Dilemma

Nu är det helg och det är tufft. Jag var hos min morbor idag och de dukade fram ett stort fikafat. Jag tackade nej och det var ingen som ifrågasatte det så det var skönt. Men jag skulle verkligen vilja äta något gott nu!!
 
Igår skrev jag på instagram att jag kände mig lite orolig inför helgen eftersom jag skulle ut och äta med min mamma igår och imorgon är det kalas. Ni ser nedan vad min tränare skrev och jag känner mig lite bitter!!
 

Jag gjorde ju klart för henne att jag inte tänkte gå på någon tokdiet. Jag har verkligen sagt att mitt mål är att vara normal, att jag ska kunna fika som alla andra utan att gå loss totalt på fikafatet. Nu sitter jag här med dåligt samvete istället eftersom det blev både vin och efterätt igår. Idag stod jag emot fikat men imorgon vill jag fan inte gå på kalas om jag inte får fika! Det är ju inte min tränare som bestämmer men jag sitter ändå här med "skammen" och skäms. Jag blir faktiskt på dåligt humör på grund av det här men jag försöker hålla masken inför nära och kära för det är ju verkligen inte deras fel!
 
Är jag dum som blir sur över det här? Jag tänker säga till henne på tisdag att det här inte var min plan. Kanske bad jag om att hon skulle styra mig eftersom jag skrev som jag gjorde i fredags men jag är inte så stark som hon tycker att jag ska vara och framförallt vill jag inte vara så stark!

Kommentarer
Postat av: Annika

Prata med henne på tisdag=) Det hela är ju nytt och det tar nog lite tid för henne att lära sig att peppa dig på ett sätt som passar dig.

2015-04-26 @ 10:44:09
URL: http://enoviktigblogg.blogspot.com
Postat av: Eleonor

Jag vill ställa dig en fråga utan att låta negativ, det är inte meningen att vara elak alls. Men är det inte normalt att välja vilken dag man njuter? Normalt tror jag att man väljer att äta för att man är hungrig, inte för att man VILL äta. Jag har ingen normalt förhållningssätt till mat så är såklart inte rätt människa att säga hur du ska göra! Men jag ser hur hårt du kämpar och du gör ju ändå många bra val hela veckan, om man äter bra 85% av tiden så skulle jag våga påstå att det inte gör något om du tar en bulle. Hade det varit jag så hade jag struntat i vinet utan tvekan eftersom jag inte gillar vin :)

Fundera på vad det egentligen var hon skrev i sin kommentar och varför du reagerar som du gör. Jag hejar på dig och tror att du kan stå emot fikat, om du vill! Om inte - det räcker med en bulle :)

2015-04-26 @ 13:59:30
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0