En bra kväll!

Tänk att nu ljög jag för er i mitt förra inlägg. Jag lovade ju en bild på min outfit igår men på grund av min tidsautism (som min kille kallar det) så blev det inget. Jag hann helt enkelt inte. Men jag lovar återigen att jag ska sätta på mig hela outfiten en annan dag bara för att ta bilder till bloggen!

Jag hade en kul kväll igår, drack en hel del men klarade mig från alltför svår bakfylla idag, men det hade gärna fått vara lite värre så att man kunde bädda ner sig i soffan och tycka lite småsynd om sig själv ;)

Men en intressant iaktagelse igår var att jobbarkompisarna blev väldigt fysiska när alkoholhalten ökade i kroppen. Jag däremot höll mig på min kant och gick inte arm i arm med någon kille. Men det var en kille med som var riktigt mysig! Han har jobbat mycket förut och jag träffade honom lite i sommras. Han verkar vara en sån glad och härlig kille, o så är han högstadielärare, vilken grej! Jag hoppas att han kommer göra någon flicka väldigt lycklig en vacker dag.

Jag överlevde kvällen med mina klackar också, men det var jäkligt tufft! Jag fick gå hem tidigt från krogen för jag klarade inte mer och stegen hem var plågsamma!!! Jag bad till GUD om kraft på vägen hem faktiskt!!

O eftersom jag inte tog någon bild så får ni en bild på mig på båtresan som var i sommras.



Försvunnit i ätandets mörker?

Tror ni att jag försvunnit ner i ätandets mörker? Nej det har jag faktiskt inte, jag har bara jobbat jäkligt mycket! Ätandet går rätt okej faktiskt. Jag kan inte fatta varför jag kommet till en punkt när jag helt plötsligt klarar mig utan godis och grejer. Visserligen brukar det inte hålla i sig så länge men i måndags så slutade jag med godis och veckan har gått okej. Igår så serverades det dock pannkaka på jobbet och ja... jag åt 10 st! Det kan tyckas vara en total katastrof men resten av dagen skötte jag mig och på gymmet på kvällen körde jag GÄRNET!!!

MEN, det tråkiga är att jag ska ut med jobbet på lördag och magen är väldigt mycket bulligare än vad den var för några veckor sen. Men, men jag köpte ett par "hålla-in-stumbyxor" igår så jag hoppas på det bästa! Och jag lovar att lägga upp en bild på mig och min outfit på lördag!!!

Men hur ska det gå med bullet?


Imbillar jag mig?

Ikväll var jag hos min syster och hennes kille. Hon gick ut och rökte och jag förbannade henne för det. Jag sa till hennes kille att: - jag inte kan förstå att hon gör så mot sig själv och drar i sig en massa gifter. Han kontrar med, - ja men det är väl som med allt annat, om man äter godis t.ex. Tror ni att det kändes som att han såg rakt in i mig kropp och själ? Jag kände mig så liten, så äcklig och så stor på samma gång! Varför sa han så? För att han vet att jag missbrukar? För att han ser när jag kör LCHF och nästa vecka vräker i mig pommes och efterätter i stora mängder?! Är det så tydligt att till och med min systers pojkvän reagerar? Eller imbillar jag mig bara?

Vad hjälper det?

Då har denna dag gått. Inget godis på hela dagen, men vad hjälper det när jag åt pannkakor så det nästan sprutade ur öronen till lunch? Till kvällen så var jag iaf på ett av mina tjockispass och jäklar vad jag körde hårt!! Jag förbrännde knappast alla pannkakor men en hel del av dem iaf! Jag är glad att jag gick med i den här kursen, den får mig iaf iväg och på träning!!


Andlighet

Kände mig sur och less när jag kom hem från jobbet. Det bara kliade i fingrarna och jag gick från kylskåp till frys och till skåpen men det fanns inte något onyttigt så långt ögat kunde nå! Så, jag frossade i mig 2 clementiner och ett äpple istället, och det var ju ingen katastrof tycker jag!

Men jag är så less på det här med matlagning! Allt känns så komplicerat, eller skittråkigt! Så, vad blir resultatet? Jo när killen kommer hem så går vi ut och äter. Jag tar en hamburgertallrik, inte världens bästa val, jag vet men ändå! Jag njöt verkligen och den gjorde mig mätt och belåten! Efter det fick jag faktiskt med mig killen till kyrkan för en sinnesro gudstjänst och det var jättehärligt!! Så nu har jag laddat med lite andlighet och har klarat mig utan godis denna kväll!!!


Varför?

