Som en katt?

Nu börjar jag se ljuset i tunneln, denna vecka är snart över!

Så vad gjorde jag idag när jag kände mig klar på jobbet? Jo jag släpade mig till gymmet! Jag är grymt stolt och nöjd!

Jag har äntligen köpt en ny träningströja men den är typ för liten. Men det fanns bara large och jag har letat i evigheter så den fick helt enkelt duga. Det vore faktiskt riktigt roligt om man kan få se hur man krymper och tröjan passa bättre och bättre!!

Men det var faktiskt rätt jobbigt på gymmet. Det var en del folk och då känner jag ju mig så grymt iakttagen. Jag känner mig som en katt bland hermelinerna... eller snarare som en elefant bland gasellerna. Men jag tog mig igenom träningen iaf. Och vet ni?! Även fast jag ser ut som jag gör så vågade jag titta på ett par pojkar med riktigt fina muskler :)


Bra och dåligt

Jag har haft en förjävlig dag på jobbet. Ibland kan jag verkligen undra vad jag har gett mig in på?! Men jag ska inte gräva ner mig i det, jag ska tänka mig på mig själv istället. Eller ja jag ska försöka. Tyvärr är det inte så att bara för att man gått utanför dörren på jobbet så lämnar man allt där... nej det snurrar runt i mitt huvud så jag blir alldeles yr!!

Men, men jag har iaf varit på gymmet idag och det gick bra! Jag kan stolt säga att jag faktiskt har gått ner 1 kg! Det är ju kanonbra med tanke på att både det ena och det andra havererat. Nu ska jag försöka hålla den bra ångan uppe. Vi pratade om kosten och hon tror att jag måste äta bättre mellanmål. I övrigt pushar hon mig att äta iso-kost. Men jag har ju inte så mycket engagemang. Jag försöker att sköta mig så gott det går efter egen förmåga och det får någonstans duga än så länge.

Återigen är hon facinerad över att jag har en sådan insikt men jag är inte lika facinerad och jag tycker istället att det är tragiskt att jag har all denna insikt men inte kommer någonstans. Då försökte hon trösta mig med att utan insikt kan man absolut inte komma någonstans... alltså finns det hopp för mig, så måste jag väl ändå tolka det ;)

Förresten gjorde jag ju nya naglar för några dagar sen!


Jag klarade det!!!

Jävlar va jag har kämpat ikväll, eller nej, jag har kämpar hela dagen! Jag har varit så jäkla chokladsugen att jag knappt kunnat kontrollera mig själv! Jag har kommit på mig själv med att sitta och tänka på godsaker när jag haft samtal med mina klienter! Helt sjukt säger jag bara! Jag satt på kontoret till kl 20 eftersom jag hade så mycket att göra och hela min kropp skrek efter kärlek, trygghet och lugn (=godis).

MEN! Jag klarade det! Nu är jag hemma och jag är inte ätit något onyttigt! Jag har skött dagen exemplariskt! Jag kan faktiskt knappt tro det är sant för egentligen ville jag inte så emot, hela jag ville ju äta något men av någon anledning blev det inte så. Kanske är det för att jag ska på träffa på gymmet imorn.

Jag kan bli vacker igen!! (jag ber om ursäkt för hysterin men detta är faktiskt ytterst ovanligt)!


Mår som jag förtjänar

Jäkla helg. Jag har ångest i kroppen. I lördagkväll blev det lite halv urspårning så i all glädje och partaj slank det ner en hel vinflaska!! Gårdagen gick sedan i bakistecknet och ja, det åkte ner en hel del godis igårkväll.

Inatt sov jag skitilla och idag mår jag skitilla. Magen är missnöjd och jag skulle helst bara vilja gå hem och lägga mig!

MEN! Jag kom upp till jobbet och jag har en plan för hur jag ska äta. Frukosten är avklarad och snart är det dags för första mellanmålet. Men jag ska inte gräva ner mig nu. Jag ska lära mig av mina misstag och göra det bästa av situationen.

Jag är glad att jag faktiskt inte gräver ner mig på samma sätt längre. Jag tar en måltid i taget och visst jag ballade ur igår men imorse åt jag en bra frukost och nu kämpar jag mig tillbaka på banan igen.

Jag är stolt!

Idag var det 50 års kalas för svärmor och hur tror ni det gick? Ganskia bra om du frågar mig ;) Jag åt några godsaker men i vanliga fall brukar jag ta en av varje, och till och med försöka snika mig in på en hemlig andra runda. Nu tog jag istället en sak från kakfatet, ett par godisar och sen åt jag en bra middag! Ja, sen slank det ju ner något glas vin också. Men vet ni?! Jag är skitstolt!

