Undrar varför?

Tänk att det känns väldigt svårt just nu att stå emot livets goda... eller onda... ja va man nu ska kalla det! Men jag vill poängtera att jag inte fallit dit igen! Däremot är suget otroligt stort! Jag vet inte vad de kan bero på. Kanske vore det bra om jag försökte förstå mig på varför jag vill äta. Jag äter minipiller så jag har aldrig mens så jag kan ju inte skylla på det... eller? Jag vet faktiskt inte hur det där funkar i kroppen. Sen känner jag mig faktiskt lite smått olycklig. Jag har haft en ganska bra period nu ett tag där jag mått bra och kännt mig tillfreds men just nu vibrerar marken under mig sådär obehagligt smygande..

Ja, ja ikväll ska jag iaf inte falla dit för jag ska ha en riktigt egenkväll med vaxning! Jag är nämligen utbildad inom det och idag fyllde jag på förrådet så ikväll ska håret ryka : )


Skäms

Jag satt framför datorn igårkväll och tänkte "ska jag skriva, eller ska jag inte?". Det är nämligen så att jag "föll dit" igår. Det kändes verkligen så jävla skit efteråt och jag skämdes! Jag skäms för mig själv och inför alla som tror på mig! Jag försöker hitta en förklaring men jag vet inte om det finns något, kanske slarvade jag lite med maten igår, kanske blev tentapressen för stor, kanske var det på grund av att jag gjorde en jävla undersökning på nätet om godis! Jag borde stängt ner skiten så fort den döck upp men icke...

Hur som helst så hade jag väl i princip bestämt mig för att äta på kvällen. Vi var och handlade och jag tog liiite naturgodis, min kille blev lite sur men jag skulle minsann ha. Sen lyckades jag finta bort honom o då åkte en dubbeldaim och en maraboubit med lakrits i vagnen. Sen vet jag inte vem som vakade över mig men jag lyckades lägga upp de på bandet innan han kom tillbaka så han såg aldrig att jag köpte de. Det är nämligen alltid jag som packar så fort som tusan stoppade jag chokladbitarna i fickan och så såg det ut som jag bara köpte naturgodiset! Väl i bilen kände jag  mig dum nästan direkt, "ska jag erkänna, ska jag kasta ut chokladen genom fönstret"?! Så blev det inte utan jag satt i soffan och smög med mitt gottiga och gömde chokladpappret bakom en av soffkuddarna (jag kanske ska ta bort de nu förresten, det är så pinsamt om dom dyker upp vid ett annat tillfälle).

Ja, ja hur som helst så var jag och tränade imorse och jag känner deffinitivt att godisätandet inte är något jag ska falla tillbaka i. För min del så var det verkligen inte några mängder jag åt så det var helt enkelt en liten bula på vägen.

Ett tips, stäng ner fönstret om datorn ser ut så här!


Kaxig!

Va kaxig jag var igår då när jag skrev mitt inlägg! Sen kom verkligheten ikapp och shit va jag ville äta något gott!! Fy tusan. Att göra en tenta är verkligen ett kritiskt ätarögonblick för mig så jag vandrade runt här och tänkte "för och emot-tankar". Som en skänk från ovan (eller inte) så hittade jag 2 bitar mörk choklad i skåpet och dom åkte ner! Jag fantiserade dock om att få vara själv på kvällen och gå iväg och köpa något, det bara snurrade i huvudet på mig av dumma tankar! Men efter middagen så var jag tvungen att ta mig till biblioteket och lämna tillbaka 2 böcker och då tog jag mig faktiskt i kragen och passade på att träna när jag ändå var på stan. Sen var sötsuget som bortblåst och jag kände mig lite snyggare och liiite smalare men framförallt smartare , )


Varför?

Igår blev det allt lite godis i soffan. Det var inte sådär fasligt mycket utan rätt så lagom. Det är bra när man har en man i soffan som man kan mata också så allt inte hamnar i min mun ; )

Nu sitter jag här med min jävulusiska tenta och jag vill inte! Den är väl egentligen inte ens speciellt svår men det gör väl det hela ännu omotiverande tankarna, "jag hinner säkert göra den ändå" dyker hela tiden upp i mitt huvud.

