag har tametusan klarat mig! Ikväll blev det dock en halv överdos av sushi men det känns helt okej för vet ni!? Jag fick skjuts hem av en kollega som stannade på affären så jag gick också in. Jag gick till godishyllan men inget "talade" till mig så jag gick till kassan med ett paket tulpaner istället. Min kollega frågade, "skulle inte du köpa godis" och då svarar jag "nej, jag kom inte på något som jag var sugen på".
 
Så jävla underbart! Ett liiitet framsteg i mörkret

Stolt

Jag kände mig så värdelös igår men när jag låg i sängen så sms:ade jag min kompis som jag visste skulle träna idag på morgonen. Jag frågade om jag fick hänga på så imorse 06,40 stod jag utanför och väntade på henne.
 
Så nu kan jag stolt säga att jag fått till ett morgonpass idag!!

Ångest

Idag har det inte varit en bra dag för mig. Vanlig tisdagsångest eller något extra, jag vet inte. Jag funderar på om det har med de "kvinnliga" och göra igen? Jag skrev ju om det för två veckor sedan då jag hade så ont i magen och trodde att jag skulle få mens. Jag har fortfarande inte fått mens men jag känner mig så ur balans så kanske är det på gång. Det vore så skönt om det är det som är fel!
 
Jag har gråtit massor i kväll och jag är så mesig att jag har gråit efter mamma! Haha, nu kan jag skratta åt det lite men när jag och min kille satt och åt så började jag grina och sa "jag vill att min mamma ska vara här". Min söta kille försökte trösta mig och gud va han är guld värd!!!
 
Snart jag ska krypa i säng och försöka sova, jag hoppas det går.

Arg

Idag är jag så slut så jag knappt vet vad jag heter. Det har varit full fart på jobbet så dagen har gått jättefort! Just nu sitter jag i soffan hemma med min kille och jag är pissted off för att han är hemma för jag vill ÄTA GODIS!!!!
 
Ja, så det är väl tur att han är hemma och hindrar mig... eller nåt.
 

Älskade underbara kollega

Söndagkväll, hur kunde denna dag gå så fort?!
 
Gud va jag känner att jag skulle behöva några veckor för mig själv och för mitt tillfrisknande!
 
Jag kom på att jag glömt att lägga upp en bild på vad en kollega gjorde för mig innan jul! Det var riktigt tufft ett tag och en morgon när jag kom till jobbet så satt denna på min dator.
 
Älskade underbara kollega! Jag är så glad för mina kollegor och jag är så glad för det dem gör för mig! Dom ger mig så mycket uppskattning och så mycket beröm att jag blir rörd!
 
Det är inte den bästa skärpan på bilden men budskapet går fram ändå.
 
 
 
 

Ökning i skidspåret

Jag blir lite sur och besviken när jag inte bloggar men nu är jag här och jag har något kul att skriva om! Imorse tog jag mig ut på en skidtur igen! Igår var det - 15 c så jag vågade faktiskt inte prova men idag visade termometern - 4 c så jag kastade mig ut. Det var lite svåråkt men jag var skittaggad på att åka den extra turen vilket blir 6,8 km totalt.  6,8 km är ju inte jättemycket men det kändes ändå stort för mig. Det blev en fallolycka på planmark så det var ju lite pinsamt men annars gick det bra. Jag tog mig runt och jag är glad över ökningen! Det tog ca 1 tim att ta sig runt och då tog jag det ganska lugnt. Min puls skenar någe fruktansvärt när jag åker skidor så jag försöker verkligen ta det lugnt. Jag blir så fruktansvärt stressad när jag hör att någon är bakom mig också, då skenar pulsen ännu mer.
 
Just nu är jag iaf så himla glad över att jag tog mig ut, det var underbart väder och lugnt i spåren.
 
Jag kan, jag jag vill och jag klarade det! 6,8 km check!!
 

Sinnesrogudstjänst

Jag måste nog skriva lite om det här med sinnesrogudstjänst. Jag vet inte om jag har gjort det förut men struntsamma, jag gör det igen.

 

Jag kan inte svara för hur andra kyrkor gör men i den kyrkan jag går till fungerar det så här:

 

Vi sitter framme runt altaret och varje gudstjänst har olika teman, igår var temat vila. Prästen och även deltagare i gudstjänsten läser texter som passar till temat och man sjunger även psalmer som passar. Vi sjunger även sinnesrobönen i en sångversion. På vår gudstjänst finns det en musiker som spelar både gitarr och piano.

