Spyfärdig...igen

Fy! Jag har jobbat idag och missbrukat diverse godsaker! Usch jag mår illa bara jag tänker på det. Men på grund utav mitt froseri på jobbet så fick jag inte äta middag ikväll utan det blev en smoothie och den gör att jag mår ännu värre! Skummad banan, yogurt o hallon var väl lite sådär. Jag får nog satsa på ett lyxigare recept nästa gång och minska på bananen.

Men nu är det hårda tag som gäller resten av helgen. Imorn blir det inte en enda godsak på jobbet! Så är det bara! NU ÄR DET KRIG!

Gråten är aldrig långt borta!

Jag är en missbrukare... o just nu är jag en missbrukare som mår väldigt dåligt. Gråten är aldrig långt borta. Det känns faktiskt som att det är så pass illa att godis inte kan rädda det här. Jag tror att jag seriöst håller på att... braka ihop på något sätt.

Men i söndags blev det överätning igen. Det blev massor kvar och då gjorde jag tabben att spara det. Så vad hände på morgonen? Jodå jag satte igång o åt. Men efter det tog jag mig faktiskt i kragen och slängde det som blev kvar.

Men nu mår jag dåligt... jag känner mig så ledsen... hur ska jag bli glad när inte godis kan hjälpa mig? Det vet jag faktiskt inte!

Planerar redan hur jag ska klara denna helg

Jag känner mig ganska stolt! Jag är laddad och inte alls sugen på godis eller så. Jag tror att söndagens frosseri fick mig lite avskräckt för en stund. Men nu är det helg så jag lovar ingenting. Jag sitter redan och planerar för hur jag ska klara denna helg utan frosseri. Men den som lever får se, jag kan inte göra mycket mer än att försöka sköta mig.

Frosseri i komposten

Allt känns tungt, riktigt tungt. Jag som brukar vara en glad levande tjej känner mig bara ledsen. Det har inte så mycket med maten att göra faktiskt. Jag är väl ganska motiverad just nu så en frossarkväll kan inte göra mig glad, det skulle snarare göra mig besviken och ännu mer ledsen.

I söndags hade jag en matorgie, jag hade tagit med mig massor med grejer från kafét för att frossa gärnet, men... sen ville jag självkart ha något annat så det blev en påse med lösgodis och en 100 g chokladkaka också. Jag kunde inte heller låta bli att äta middag utan det blev spagetti och bacon också. Sen dukade jag upp chokladboll, kladdkaka med grädde, kokoskaka, morotskaka med extra smet som är uppe på, vaniljvisp och min godisskål. Så hur långt tror ni att jag orkade? Inte speciellt långt faktiskt. Men då gjorde jag något riktigt bra! Jag reste mig upp och tog allt som var kvar och slängde det i komposten! Fy vad jag var duktig! Det blev nog lite droppen som rann över, det var så fruktansvärt överdrivet att ha allt det där så jag tog mig i kragen och kastade det så jag inte kunde fortsätta på morgonen.

Men som sagt... det är inte till så stor tröst nu... jag är ledsen.

Trodde jag skulle spy

En värdelös bloggare är jag och lika värdelös är jag på att kontrollera mitt äntande! Jag är inte frisk! Inte någonstans, min besatthet av att hetsäta är helt sjuk! Tänk om jag kunde äta med måtta. Men det är det som är grejen med mig, jag vill tokäta, jag vill ha så mycket att äta att jag inte behöver tänka på att de ska ta slut. Jag vill äta tills jag mår riktigt illa! Nu i veckan var jag hos en kompis och åt godis, då mådde jag så dåligt så jag trodde att jag skulle spy. Kanske var det för att vi var två om skålen och jag åt ännu mer för att jag var "rädd" för att det inte var tillräckligt med godis. Men tro mig! Det var massor med godis.

Jag har inte varit på något möte på evigheter! Det känns jättetråkigt, dom får inte tro att jag inte vill gå för det vill jag. Men jag har jobbat och sen har jag varit bortrest i 2 och en halv vecka. Men imorn är det dags igen, då blir det möte och förhoppningsvis är det givande.

Just nu är jag ganska bra på att hålla mig på rätt spår. Jag är motiverad. Men jag vet att det är svår, speciellt nu när det är helg. Jag vill ju inte men det är svårt att låta bli. Ikväll ska jag till några tjejer och titta på idol och hur jag ska hålla mig ifrån godsaker vet jag inte... Suck... jag tänkte nog köpa liiiite naturgodis....det kan man väl få. För jag har bestämt mig för att inte utesluta en massa saker men jag måste försöka äta med lite kontroll. Men vi får väl se.

Tack för idag... tyvärr inte slut för idag... ätandet är inte slut än...

RSS 2.0