Ja, ja nog om tråktentan. Jag tycker faktiskt det känns helt enormt att jag inte hetsätit på så länge! Jag kan inte fatta, hur jag har lyckats?! Tänk att det ibland är störtomöjligt att sköta sig och så nu bara rullar allt på. O ja visst slinker det ner ett och annat men för mig är det viktigast att jag stannar där, att jag inte sticker till konsum och köper glas, godis och kladdkaka för att ha en ätarorigie med mig själv i soffan!

Kan det bero på vårens ingång tro? Att lättklädda kläder närmar sig och att jag undermedvetet gör mig redo? Haha, ja inte vet jag?

Bech 2011, nja dit hinner jag knappast, men ändå : )


Tuggat sönder

Ja då har man spenderat ännu en underbar kväll på gymmet! Det kändes riktigt fint och jag har insett att under allt detta fett så finns nog en ganska tränad tjej för jag klarar en hel del när det gäller vikter och grejer! Det verkar faktiskt som att jag är strakare nu än jag var när jag vägde som minst och tränade som mest. Men jag har iofs en teori om vad det kan bero på. Jag tror det är för att jag höll på med en massa "påsar" till och från och det bröt ner min kropp.

Ja, ja nog om detta. Idag hände något hemskt!! Min älskade, eller ska jag kanske säga min föredetta älskade svarta, stora, goa hund har ätit sönder min kamera!! Det är ju för fan helt sjukt!!! Han har tuggat sönder den!! Fanns det inte 511 pinnar att äta i skogen eller? 2500 kr bye, bye! Minneskortet var dock helt men jag har redan sparat alla bilder jag ville ha från den men ändå! Jävla hund! Jag tittade inte ens på honom under resten av dagen! Visst är jag en jävla slavmaja, men kameran låg bredvid mig på min väska på marken och han måste ha snott den när jag satt och pratade med mormor i telefon och sen tuggade han på fram tills vi pratat klar och jag såg att han hade något i munnen som inte såg ut att höra hemma där. Suck och snyft. Vad gör jag nu då? Är det kanske dags att köpa den där systemkameran som jag alltid drömt om, är detta ett tecken?

Härligt, härligt!

Idag var faktiskt en ganska tuff dag. Vi var som sagt hos min killes familj och frestelserna där var enorma!! Vi åkte hem rätt skapligt och jag kände mig rätt arg och irriterad. Jag blir lixom så frusterad på mig själv och det går ut över allt och alla. Men jag tog mig faktiskt i kragen och stack direkt till gymmet. Det är ett sånt där nyckelgym och det är väl inte så många som är träningssugna på påskafton så jag var själv där nästan hela tiden, det kom bara en tjej typ en kvart innan jag var klar. Det var iaf så jäkla underbart att få träna av sig! Jag kunde bara dundra musik i öronen och kämpa med masiknerna och stöna och göra hur fula miner jag ville! Haha!! Det var riktigt härligt och efteråt var jag som en ny människa, härligt, härligt!


Inte varit sugen

Jag har inte varit så bloggsugen på sistone. Ibland kan man lixom känna att man måste skriva något av värde men hjärnan är tom och då blir det inget blogginlägg. Det har iaf varit så fullt upp de senaste dagarna så det kan nog bero på det också. Men jag kan iaf berätta att jag är rätt stolt över mig själv. Livet tuffar på och jag gör en del småkloka val. Det är inga stora fantastiska saker men jag tänker på vad jag äter och gör kloka matval och det känns bra : )

Idag ska vi ut till min killes familj och bygga på vår lilla stuga där. Det ska bli supermysigt!!! Jag längar så till min lilla älskling också, han är stor, svart, hårig, mysig, snäll och glad! Det är precis allt jag behöver! 

 


Spara?

Det var inte många dagar sedan min kille "blev besviken" på  mig för att jag ätit godis och vad fick jag av honom igår?! Jo ett påskägg! Han är bra rolig den där. Han tyckte däremot inte att jag skulle äta upp allt utan spara till helgen, jo men visst säger jag!!! Herregud, inte fan kan jag spara! Inte en chans! Imorse åt jag upp det sista.