 

Det är svårt att beskriva allt men jag tycker om en del där man får möjlighet att göra vad man vill. Då spelar musikern och man får gå och tända ljus på altaret. Det finns en korg där man kan skriva böner och det finns även en korg med stenar där man kan ta en sten och låta den symbolisera något. Sedan tar man stenen och lägger den vid altaret och på så sätt lägger man ifrån sig stenen. Vad det sedan symboliserar får man bestämma själv men jag brukar tänka på något som är jobbigt och som jag vill lägga ifrån mig eller något som jag vill ha hjälp med att bära.

 

Det finns även tid för att ”dela” man får alltså dela med sig av något om man vill. Det kan vara vad som helst eller kanske handla om något utifrån dagens tema. Som ni förstår så liknar sinnesrogudstjänten ett AA-möte (anonyma alkoholister) men det gillar jag. Det kan fylla en funktion på så många olika sätt, det behöver inte handla om missbruk, det kan handla om alla möjliga saker för sinnesro behöver nog de flesta bli bättre på att känna.

 

Vi avslutar med att ställa oss upp runt altaret och hålla varandra i händerna och läsa sinnesrobönen. Det kan kännas lite småjobbigt för mig som inte är så sugen på kroppskontakt med människor jag inte känner men igår så var jag så kall och jag fick två varma händer i mina och det var faktiskt härligt! Antagligen var det inte lika skönt för dem som fick mina kalla händer i sina :P

 

Jag rekommenderar iaf alla att prova att gå på en sådan gudstjänst!

 

Sinnesrobönen
 

Gud, ge mig sinnesro

att acceptera det jag inte kan förändra

Mod att förändra det jag kan

och förstånd att inse skillnaden

 
 
                 Bildens källa

Ny dag och sugen på synd = frosseri

Igår var det innebandy igen. Jag var sååå osugen fast ändå lite sugen :P Det är verkligen med en skräckblandat förtjusning som jag går dit.

 

Innan jag skulle dit så satt jag i soffan hemma och nästan studsade, jag ville så gärna äta något men visste att det inte fanns något hemma och min kille var i källaren och kunde komma upp när som helst. Jag gick ut i köket och öppnade skåpen… sen tar jag ett litet paket med saltå kvarns russin. Jag åt upp dom och sedan var faran över och det var dags att åka.

 

Träningen blev extra tuff för vi var bara 5+målvakt i vardera lag så vi körde fyra mot fyra och en avbytare och snacka om att jag fick springa! Men det var ganska kul och jag känner att blir lite bättre!

 

I bilen på väg så kände jag mig så laddad och glad! Jag hade klarat en hel dag utan att äta skit och jag tränade som fan! Jag kom verkligen hem med ett stort leende på läpparna!

 

Men nu är det ny dag och jag vill så jävla gärna äta….

 

Men jag ska på sinnesrogudstjänst efter jobbet och det finns inte mycket utrymme till synd… så att säga…


Av en anledning

Imorse satt vi och pratade underkläder och ”hålla in-kläder”. Det var en rolig diskussion med flera kollegor i olika storlekar. En kvinna som är ganska liten och nätt var också med och en annan som är liten och rund ifrågasatte hennes erfarenhet, lite sådär med glimten i ögat. När det väl blev lunch så ser jag att den här lilla nätta kollegan tar fram en avokado, två tomater och en burk keso. Min andra korta och runda kollega tar fram ett par mackor och ett glas med treo…

 

Smala människor ser ofta ut som dom gör på grund av hur dom lever…

och ja, tjocka människor ser ofta ut som dom gör på grund hur dom lever...

 

Bara en tanke…


Är det så?

Det blev ingen träning idag, istället har jag gått och vaggat runt med en härlig träningsvärk. Jag glömde bort och stretcha igår och det känns verkligen!
 
