Veckans resultat

Den här veckan gick inte som planerat...+ 0,8 kg.
 
Eller, jag fick det resultat jag förtjänade på vågen men det känns surt. Jag har levt rätt illa och igår var jag taggad för en "bra" dag. På kvällen tar jag fram en fin laxsida på 2 kg och det visar sig att den luktar riktigt illa. Jag tänker att det här bör man nog inte äta så den får hamna i sopporna. Det gör ont i mitt hjärta men den luktade verkligen inte bra! Det hade det absolut gått att göra något annat någelunda nyttigt till middag men när min kille föreslog pizza var jag inte sen att tacka nej. Så i går kväll tröck jag en pizza och idag fick jag ett plus på vågen. Hade jag bara låtit bli den där pizzan hade resultatet blivit ett annat. Jag samlar nämligen väldigt mycket vatten direkt när jag ätit något sådant!
 
Det här med graviditeten är för övrigt lite svårt. Jag har vänner som säger "strunt samma, nu är jag gravid, jag tänker inte plåga mig" osv. Jag känner dock att det kommer vara ohållbart att fortsätta skena i viktuppgång. Jag är redan nu otymplig och har bitvis svårt att röra mig! Det är för övrigt över 3 mån tills knodden är beräknad! Jag kan inte förstå hur jag ska kunna röra mig mot slutet? Några vänner ville boka in en Stockholmsweekend i slutet på februari och jag känner mig redan nu orolig för hur det ska gå...
 
Här är dagens resultat iaf
 
 

Kommentarer
Postat av: Cinderella

Det är tufft att hindra viktökning i samband med graviditet, men av egen erfarenhet (och den erfarenheten är nu min och inget generellt) så är det inte särskilt lätt att gå ner i vikt efter en graviditet. Gör ditt bästa, det är det enda du kan göra och det går säkert bra. :)

2016-01-15 @ 19:24:53
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se
Postat av: CG

Imorgon är en annan dag... Nya beslut som kan leda till bättre resultat nästa vecka ;-)

Kram ♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0