Men han vill ju bara vara snäll... problemet är att det blir rätt fel... Känner mig redan ganska förtappad men imorn SKA JAG TILL GYMMET!!


Vem har rätt att vara besviken?

När jag kom hem för några dagar sedan så sa min kille till mig - "Vet du vad jag hittade under sängen? En tom förpackning gelehallon..." O vad skulle jag svara på de? "- Oj, sorry, jag är en slarvig missbrukare". Hur som helst så vet han ju som sagt nu. Jag har ju berättat så gott jag kunnat. Han tittade mig iaf djupt in i ögonen och sa att han var besviken.... Men vad menar han egentligen med det? Ska han vara besviken? Det är väl min kropp och jag som ska vara besviken! O ja det är jag! Men samtidigt blir inget bättre av att jag har ångest och skuldkänslor!

Nej, varför ska han vara besviken? Eller vad säger ni?


Havererade totalt!

Lördagen blev inte riktigt som jag tänkt mig och snart efter mitt negativa blogginlägg såfick jag sms om jag ville hänga med till en kompis och dricka lite vin. Jag visste visserligen att det bara var ett gäng snygga vackra flickor men jag hände på ändå. Men sen... ja sen spårade allt ur. Jag brukar sällan följa med ut på krogen och jag skulle ju upp och ut på landet på söndagen men av någon anledning så hängde jag på till krogen. Jag köpte även ett glas vin när vi kom dit, sen helt plötsligt så kommer det fram en bricka med shots... jag tar 2!! Herregud säger jag bara! Vid kvart över 2 kom jag hem och jävlar va jorden snurrade! Igår mådde jag verkligen skit och grät faktiskt över det faktum att jag ställt till det! Jag ville ju inget heller än att åka till landet! Hur som helst så tog jag mig samman och med stöd av min pojkvän så satt jag hela bilturen och svalde högt och ljudligt för att inte spy!!!

Jag mådde faktiskt rätt dåligt hela dagen och om sanningen ska fram så känner jag mig fortfarande inte på topp. Hur som helst så fick jag i alla fall vara med om lite dramatik igår! Min killes familj föder nämligen upp lamm och hans mamma kom och sa till mig att en tacka skulle lamma och frågade om jag ville vara med! Jag kände på mig att något skulle gå på tok och visst blev det så! Lammet låg fel och tackan var en ungtacka som fick spatt och rusade runt med lammet halvt hängande utanför! Bakfull och dann fick jag ge mig ut i leran och hjälpa till för att försöka få in henne inomhus och tillslut lyckades vi. Däremot var jag jättesäker på att lammet dött men icke! Det var en stark liten kille som började röra på sig så fort han fick hjälp att komma ut!! Slutet gott allting gott!

Däremot så tror jag att ni själva kan räkna ut att pointsen i lördags havererade totalt! Men, men jag dansade väl bort lite grann av de iaf.


Lördagen suger

Ja då var det lördag och livet suger sådär lagom mycket! Det började med att jag drömde en massa mardrömmar och inte kunde sova längre. Men då tog jag mig faktiskt samman och tog en promenad med mina stavar! Jag har hört att det finns unga människor som skäms för att gå med stavar för att det är "pangisvarning" men jag skäms inte! Det känns som skitbra träning och det räcker för att jag ska gilla det!

Men nu tillbaka till den här lördagen som suger. Jag skulle ju ha träffat en kompis ikväll men gissa vad? Hon har avbokat! Hon är en lite speciell typ som har krav på hur våra träffar ska se ut. Ja helt enkelt så ska jag åka till närmaste stad där hon bor. Däremot jobbar hon i samma stad som jag bor så jag förseslog att vi skulle träffas här eftersom hon ändå jobbar idag... hon lät väldigt tveksam igår och idag fick jag smset att hon fått förhinder... underligt...

Eftersom detta är en anonym blogg så tänker jag också lätta på mitt hjärta när det gäller en annan sak, min kille. Denna underbara lördag ligger vi i sängen och myser... eh, nej förresten, det är en för krånglig historia. Det vore hur som helst väldigt trevligt om min kille skulle vilja ha mig på ett lite mer intimt plan... men, men nu har han dragit iväg på äventyr och jag vet inte när han kommer hem.  