Ännu en gång raderas mitt inlägg, hur less blir man inte? Fan! Ja, hur som helst så kan jag inte sluta äta just nu. Visst brukar de gå i perioder men denna period verkar aldrig vilja ta slut!! Ikväll var jag förbi närbutiken igen och shoppade loss. Och jag som hade som mål att gå ner i vikt till nästa helg när vi ska ut med jobbet och äta. Jag har vetat om den här middagen jättelänge men ändå så kan jag inte skärpa mig!! Och jag skäms verkligen för att jag är så dum och korkad, varför slutar jag inte bara?!?! Jag vet ju att det går! Jag vet att jag blir smalare, mår bättre och känner mig snyggare! Så varför?

Kvällen inköp, allt blev nästan uppätet och resten åker i toan


Dansa?

Jag fick mig allt ett gott skratt när jag läste Elins kommentar. Och nej, på mitt gym finns det inget som heter tjockisaerobics men vi  i ”kom i form kursen” har egna pass och då kan man ju kalla det för tjockisträning och ikväll var det alltså tjockisaerobics.

Men jag är stolt över att jag släpade mig dit, däremot är jag inte stolt över att den stora kropp som vajar fram i spegeln! Men det är inte mitt enda problem, jag inser att jag noll koordination! Hur gick det här till? Jag som gick på dans när jag var liten? Var jag den där som aldrig hängde med och förstörde alla uppvisningar? Och jag som alltid tyckt det är så kul att dansa på krogen, har alla noterat hur min överkropp och underkropp rör sig helt okoordinerade i förhållande till varandra?

Det känns inte helt lätt det här, och sen är det en sak som verkligen knager i mitt huvud när det gäller detta… och det är att min kompis kommer att ha ett danspass för oss längre fram… och jag har konsekvent undvikit hennes pass… hur ska detta gå? Det får jag diskutera i ett annat inlägg.

Kunde den här tjejen dansa en gång i tiden? – 20 kg verkade iaf göra det hela lite roligare.


FAAAAAAAAAAAN!!

JAG ÄR VANSINNIG! JAG SKREV PRECIS ETT RIKTIGT LÅNG INLÄGG RAKT FRÅN MITT HJÄRTA OCH VAD HÄNDER? JO DET FÖRSVINNER! FAN FAN FAAANNN TILLÅTER JAG MIG ATT SKRIVA OM DET!!!!!!


En början

Oj, oj, denna myskväll resulterade i alltför mycket godis. Den första veckan på min "kom i form kurs" har gått och jag är långt ifrån att vara på banan. Imorn är det dock dags för en helkväll på gymmet med först lite undervisning om Isodieten och sen aerobics för tjockisar. Haha, men det är kul tycker jag, det passar mig alldeles utmärkt. Jag är glad att jag iaf tränat förra veckan, det är en början iaf.

Sanningen

Ja det här är sanningen. Vågen på gymmet var iofs rätt snäll, 90 kg känns ju inte lika hemskt som 92 kg som min våg visar!

Hur som helst så sa hon några ord som gjorde mig lite varm iaf och det är att jag har mycket muskelmassa, vilket ger mig goda förutsättningar att trimma min kropp. Det känns bra att veta. Hon berättade också att jag borde ligga på en vikt på 73 kg. Att sikta på under 68 kg som jag max får ligga på enligt bmi är överdrivet och inte särkillt sunt för min kroppstyp!!  

Däremot är jag helt snurrig i bollen nu eftersom de i den här kursen tycker att Isodieten är bra... jag som blivit rätt såld på LCHF. Hua, jag blir så trött på allt. T.ex. var min kille så söt igår. Han skulle köpa turkisk yoghurt som jag brukar äta till frukost men jag bara "nej, det får jag inte äta längre, nu är det nya regler som gäller". Han bara skakar på huvudet. Stackarn, jag förstår honom, det kan inte vara lätt att leva med en tokfia som jag!




Spännande

Hej och hå! Nu har det snart gått 24 tim sedan jag åt godis senast. Ja, det är väl bara att erkänna att jag inte skött mig de senaste dagarna utan varje kväll har jag smitit förbi affären. Jag är en idiot, så fort jag släpper tyglarna så skenar jag totalt i flera dagar! Jag är så jäkla dum och underlig! 

Däremot så var jag på gymmet idag och gjorde en kroppsanalys och det var jättespännande! Imorn ska jag visa er resultatet ;)

Mer lust

Det här med ledighet går sådär. Jag låg i soffan imorse och bara myste och då ringer såklart jobbet. Så det var bara att pallra sig iväg. Tänk va jag drömmer om att bara få vara hemma och MYYYYSA!

Idag är jag heller inte speciellt sugen på att blogga så jag lämnar de väl där. Hoppas på mer blogglust imorn.

Tjing


Igångkickad!

