Choklad...glass...godis...

Nu känns de tungt... igår hände de som inte fick hända... eller jag de händer ju ofta men skit är det. Efter en jobbig dag på jobbet var jag inte sugen på något gott så jag var i affären och tog en kaka mörk choklad men sen tänkte jag att de vore gott med lite glass till. Men jag hittade inget gott o då hittade jag skåpet med Ben & Jerrys glass o tänkte att de har jag aldrig provat så jag köpte en sån. På cykeln hem kom jag på att de jag var sugen på var ju fruktnappar! Så jag stannade till på ica och köpte en påse fruktnappar och syrlingar. Väl hemma åt jag lite mat och sen var matorgien igång. På något vis får jag alltid till en sån grej utan att riktigt förstå att jag skapar de. Söndag är en riktig jobbig dag för mig.

Nu denna måndag kväll känns de inte bra, jag är riktigt sugen på något gott. Varför? varför är det alltid så? Jag vet att de finns både fysiskt och psykiskt sug och just nu har jag både och. Men de blir inget ikväll så är det bara, jag vet att imorn känns de redan lättare.

OA möte

Tänk att jag börjar med att vara dålig på att skriva!

Men jag har varit ganska duktig.. men inte igår. Då åkte jag dit igen. Jag gick över till en kompis och köpte med mig lite naturgodis men de visade sig att hon inte kunde äta de pga hennes mage så det blev jag som satt och smockade i mig nästan allt. Men en bra sak var iaf att jag inte åt upp allt, jag slutade när de var lite tråkiga saker kvar. Det var ju liiite bra iaf.

Idag har dagen börjat jättebra, jag har varit på oa möte (anonyma överätare). Det var givande, jag började gråta. Det var inte därför de var givande men jag inser ju mer och mer hur stort problem det är! Och det förstör ju för mig! Det var bara mitt andra möte men jag gillar det och vill verkligen ge det en chans! Efter det åkte jag på träning 75 min spinning och bodypump så nu är jag laddad. Men hur jag ska klara resten av dagen det vet jag inte. Jag ska förmodligen träffa lite tjejer ikväll och jag vet inte hur de kommer att sluta... jag vill klara mig utan massa gott men jag vet inte om jag är stark nog.

Mitt STORA problem

Nu är det dags, jag ska göra allt för att bemästra mitt problem, mitt fruktansvärda STORA problem.

Jag skulle kunna väga 150 kg, men det gör jag inte. Jag är en periodare när det gäller att äta. Jag kan äta som tusan och sen tokbanta och träna. Men jag är trött på det, jag kan inte leva så! Det är dags att göra något åt detta. Jag har iofs inte så stora förhoppningar på att lyckas ändra mitt inre. Men denna gång har jag något speciellt på gång... det återkommer jag till!

Hur som helst är jag ganska nöjd med mig själv idag. Jag har inte ätit något som för mig är förbjudet... jag vet att det är fel att säga så men så känner jag, det har inte blivit någe godis, glass eller annat sånt. Så en stor klapp på ryggen, det är första dagen på läääänge! Bra gjort!


RSS 2.0