Nu har jag en hel dag ock kanske kväll, beorende på om jag hör av mig till någon annan eller inte. Så nu ska jag försöka att göra det bästa av situationen, jag ska damsuga och torka golven för det är inte gjort sen jag var hemma sist... eh.. hur var det nu... jo just de, den här lördagen suger.

Framgång och utmaningar

Jag känner mig på G!!!

Idag har jag faktistk varit och tränat. Mitt gym är nämligen så bra så att man får träna på andra gym när man är i en annan stad! Idag har jag faktistk kört en riktig långkörare så det känns toppen. Igår var jag med Mamma och Mormor och vi skulle fika. Jag köpte varsin muffin till dom och till det honungsmelon och lättglass. Själv åt jag bara lättglass och honungmelon : ) = Stolt!

Imorn har jag dock en tuff uppgift framför mig. Jag och en kompis ska egentligen ut och äta och sen på bio men jag känner att det är en för stor utmaning för mig så jag ska försöka ordna om det till en filmkväll hemma med sushi och frukt i ugn med vit choklad över och glass till. Hoppas hon köper den ideén, jag är nämligen inte en så stark flick så jag klarar vilka utmaningar som helst i dagsläget... 

Tänk på målet!!!!


För mina synders skull

Hej hopp. Då var man hemma igen efter en över 9 tim lång tågresa med 3 byten, jippie! Nja det var väl inte superkul med det är skönt att vara hemma iaf. Tyvärr kunde jag inte hålla fingrarna i styr igår på centralstationen i Sthlm så jag köpte lite godis. Jag kände verkligen att det var helt onödigt men jag ser ändå ingen anledning att gräva ner mig i det. Jag åt för övrigt inte ens upp allt utan slängde det sista. Idag hade jag dock satt upp målet att jag var tvungen att gå morgonpromenad på grund av mina synder kvällen innan. Och vad gjorde jag imorse? Jo jag sov som en liten gris!! Nu sitter jag här och funderar över när jag ska ha tid att röra på mig idag. Men, men jag får väl se hur dagen artar sig.


Självdestruktiv

Tack för era värmande kommentarer. Jag har allt halkat lite på sniskan och varit rätt självdestruktiv... eller vad man nu ska kalla det. Jag köpte nämligen lite grejer på Viktväktarmötet igår som jag hade tänkt att jag skulle kunna hantera och äta vid väl valda tillfällen. Bakslaget igår gjorde dock att jag nästan åt upp allt igårkväll. Idag åt jag upp det sista och var redo att "köra vidare" på samma bana. Men jag har faktiskt tagit mig samman. Jag fyllde i ALLT jag ätit på Viktväktarnas hemsida och nu har några bonuspoints rykt men jag känner mig stolt och nöjd över att jag inte tänker fortsätta äta.

För övrigt så kan jag faktiskt informera om att det är rätt självdestrukivt att proppa i sig viktväktargodis för de innehåller så mycket kemikalier så magen blir helt kaputt!! Jag ska inte gå in på några detaljer men jag bidrog nog en hel del till växthuseffekten igår...

  


FAN!!

FAN HELVETES JÄVA SKIT!!!!

Jag var och vägde mig ikväll och jag har gått upp 0,2! Jag har fan tränat nästan varje dag och jag har hållt mig inom mina points! Det känns verkligen som att luften har gått ur mig! Jag hade inte mycket kämparglöd från början och nu är det inte mycket bättre!! Jag har hetsätit i flera veckor och nu gick jag ut relativt hårt och trodde verkligen att jag skulle få resultat!

Hur ska jag finna kraft i mig att kämpa vidare?!?!?!

Tömde nästan förrådet

Idag känner jag mig inte på topp. Jag ska dock till Viktväktarna och väga mig idag och det är ju med blandade känslor. Visst har jag skött mig okej under förra veckan men... räcker det?

