Bio och boxning

Igår tränade jag med min PT och det blev lite boxning. Det var skönt att få slå av sig lite ;) När jag körde kände jag mig så peppad, jag kände den kämpen som finns låååångt inne i mig men den känslan försvinner så fort. Jag kan inte förstå att tankarna på att äta är så mycket större! Jag kan känna mig så jäkla pepp, tänka att nu fixar jag det här, jag är på G!! Sedan kan det gå en timme och så tänker jag, ja... fast lite choklad vore ju gott...Idag känner jag att en riktigt härlig träningsvärk är på g och det gillar jag! Jag har lite dåligt samvete för att jag inte stack ut och åkte skidor imorse men igårkväll gick jag och killen äntligen på bio och det blev sent... och det blev godis... Imorse vaknade jag med en sådn där halvdålig känsla och jag var inte alls sugen på att utmana den känslan i spåren.
 
Jag går väldigt sällan på bio och enda anledningen till att vi gick igår var för att vi hade biobiljetter som gick ut 30/1. Biljetterna fick jag förra julen då jag jobbade på kriminalvården. Det är ju helt otroligt egentligen! Väl där blev det en hel del godis men efteråt slängde jag det i soporna när vi gick ut. Då var jag lite stolt men nu sitter jag här och ångar mig lite och tänker att det vore gott att sitta och mumsa på det sista nu, dumma onda tankar.
 
Vi såg iaf Hobbit och den var jättebra, men jag var typ så trött att jag nästan somnade.
 
 

Kommentarer
Postat av: J.

Säg åt de där skuldkänslorna och dåliga samvetet över det du äter att fara någonstans. Träna och var nöjd. Ät det du vill och var nöjd. Det är då man kan få en normal/bättre relation till mat. Eller ja, så var det iaf för mig. Trevligt med bio!

Svar: Tack! Jag vet!! Jag borde verkligen ändra min syn, allt är inte svart eller vitt!!
Joline

2013-01-26 @ 22:23:40
Postat av: ERIKA ENROTH

Kul med bio! =)

Ne det beror tydligen på mina sjukdomar:(

2013-01-27 @ 09:10:10
URL: http://erikaenroth.com/
Postat av: Viktkamp

Jag har den senaste månaden slängt så mycket snacks och godis osv att jag får lätt ångest men så skön känsla samtidigt. Vi klarar detta =)

2013-01-27 @ 18:48:03
URL: http://viktkamp.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0