Paus

Mitt liv är alldeles för hektiskt just nu för att jag ska hinna med att blogga. MEN! Jag tar bara en liiiten paus. Jag tänker återkomma så fort jag skaffat mig en vettig mobil så jag kan blogga lite enklare!
 
Så glöm mig inte, jag kan vara tillbaka snabbare än ni kan ana!
 

Vad jag vill och vad jag borde

Underbara måndag... nja. Igår började jag sticka på sockor igen så nu vill jag bara hem och sticka! Men jag har lovat mig själv att jag ska laga en stor middag ikväll så att jag får matlådor... men som sagt, det är inte riktigt det jag vill. Jag skulle vilja gosa upp mig i soffan med något gott att äta och med min stickning. Suck.
 
Men jag får väl se hur kvällen slutar... jag har googlat fram en bra recept på en gryta till ikväll iaf!
 
 

Prat om framtiden

Idag vaknade jag dock med ångest i kroppen. Jag kände att gråten och paniken var nära. Jag började tänka på min egen framtid, på barn, hus och giftemål. Jag blir typ rädd, speciellt när det gäller barn, som den egostiska 80-talist som jag är så tänker jag, men mitt liv då? Min kropp och mina behov? Haha, skrik inte åt mig nu men så tänker jag. Som kille måste de vara mycket lättare. Jag är livrädd för hur min stora kropp skulle hantera en graviditet! Jag känner mig inte "klar" med mitt liv men samtidigt fattar jag väl att mitt liv inte tar slut utan de förändras bara, det blir väl vad jag gör det till... typ.
 
Rädd blev jag iaf men den värsta paniken har släppt. Nu väntar en dag ute i solen hos svärföräldrarna och min älskade Basse!!
 
 
 

Solen skiner och dagens outfit

Solen skiner och idag har jag bokat in att åka hem till en vän. Vi ska leka med hennes hundar, laga mat och mysa. Det ska bli riktigt trevligt! Jag är så glad för att jag gör saker nu för tiden! Det var inte länge sedan som jag inte ville göra något! Varje dag gick ut på att komma hem så fort som möjligt för att sätta mig i soffan!
 
Jag har kommit på att vi har en ganska bra spegel på jobbet som jag skulle kunna ta lite "dagens outfits" i! Själv tycker jag att det är väldigt kul att titta på andras outfits men jag vet inte vad ni tycker. Tyvärr har jag som sagt en gammal goding till telefon så den tar ju inte dom bästa bilderna men någon dag kanske jag tar mig i kragen och fixar en ny.
 
Gårdagen outfit var iaf ett par svarta byxor från Åhlenns + och en stickad tröja från MQ. Jag har sett tröjan på rean typ hur många gånger som helst så tydligen var det ingen populär tröja. Jag däremot blev helkär i färgerna. Sen är jag iofs väldigt osäker på om det den är smikrande för min figur, jag ser säkert bara större ut i den. Men ändå, jag älskar den.
 
 

Det handlar bara om prioriteringar, diciplin och jävlaranamma!

Hej och hå va dagarna går! Frågan är om det är någon idé att jag bloggar egentligen! Om jag kunde få arslet ur vagnen och skaffa mig en ordentlig telefon kanske de skulle bli lättare men jag kör ju old school så jag kan ju inte blogga från min gamla goding.
 
Jag har iaf varit i Jönköping i två dagar på kurs och det har varit jättetrevligt. Jag känner att jag har ett mycket större behov av att göra saker och få socialt utbyte så det var helt underbart att hänga med två av mina arbetskollegor och prata om umgås på kvällen. Vi bodde nämligen kvar på hotell så på kvällen blev det lite vin och middag ute. Det har dock blivit en hel del onyttigheter och mitt hopp om en bättre framtid är rätt låg. Den magiska måndagen rasade rätt snabbt om vi säger så... är ni förvånade? Det är inte jag.
 
Idag träffade jag iaf min PT och vi körde ett bra pass. Jag tror hon börjar bli lite less på mig, att jag inte kommer någonstans men det är inget hon säger. Det är nog bara en känsla jag har. Hon undrar vad som skulle kunna få mig att träna mer och det enda svar jag har är att jag måste ha mer diciplin och jävlaranamma!
 
Jag började beklaga mig över att jag har så mycket i mitt liv men sen så backade jag. Det finns inga ursäkter, det handlar bara om prioriteringer och om att verkligen göra det jag borde!
 
Men visst är det lite tajt i mitt liv.
 
Jag har min PT
Ätstörningsmottagningen
Kören
Teatern
Innebandyn
Sedan en annan sak som faktiskt är hemlig ;)
 
PT och ätstörningsmottagningen är sådant som tar tid från min arbetsdag och det är tid som jag måste ta igen någon annan tid på dagen. Sedan har jag inte alla aktiviteter varje vecka för det skulle inte gå ihop.
 
Undrar ni över min hemliga sak så kommer jag tyvärr inte att göra er klokare. Skulle den här bloggen vara helt anonym skulle jag bjuda på det men det är den inte så ja, något privatliv måste jag ju få ha.
 