Men lördagen var faktiskt lite tuff. Jag gick loss lite för hårt i godisbutiken och när jag vägde godiset blev det 42 points!! Jag får lixom äta 39 på en hel dag!! Ja så det var bara att börja sortera ut och efterskänka till mina vänner. Så i slutändan klarade jag mig under mina points men det var INTE långt ifrån att jag tömde hela förrådet! Men den här veckan ska jag vara hårdare mot mig själv så att jag har många points kvar till helgen så jag kan "leva" lite då.


Bra start och sen godis

Ja då har man börjat dagen med ett spinningpass! Det var riktigt jäkla härligt och det kom en så bra låt så jag spinnade för allt vad min kropp höll för!! Det var så jäkla skönt! Helt ärligt så tycker jag faktiskt att man kan jämföra spinning med att ha sex, haha. Jag vet inte vad ni andra tycker men, men.

Ikväll ska det bli lite tjejmys framför körslaget  hemma hos oss och jag ska äta godis. Men jag har lärt mig att godis är "dyrt" så det blir några få bitar och ALLT ska skrivas upp på checklistan! Men jag har faktiskt 45 bonus- och aktivitetspoints kvar så det är ingen fara. Men jag lovar dyrt och heligt att jag INTE ska ta slut på alla, NO, NO!
För övrigt så ska jag faktiskt krypa ner i sängen och plugga en stund nu, dags att göra lite pluggnytta faktiskt!

Den ska jag läsa!

Jag vill tacka för tipset om boken Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt! Den verkar spännande och jag ska ABSOLUT läsa den, MEN! Jag tänker faktiskt tillåta mig att vänta till efter examen för just nu har jag massor med studentlitteratur som jag måste ta mig igenom.


Ja just det 13!!!

Fan jag mår inte så bra idag! Nu har jag precis avbokat mitt spinningpass ikväll men jag har inte riktigt gett upp, jag kan ju fortfarande ändra mig! Men jag mår inte bra, det känns som jag har feber och jag är helt varm i kroppen! Men vad hände med min kamp mot kilona? Tänk att en sån här grej ska göra att man känner sig besviken och orolig. Jag har dock försökt att läga upp en reservplan. Jag tänkte köra ett yogapass framför teven och sen ta ett långt bad! Det är nämligen så underbart ordnat så jag är hemma själv idag och ikväll! Det gör mig verkligen lycklig för jag behöver tid för mig själv!

För övrigt kan jag informera om att jag köpte 13, ja just de 13 bitar naturgodis när jag släpade mig till affären förut och gissa hur många points det blev! 16,5!! Jag ska äta 39 på en dag så det blev ju inte så bra! Det är alltså sjukt hur mycket godis, naturgodis och glass "kostar" kroppen! Men det är iofs ingen fara för jag har bonuspoints och träningspoints kvar att använda och de räcker och blir över av dom : )

Ja, ja nu ska jag försöka pigga på mig, här har ni för övrigt mina "dyra" bitar. Visserligen har jag redan tjuvstartat och ätit 3 men i alla fall, det är helt sjukt!


Går rätt bra

Jag kämpar på rätt bra faktiskt! Visst äter jag lite onyttigheter men jag håller min inom mina dagliga points och helt plötsligt har jag blivit jätteduktig på att fylla i allt jag äter på vv:s hemsida! Jag känner mig riktigt stolt! Men nu läntar jag till måndag när jag får väga mig igen för det vore så himla underbart om jag kunde få ett litet minus då!! Jag träna också bra just nu. Jag har rört på mig nästan varje dag och på corepasset igår fick jag verkligen bekänna färg!! Och det känns i kroppen idag vill jag lova!! 

För övrigt ska jag på kalas ikväll. Men jag kommer att gå en ordentlig promenad både dit och hem så jag kan nog äta något gott : )

Sen vill jag bara tillägga att det är rätt tufft att bo med de andra tjejerna! Tänk va jag får träna mitt tålamod!! Shit säger jag bara! Men, men jag kommer inte att åka hem förens om 6 dagar så det är bara att bita ihop.

Fler som misslyckas med sina mål...