Ikväll är det Eurovsion också och jag är jättetaggad! JAG ÄLSKAR EUROVISON! Så nu väntar jag bara på att mina vänner ska komma. Och vad ska jag bjuda på tänker ni, jo chokladfondue med frukt, det blir kanon!

För övrigt hade jag på mig den orangea klänningen som jag köpte i Borås! Så jag bjuder på bilden från hotellet med mina invisible heels. Jag har kommit fram till att jag faktiskt trivs i den. Längden må va tantig men jag känner mig fin!


Ett gott skratt

Jag hittade den här texten på Hannahs blogg! Den är ju bara för underbar!

Det enda sättet att bevara sin hälsa är att äta det man inte vill,
dricka det man inte tycker om och göra det man helst vill slippa.


Resultatet

Jahapp, en dag sen, jag ber om ursäkt för det men här kommer den bittra sanningen. Ni kan ju jämföra detta med mitt resultat från oktober. Ja... ord kan inte uttrycka eländet.

Nytt och gammalt resultat. Ett förtydligande bara, jag har alltså gått upp 12 kg! + inte -... tyvärr
Sant

Allting är svårt innan det är enkelt


Stor dag

Idag var det en stor dag med besök både på gymmet och ätstörningsmottagningen. Det känns verkligen bra med S på gymmet. Hon är lugn och förstående, och det borde hon ju iofs vara eftersom jag betalar dyra pengar för detta ;) Haha, det ska iaf bli spännande och se hur det går. Ska jag vara ärlig så är jag rätt orolig, tänk om jag inte går ner i vikt, tänk om jag ballar ur totalt och avbokar alla möten?!!? Nej nu ska jag inte tänka negativt. Mot nya mål och nya utmaningar!

Jag var hos Cissi också och det gick bra. Det var en månad sen jag var där så jag gick på som en kulspruta! Hon tyckte iaf att det lät bra med kostrådgivningen på gymmet. Men det var just eftersom S utgår från mina behov och mina förutsättningar. Vi pratade iaf mycket om det här med bloggen, är det bra, är det dåligt? Gynnar det mig eller drar det ner mig? S på gymmet funderade i lite liknade banor så nu har jag allt fått lite att tänka på.

Imorn tänkte jag bjuda på resultatet från gymmet, med vikt och så.

Hoppas ni kikar in då!


Ooooo så nyttigt!

Mötet gick jättebra och jag är så glad! Vilken härlig kvinna hon är! Hon kändes inte alls oförstående utan berättade att hon träffar flera tjejer som mig varje år. Vi pratade länge och väl och hon ville höra lite om min bakgrund. Vi bestämde att kostrådgivning är nog bra till och börja med. Själva PT grejen får komma senare. Jag känner mig verkligen så glad att det för en gång skull känns rätt! Vi ska träffas en gång i veckan för att gå igenom mat och matplaner. Det roligaste och bästa var när hon erbjöd mig en startid nästa vecka och jag faktiskt tog mod till mig och sa "om vi tar en startid nästa vecka kommer jag att tok äta resten av den här veckan". Då var hon snabb och bokade in mig på en tid redan imorn! Så vad tror ni att jag sysslar med ikväll? Nej, jag äter faktiskt inte godis. Jag sitter här med en påse torkade aprikoser. Och visst nej det är inte det bästa man kan äta men jag lovar att det är bättre än 200 g marabou chokladkaka!

För övrigt så tyckte hon att jag verkar väldigt medveten om min problematik och det fick mig ju nästan att småle lite eftersom jag tänkte på vad Helena skrev om mitt inlägg Offerkoftan 120518:"Första gången jag läste din blogg bläddrade jag tillbaka ända till 2008, och jag kände mig irriterad och nästan arg för att du fortsätter i exakt samma bana fortfarande". Jag kan bara säga TACK Helena (och alla ni andra) som fick upp mina ögon. Men visst, jag säger inte att det här är slutet på allt ont, men förhoppningsvis är det början på något bra!

Så imorn ska det vägas och mätas, läskigt men ooo så nyttigt! Och som S sa, det är väldigt roligt efteråt ;)


Ännu en

Dessa tragiska vågbilder börjar bli tjatiga men här kommer ännu en. Däremot ska jag alldeles straxt bege mig till gymmet för ett möte och det ska bli såååå spännande!


Pissdag

En pissdag som denna kan jag behöva något som muntrar upp mig.


En annan vinst

Jag har lite ångest för mitt inlägg igår. Det var sådär klämkäckt och jag är ju långt ifrån klämkäck! Jag är ju livrädd! Livrädd för att misslyckas!