Nu har jag varit på min första träff på "kom i form kursen". Först var det lite snack och sen var det ett aerobics pass. Jag tappade hakan direkt, jag hatar ju aerobics och har noll koordination! Men sanningen är att med ett lättare pass, bara likvärdiga flodhästar på golvet och en helt underbar tränare så gick det ju jättebra! Men visst var det allldeles tydligt att passet var väldigt enkelt för vår skull. Men va tusan, det behöver man ju! Man vill inte känna att passet är för tufft och svårt för att man ska klara det, då är det ju inte kul! Nej så det här med tjockisträning kommer nog att bli kanon. För jag kan faktiskt inte nog beskriva hur skönt det var att träna i en liten grupp med andra i större storlek. Tränaren sa att vi inte skulle vara rädda för att se oss i spegeln men shit! Jag vågade knappt titta dit, jag höll blicken på hennaeoch gömde mig bakom tjejen framöver!

Men jag gjorde det iaf, nu är jag på g!! Träningen är igångkickad och imorn blir det konditionstes och kroppsanalys! Det ni!!


Jag har gjort det!

Tänk, nu har jag gjort det! Jag har anmält mig till en kom i from kurs. Kanske är det dumt, vad vet jag men jag ska iaf prova. Jag behöver lite eld i baken för att komma igång med träningen igen! Det har helt fallit ur mitt liv och det är ju INTE bra. Men jag skulle tippa på att denna kurs inte tycker att man ska äta LCHF och hur ställer jag mig till det? Det får jag allt fundera över, men imorn smäller det det iaf, då är jag i gång med en kom i form kurs som ska hålla på i 8 veckor! HERE I GOOO!

En nyttig kärlek

I dom här skönheterna stapplade jag fram i Stockholmsnatten igår! Dom är så fina så jag blir alldeles kär! Däremot är de inte helt lätta och gå i och... jag hoppas att jag inte gick alltför illa... för helt ärligt så är det inte vackert när man inte kan gå i högklackat. Hur som helst så har det blivit svårare med åren (för jag är ju så gammal). Förr glassade man runt i högklackat som inget men nu tar fötterna rätt mycket stryk av det! Mitt mål är ju att jag ska ha dessa när vi ska ut och äta med jobbet framöver och då ska jag glida fram som en gudinna! Planen nu är då kanske att ta en promenad runt kvarteret i dessa ungefär en gång varannan dag. Kanske känns dom som joggingskor om några veckor då?! ;)




Jag kan köpa byxor!

En hel dag på stan och vad resulterade det i? Inte mycket. Däremot ett par riktigt dyra skor, det är allt bäst att jag lägger upp en bild framöver så ni får se!! I love them!!

Men vet ni! Jag har faktiskt köpt ett par byxor. Ett par från Gina tricot. Likadana byxor som min kompis provade för några dagar sen, dock i en helt annan storlek. Hon köpte ett par i stl 25 och jag köpte idag stl 34. Men ändå! Jag är jätteglad! Jag kan köpa byxor som en normal människa!! Det måste jag nästan också lägga upp en bild på. Däremot så ska jag erkänna att det inte riktigt sitter optimalt, visst är det lite väl tajt, men fullt acceptabellt!!

Tjing tills nästa gång!

Bull*****

Är det såhär ett par hipsters ska sitta? Jag blev så arg när jag satte på mig dom (även fast jag vet att min kropp inte är gjord för hipsters).

Jävla bullfitta rent ut sagt! Ja o då har vi ju inte ens börjat att diskutera låren, arrghhh!

JAG VILL VARA SMAAAAAAL!!!!!!!!!!!!


SUCK

Jag fattar inte riktigt varför jag inte bloggar. Jag har så mycket känslor inom mig men ändå blir det inget. Kanske för att jag vill att mina inlägg ska vara intressanta och bra...och det är ju inte alltid så lätt att få till.  

Men, men jag har iaf ett stort problem just nu. Jag mår pyton och skulle vilja gråta ögonen ur mig!! Men jag kan inte... jag tror att jag skrivit om det förut men jag kan inte gråta längre. Det är en sån vidrig känsla. Det känns som att gråten är i halsen men det kommer inget. Jag vill bara släppa ut det! Lätta på trycket och gråta ut. Men det går inte.

Jag önskar att ni kunde höra hur stor min suck är just nu. Det är så tråkigt när man mår dåligt. Och varför mår jag dåligt då? Ja, det är allt möjligt, jag vill inte vara fet och ful, jag vill inte att andra ska vara smala och snygga, jag vill äta massor med gott för trösta mig, jag vill inte äta en massa gott för det gör mig ännu fetare och fulare.

Jag gick på stan idag med en smal kompis och det var en plåga, fan, fan FAN!! Men jag höll minen, jag gick där fram och tillbaka med jeans till henne i storlek 25 och 26. Log lite åt henne när hon ojade sig över om de var tajta nog. Hon informerade mig nämligen om att det värsta hon vet är när de blir stora efter ett tag. Själv stod jag där i mina hemmafärgade byxor från cubus i stl 44 som sitter som "kom kyss mig i arslet".

SUCK!!

RSS 2.0