Idag tog jag med mig mina underbara älskade skor som jag köpte för något år sedan... eller mer var det nog. Hur som helst så skulle jag hemskt gärna vilja ha på mig dom när jag ska åka ålandskryssning 1 februari men dom är rätt höga så jag tänkte att jag skulle träna lite. Min tanke då var att jag kan ha dem på jobbet och träna lite då och då... Idag tog jag med dom till jobbet och jag fick knappt på mig dom! När jag köpte dom stod jag i valet och kvalet om jag skulle köpa 39 eller 40 för jag var rädd att 40 skulle bli för stora... nu köpte jag visserligen 40 men dom känns som stl 38! Har jag blivit så jälva fet att till och med fötterna har gått upp flera storlekar?
 
Jag kommer under inga omständigheter att kunna ha på mig dessa skor den 1 februari :(
 
 
 
 

Två turer

 
Återigen blir jag så glad över alla fina kommentarer!
 
Torsdagen blev ett riktigt återfall och sedan har det gått bättre i helgen. Det har inte gått kanon men det har gått bättre.
 
Idag har varit en tuff dag för min feta kropp. Det började med att jag tvingade ut mig i skidspåret. Jag har inte vågat mig ut sedan min näradödenupplevelse innan jul men idag var det dags. Jag kom dock till spåret lite väl sent på morgonen och det var ganska många bilar där. Jag stod seriöst och köpslog med mig själv och funderade på om jag skulle ge upp och åka hem. Jag vill inte göra bort mig inför andra och jag känner mig som en köttbulle i spåret! Men jag gav inte upp utan jag gav mig ut. Och för övrigt så gick det bra! Det var bra glid men visserligen rätt så isigt. Det verkade som att det flesta valde spåren på ängarna så jag var ganska själv i skogen. Jag lyckades dock förolyckas i en nedförsbacke men det gick över förväntan. Haha, ja alltså inga skador, varken på kroppen eller på mitt ego och det var bara att resa sig upp och köra vidare. Turen tog ungefär lika lång tid som förra gången men tack vare bra glid så tog jag mig fram fort även fast jag tog det lugnare. Nu är jag lite sugen på att öka och köra längre en 5 km nästa gång. Jag hoppas att det kan bli en tur till nästa helg igen!
 
När jag kommit hem och myst ett par timmar så ville en kompis gå promenad och jag hakade på. Hon är snabb och smal så det var högt tempo men jag hade ett sådant tryck över bröstet så jag fick be att vi skulle ta det lugnare flera gånger. Jag tror det beror på att jag tar i så mycket när jag åker skidor att det blir väldigt antstängt i luftstrupen så två turer ute i kylan var lite mer än vad min kropp klarade av.
 
Hur som helst så har jag rört på mig som tusan idag och det är jag stolt över!
 
 
 

Föll

Okej, dags för lite sanning. Igår kväll föll jag så jävla hårt att det slog gnistor! Det är jättelänge sedan någon sådant hände! Nej förlåt, jag menar jag tog ett återfall, inget "föll över mig "eller "bara hände".

 

Min PT messade mig och skrev att hon var tvungen att ställa in vår träning på fredagsmorgonen och i mitt stilla sinne så log jag. Hon hoppades att jag skulle ta mig till gymmet ändå och träna men min tanke blev istället ”nu kan jag äta som FAN ikväll för jag behöver inte oroa mig för hur jag mår imornbitti”. Jag hade redan funderat över att äta men tänkt på att jag måste kontrollera mig själv så att jag klarar av träningen men istället släppte jag typ alla spärrar!

 

Jag blev själv chockad över vad jag kunde få i mig och jag tänker vara ärlig och skriva vad jag stoppade i mig.

 

Pannkakor (gjorda på 2 ägg, 2 dl mjöl, 4 dl mjölk)

Spagetti och grillad kyckling (en stor portion)

4 dl mjölk till maten

2 semlor

Ca 150 g marabou chockladkaka

 

Shit säger jag bara…

 

Idag har jag ett möte hos min terapeut på ätstörningsmottagningen och det är bra.

 

För övrigt sitter jag och tänker på marabous chokladkaka med daim just nu.  Snälla någon amputera min hjärna eller sy igen min mun.