Nu ska jag arbeta hårt så jag kan njuta av helgen! Ha det så bra där ute!

Krig

Det är kanske något bra att jag inte hinner skriva. Det betyder kanske att jag har fullt upp med andra saker i mitt liv ;)
 
Jag har hittat på mycket kul på sistone men nu ska jag fokusera på nuet. Idag är det krig! Idag är det en sån där "magisk måndag" som kommer sååå många gånger i sååå mångas liv. Jag vet att det inte kommer hända något magiskt idag men jag vet att JAG måste kämpa idag! Jag har levt riktigt illa de senaste dagarna och jag står inte ut med mig själv! Jag måste kämpa! Jag är en jävla missbrukare och jag måste inse det! När jag går runt och tänker på godis så ska jag jämföra det med amfetamin! Jag måste likställa godiset med något riktigt allvarligt så jag förstår vad jag håller på med. För visst är det jävligt lätt att säga, "ja men lite godis ikväll är ingen fara". Men hur ställer man sig till påståendet "ja men lite amfetamin ikväll är ingen fara". Kanske är jag ute och cyklar, vad vet jag men mitt sug är starkt och min vilja är så svag! Jag måste inse att det är krig!
 
Jag har vetat att denna måndag skulle bli en sån där "magisk måndag" och jag har haft panik inför det. Jag har ätit MASSOR (vilket är helt idiotiskt, jag vet) och igårkväll ville jag nästan bryta ihop. Jag kände mig så ledsen och ensam.... jag försöker ju att lämna min kärlek, min bästa kompis, min snuttefilt, min trygga famn, mitt (nästan) allt...
 
Jag är sjuk och nu ska jag kämpa, JAG SKA FAN KÄMPA!
 
 

Sötsug och mens?

Något dåligt är att jag igår gjorde hemmagjord kola... något bra är att jag lyckades cykla förbi alla butiker på vägen hem utan att köpa något. Jag vet att jag inte borde ha saker hemma så att jag kan göra "godsaker". Det bästa vore att kasta ut sockret för utan socker är typ omöjligt att göra sockerkakssmet, kola, chokladbollar, havrekaksmet eller liknande... Nu har jag typ ½ dl kvar och sen ska jag fan inte köpa något mer!

 

Igår när jag kom hem så hade jag köpslagit med mig själv under dagen. Jag visste att min kille skulle på möte så jag skulle ha ”fritt fram”. Men när jag kom hem hade han halkat och gjort illa ryggen så han ville stanna hemma. Då kände jag paniken, jag sa till och med rakt ut: ”men jag som vill missbruka”. Han bara skakade på huvudet.

 

När timmarna gick och jag började känna paniken gick jag ut i köket och sa: ”jag ska faktiskt ha mens snart och när man ska ha mens så blir man godissugen. Så nu ska jag göra kola.” Han blev inte nöjd men satte sig inte på tvären heller. Sedan mumsade vi faktiskt lite kola tillsammans och tittade på tv. Det var mysigt eftersom vi typ aldrig kan titta på tv tillsammans. Vi tycker nämligen om vääääldigt olika typer av program.

 

Hur som helst fick vi en trevlig kväll och imorse kom mensen. Sen tror jag iofs inte att jag blir mer godissugen när jag ska ha mens. Jag vet faktiskt inte vad som är myt och vad som är sanning kring kvinnokroppen och menscykeln. Men en bra ursäkt var det iaf igår och killen vågade väl inte säga ifrån när jag skyllde på de :P


Helg

Då var det måndag igen och jag blir sugen på att uppdatera bloggen. Jag har haft en ganska bra helg. Jag började med att jobba till 19,00 i fredags och sedan kunde jag gå hem med ganska gott samvete. På kvällen åt jag kvarg, skyr och vindruvor så jag var superstolt över mig själv!

 

Sedan blev det lördag och jag kände mig så ledsen och ensam, jag vet inte vad det var för fel. Jag var iaf med kören och uppträdde på musikcafé och ja, jag åt massor! Sedan kände jag att jag absolut ville hitta på något på kvällen så jag bjöd in mig till min morbror som bor ca 7 mil bort. Jag lyckades få med mig min kille dit och där spenderade vi en trevlig kväll med god mat, fika och snacks….

 

Söndagen blev heller inge bra i matväg, jag blir så jävla less på mig själv! Men jag och min kille hade en bra dag i övrigt. Vi busade, myste och gjorde lite nytta. Jag fick skratta så jag nästan började gråta och det är ju så underbart! Ibland är det lite skönt att vi lika goa slöa hemmagrisar båda två.

 

Nu är det dags för en ny vecka med nya utmaningar, almanackan är typ full och jag känner mig smått stressad! Det känns inte som att jag kommer prioritera träning denna vecka men jag vill iaf sköta maten!

 

Förresten blev det ju PT-träning i fredags! Ett tufft och skönt pass!


RSS 2.0