Idag träffade jag en av mina sambos som jag inte träffat på flera veckor. Sist vi sågs så sa hon att "nu är det slut med godis och allt sånt". Idag såg jag hur hon kom tillbaka efter rasten i skolan med fickorna fulla av godis... Stackarn! Jag ser mig i henne! Nu är jag ju faktiskt tillbaka på det här med mål. Hon satte upp ett mål som hon klarat förut men den här gången verkar det inte gå så bra. Men jag ska iaf inte dömma henne ett enda dugg, jag ska inte säga ett ont ord för jag vet hur tufft det är när man sätter upp mål som man misslyckas med!

Tankar om mål

Idag tog jag mig faktiskt till Viktväktarna för en vägning. Det var inte så roligt, + 1 kg. Nu väger jag alltså 92,4 kg. Jag är visserligen inte tillbaka på min startvikt så jag ska väl vara nöjd. Själva mötet handlade om mål så jag bestämde mig för att stanna kvar. Det här med mål är nämligen verkligen inte min grej. Men hon pratade på om att ha mätbara och realistiska mål. Hon berättade om sin son som satt som mål att springa maraton och hans väg fram till loppet. Jag funderade över min egen situation när jag anmälde mig till Tjejvasan... det var ju inte direkt så att det fungerade speciellt bra som mål... Mål är fan inte min grej.

När jag kom hem berättade jag för min kompis att jag bara kommer att kunna väga mig nästa vecka och sen blir det inte på 2 veckor för då är jag hemma. Hon sa att det skulle bara peppa henne ännu mer för att få ett bra resulat! Hon skulle minsann gå ner så mycket som möjligt under dom veckorna. Jag sa att jag förstår hennes tanke. När jag började med min viktminskning så var jag otroligt peppad och diciplinerad! Men nu är det ungefär som att jag "bantat" enda sen dess och det finns ingen motivation och kämparglöd! Den har lixom tagit slut. För mitt inre fortsatte sedan diskussionen och jag kom fram till att jag är så besviken på mig själv! Jag klara inte ett enda jävla mål jag sätter upp för mig själv så varför skulle jag sätta upp några?!?!


Laddad med god energi? NOT

Jahapp, då har man varit på gymmet och jag känner mig inte alls laddad med någon god energi! Jag var på ett bodybalance pass och det var ett nytt program för mig och fy va det inte gick bra! Jag kände mig som en fet flodhäst utan smidighet och koordination! Suck! Och vad står snett bakom mig då? En smal, smärt blondin. Allt jag kan tänka på är hur hon stirrar hål i nacken på mig för hon tycker jag är så fet och dålig....

Jag vet att detta är totalt överdrivet men typ så känns det. Jag tycker det är jättejobbigt! Men samtidigt väcks en känsla i mig att jag ska fan visa...ja vem ska jag visa? Jo egentligen är det främst mig själv jag ska visa att JAG KAN! Jag ska bli smidigare, jag ska bli mindre och snart kommer jag att fixa det där bodybalace passet med glans!!! Så det så!


Jag har ett missbruksbeteende

Jag har funderat över det här med ordet beroende och missbruk. Jag skäms lite över mig själv som tidigare har skrivit att alkohol- och drogberoende inte är samma sak som t.ex. sex- och spelmissbruk. Jag borde ju veta bättre men kan ändå inte komma ifrån känslan att alkohol och droger är värre!

Hur som helst så har jag nog insett att jag har lite av ett missbruksbeteende. Tidigare så har jag faktiskt använt sex en hel del för att hantera mina känslor och behov och det har alltid varit under perioder när jag har vägt mindre, kanske har jag då bytt ut ätandet mot något annat? Nyligen har jag lärt mig att dricka rödvin och jag kände rätt snart att den här drycken kan vara riktigt farlig för mig. Känslan av ett par glas vin i kroppen är ju oslagbar och egentligen så lär det ju vara mindre kalorier än i andra saker jag trycker i mig en ätarkväll... Men jag har inte kommit dit och sanningen är att jag hoppas att jag inte gör det. För som sagt, jag tror att ett alkoholberoende kommer bli mycket tuffare att hantera än mitt överätande och hetsätande.


RSS 2.0