 

Tänk om de vore så enkelt…


Kvinnliga funktioner

Jag har känt mig så jäkla uppblåst i flera dagar och jag har funderat på vad det kan bero på. Sen kom jag på, jag har ju faktiskt slutat med mina mini-piller och kanske beror det på de? Jag slutade för två veckor sedan och kanske är det en massa funktioner i kroppen som ”vaknar till liv”. Jag har ju inte haft mens på flera, flera år! Jag vill bara säga att det faktiskt är underbart! Jag kan inte förstå att jag ska börja ha mens igen varenda månad. Egentligen var jag väl inte tvungen att sluta nu för jag har inte tänkt försöka bli på tjocken för tillfället. Men samtidigt har jag inte levt utan piller på så många år och jag tänkte att det kan vara intressant och se hur min kropp fungerar utan dem. Inte för att jag tror att de ska ske något magiskt och jag går ner 10 kg för jag har som sagt bara ätit minipiller och vad jag vet har jag inte haft några bieffekter förutom utebliven mens.  

 

Idag har jag iaf ganska ont i magen och det skulle inte förvåna mig om mensen kommer idag… eller så har jag ägglossning… vad vet jag. Jag har ju inte haft dessa kvinnliga funktioner på massor med år!  


Bulldozer

Igår var jag på innebandyn. Nu är det fullt ös som längre och jag ska fan inte komma undan träningen i första taget! Jag var en sån jäkla mes när jag började i slutet på förra säsongen men nu ska jag minsann visa lite disciplin. Det var iaf kul igår och jag börjar bli lite tryggare i ”innebandyrollen”. Däremot så vill jag ju träna innebandy, inte bara köra match hela tiden. Jag tror tametusan inte att man blir så mycket bättre av att bara köra match, jag behöver ju träna teknik!

 

Men det är ju inte så lätt att göra på egen hand direkt men en av min killes kompisar har faktiskt erbjudit sig att hjälpa mig med lite träning. Men hur skulle de gå till? Ska vi träna hemma i vardagsrummet?

 

När jag kom hem så såg jag mig själv i spegel och tänkte, shit va stor jag är. O jag undrar hur det egentligen ser ut när jag drar fram över planen… som en bullsdozer… och ändå kan jag inte ta några bollar så så skräckinjagande kan jag ju uppenbarligen inte se ut ;)

 


Dog lite

Nu dog jag litegrann.

 

O var fan ska jag börja?

 

Jag måste hitta på några namn för att få det hela att gå ihop.

 

Jag skrev ju igår om vad jag sa till min kollega Anna om min träning. En annan kollega, Elin hörde i princip allt av det och idag kommer hon in på mitt och min kollega Idas kontor. Elin vänder sig då till Ida och frågar efter hur man bästa sätt ska lägga upp sin träning. Elin är en smal tjej och det är Ida också och Ida tränar lite.

 

Jag förstår att detta är svårt att förstå men jag kände bara att jag ville sjunka genom jorden. Hon hörde ju allt igår och så går hon in till min andra kollega och frågar om råd… hon kan ju såklart inte vet hur mycket jag egentligen vet och kan men jag har varit medlem i gym i snart 10 år och jag har varit hos dietist, kostrådgivare, hälsorådgivare, terapeuter på ätstörningsmottagningen och nu går jag hos min PT. Jag lovar att jag vet en hel del men jag fattar ju att det inte syns! Jag kände mig så… kränkt, smutsig, som en looser och ja, jag vet inte men jag klarade inte av att stanna i rummet. Jag var tvungen att gå ut.

 

Jag ringde till min syster för jag kände att jag var tvungen att prata med någon. Hon var ett bra stöd och sa en go kommentar ” ja men det är ju inte så lätt för henne att veta, du ser ju inte ut som den mest vältränade människan i välden direkt”. Hon sa det inte på ett elakt sätt utan med värme och medkänsla. Och ja, så är det ju. Men tänk om detta kunde få mig att fatta, fatta att jag måste vända detta! Jag vill vara den människa som finns begravd under allt fett. Jag älskar att träna och jag har så mycket kunskap! Jag måste ”bara” göra teorierna till verklighet!


Fat & back

Vem såg fat & back? Shit vilket program!! Fatta att en kille vägde 80 kg och gick upp till 120 kg på 6 månader och sedan tillbaka till 80 kg innan året var slut! Det är riktigt häftigt!
 
Jag tycker att dom fångade många intressanta aspekter i programmet och även fast jag tvivlar på att allt var sant så köper jag det hela i stort.
 
Man blir så jäkla peppad av sådant där, tänk om jag kunde vara peppad hela dygnet och inte falla i små och stora återfallsgropar hela tiden!
 
