Veckans resultat

Idag ställde jag mig på vågen och.... eftersom jag skulle ta kort så provade jag att väga mig på lite olika platser i hemmet och ja. Det visar sig att jag inte har en helt pålitlig våg för den visade väldigt olika resultat! Jag kanske borde köpa en ny våg. Hur som helst så tänker jag såklart hålla mig till det lägsta resultatet.
 
Detta ger alltså.
Förra veckan: 102.8 kg
Denna vecka: 102,6 kg
 
Jag har även "gömt" vågen så att det ska vara lite jobbigt att få fram den och väga mig varje dag. Nu ska jag verkligen försöka att bara väga mig en gång i veckan. Det känns allt lite nervöst men samtidigt ska det bli lite spännande. Frågan är hur det känns nästa måndag. För grejen är att om jag inte "sköter mig" så förstår jag att det inte går bra på vågen. Men om jag sköter mig är jag helt sjukligt missnöjd om det inte syns på vågen. Om jag då inte vägt mig under veckan är risken att jag bygger upp en bild av att jag gått ner massor. Herregud, jag är som ett litet barn!
 
Vi får se hur det går.
 
 

Kommentarer
Postat av: Selena

Åh förstår din känsla. Jag är likadan, måste väga mig varje dag för att hålla koll, ibland blir de flera gånger om dagen. Man blir ju knäpp på riktigt! Haha! Borde också försöka gömma undan min våg för att väga mig en gång i veckan, men vågar inte det typ :/

2015-02-23 @ 12:17:40
URL: http://cellkg.blogg.se
Postat av: Viveca Jansson

Hejje, hejja! Bra att du gömmer den, det är inte bra att väga sig varje dag, man blir tillslut lite manisk med det. Det är bättre att väga en gång i veckan, då hinner det ju även förhoppningsvis ha hänt mer.

2015-02-24 @ 11:41:03
URL: http://aceviv.blogg.se/
Postat av: Rundamamman

Jag är likadan... blir grymt besviken när det inte går bra och äter för att det är lika bra liksom... och NÄR jag gått ner äter jag för att det plötsligt finns utrymme för det! Inte konstigt att jag gång på gång rusar uppåt!

2015-02-24 @ 12:16:42
URL: http://rundamamman.blogg.se/
Postat av: Madde

Var riktigt mysigt och roligt.

Ja skor jag vågar nog inte räkna, men man kan väl inte ha för många? :P

2015-02-24 @ 14:58:41
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/
Postat av: Louise Sörensson

Tänk på att ibland hänger inte kroppen riktigt med på förändringarna som händer. Vissa veckor går man ner mindre medan andra går man ner mer. Även om man äter samma och rör sig på samma sätt.
Men fortsätt kämpa!!

2015-02-24 @ 19:29:01
URL: http://sizesixteen.blogg.se/
Postat av: Clin

Heja heja. Allt som visar neråt är kanon!! Kämpa på =)

2015-02-25 @ 18:47:25
URL: http://emmaclin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0