 
 
 

Skämdes

Idag skämdes jag... jag hörde en kollega berätta att hon skaffat träningskort på samma gym som jag och så var diskussionen igång. Hon undrade hur länge jag tränat där, i flera år svarade jag. Sedan undrade hon hur ofta jag tränar, jag svarade att mitt mål är att träna 4 gånger, men då har jag innebandy på tisdagar så det blir egentligen bara 3 gånger på gymmet...
 
När jag uttalade dessa ord så kände jag... vilken jävla bluff jag är! Skulle någon som tränar 4 gånger i veckan i flera år se ut såhär?! Nej, men å andra sidan var det ju inte det jag sa. Men det var jobbigt när hon sa, o shit va duktig du är... för så är det inte... men jag hoppas att det blir så.
 
Mitt mål är att träna fyra gånger i veckan och det är tamefan inget omöjligt mål!

Tänk om

Och så gick två dagar igen utan bloggande, slarvmaja!
 
I fredags hade vi lite kalas för min 30-åring. Det var trevligt men samtidigt lite sorgligt. Tänkt att min killes kompisar nu alla är 30 och bara en har tjej och barn. Jag vet inte om det var mitt fel att vi kom in på ämnet men jag och ett par av hans kompisar pratade om flickvänner, barn, tvåsamhet, "laga mat till en"... osv. De gjorde verkligen att jag fick en klump i magen, varför kan de inte hitta någon? Majoriteten av vännerna har varit singlar så länge jag känt dom, alltså i snart 10 år!
 
Ja, ja nog om det. Idag ska jag iaf sätta igång med en ny planering. Jag ska fortsätta med mina veckoplaneringar igen och jag tror det blir bra. Jag behöver sköta mig och tur i oturen så har min killes mage "gett upp" så han är också ganska motiverad till att äta bra (ett tag iaf). Tänk om han skulle vilja gå all in och vi kunde börja träna tillsammans... tänk, tänk om han kunde hjälpa mig att "dra lasset".

MEN

Så hur har jul och nyår gått då, när det gäller ätande och tränande? Tränandet har gått minst sagt sådär! Det blev en spinning och en skidtur. Sedan hände inget förens jag kom hem i förrgår, då tog jag en spinningtur igen och igår tränade jag med min PT.
 
Matmässigt så har det gått okej, jag har inte kännt något överdrivet sug utan jag har faktiskt blivit förvånad över att jag klarat mig utan hetsätning. MEN! Dagarna i Borås triggade nog igång mitt behov för nu är jag bra jäkla sugen. MEN (igen). Jag tror fan att mycket har med jobbet att göra. Antagligen så ligger det något i den pressen för shit va sugen jag varit på att äta idag. Kanske är det så att jag inte varit så sugen på att äta när jag varit ledig och haft det bra. Sen när det börjar hetta till då vill jag ta till min "drog" för att lugna ner mig... typ...
 
PT- träningen gick iaf bra igår och det är så roligt att se att jag blir starkare! Min tränare säger att jag börjat komma upp på riktigt "bra" vikter, vad nu det betyder. Men jag är glad iaf!
 
För övrigt så bestämde jag mig för att ladda på med 20 nya PT-timmar.... min plånbok gråter... men då vore det väl jävligt lämpligt om jag tänker mig för innan jag stoppar in något skit i munnen! För det är ju inte försvarbart att lägga dessa pengar på träning utan att det ger synbart resultat!
 
 
 
 
 

Typiskt mig

Trodde ni att jag slutat blogga? Nejdå, det är bara så typiskt mig att förvinna utan ett ord.
 
Jag har iaf haft de bra i jul och nyår! Julen spenderades med familjen och över nyår flydde vi fältet till Borås. Min kille fyllde nämligen 30 så vi unnade oss 4 hotellnätter på ett rum med egen bastu och jacuzzi. Rummet skulle visa sig vara något av en tidsresa tillbaka till typ 80/90-talet men struntsamma, det var en upplevelse det också!
 
Hur som helst så är jag tillbaka igen, nu är ordningen återställd och imorn ska jag till jobbet.... snyft.
 
Här är ett par bilder från hotellet, först det underbara fruktfatet som mamma överaskade oss med! Sedan har ni jacuzzin och bastun från forna dagar. Man det var riktigt mysigt att mumsa frukt och bubbla ändå!
 
 

RSS 2.0