Men jag har inte sagt att "nu ska här rasas i vikt". Nej, det är ett litet steg och förhoppningsvis leder det till något bra. 

För övrigt så gjorde jag iaf en annan stor vinst idag. Min farmor (som jag inte träffat på flera år) besökte min syster så jag gick också dit. Egentligen ville jag verkligen inte eftersom jag är så fet och för att hon var en av dem som verkligen berömde mig när jag lyckades gå ner i vikt (för ännu fler år sedan).  Besöket gick iaf bra och jag glömde rätt fort hur jag såg ut, konstigt nog faktiskt. Vi pratade och hade trevligt och lovade varandra att ses snart igen!

Resultat!

Tack för alla kommentarer på mitt förra inlägg. Det har verkligen fått igång mina tankar och gissa vad jag gjort?! Jag har kontaktat ägaren till mitt gym. Jag har haft kontakt med henne förut och jag har berättat om min problematik. Hon har även berättat för mig att hon träffat flera tjejer med liknande problem. Förut har jag inte kännt mig redo men nu tänker jag ta tjuren vid hornen, det är ingen idé att vänta på någon magisk ingivelse. MEN! Jag tänker inte gå ut för hårt, jag vet ju hur det brukar gå, då blir det pannkaka av alltihop. Däremot är jag glad att jag tagit steget. Detta är något jag prioriterar så mitt jobb kommer att få stå tillbaka både på grund av möte på gymmet och ett besök på ätstörningsmottagningen denna vecka.

Detta har äntligen fått mig att ta ett steg i rätt riktning. Ska jag vara ärlig så är det nästan som att jag har glömt att det går att gå ner i vikt. Jag har bara släppt alla hämningar och på något sätt hoppats att jag ska nå den berömda "botten". För när man når den så har jag fått uppfattningen att man "inser" att man måste förändras. Men när FAN skulle jag hitta den? Jag har väntat länge nog, det kommer inte att komma en magisk vändpunkt. Kanske blir det här istället en annan typ av vändning. En medveten vändning där jag kanske kan få en liten boll i rullning. För jag hoppas att har man väl fått bollen i rullning så kanske det ena leder till det anda och förändringar på flera plan kan ske!

Strävar jag mot detta?! JA!


Offerkoftan

Jag tänker ofta på något som en av mina lärare sa under utbildningen. Det var ungefär. "det du irriterar dig på hos andra speglar något inom dig själv som du inte tycker om". Jag tror verkligen att det är så sant och igår fick jag själv känna på det.

Jag läste ett inlägg hos Ztorzillen  och förmodligen kände jag mig lite träffad. Det handlade om att hon tänker ta uppehåll från negativa bloggar.

Som sagt kände jag mig nog lite träffad och då kände jag mig irriterad. Kanske var det för att jag önskar att mitt liv var lite ljusare. Men samtidigt så är detta min blogg och jag skriver ju inte om allt som händer i mitt liv. Det blir ett utplock av allt som händer och det är den plats där jag tillåter mig att spy ut allt som jag inte kan berätta för andra.

Men vilka typer av bloggar som man gillar att läsa beror säkert på vart man själv befinner sig. Själv mår jag väl sådär så då undviker jag superlyckade bloggare. Fast... va det innebär är väl en deffinitionsfråga. Om jag tänker efter så har jag nog inte läst särskillt många bloggar där allt är guld och gröna skogar.

Så nej, nu ska jag sluta känna mig träffad, det är väl så typiskt mig att ta på mig skuld och känna mig träffad. Den där offerkoftan är nog lite allför populär i min garderob. 

 


I högan sky!

Hemkommen från en snabbtur till Stockholm. Det har varit jättetrevligt men idag var vi i Nacka Forum och det var en tuff upplevelse. Men vi börjar med det roliga. En gammal kompis till mig jobbar i en butik där så jag hade bestämt att jag skulle köpa en klocka av henne. Hon hjälpte mig och jag hittade en helt underbar klocka!! För övrigt är hon så otroligt snäll och go så jag måste se till att hålla bättre kontakt med henne. Det gäller att ta vara på de bra människorna i sitt liv!!

Men nu till det tråkiga. Shit va stor jag är!!! Är det en överraskning? Ja, man skulle kunna tro det. Men jag blir helt ärligt typ förvånad när jag ser mig själv i speglarna i butikerna. Jag har tappat konceptet helt. Precis som man kan gå ner i vikt och tro att man fortfarande är stor så kan man gå upp i vikt och inte förstå hur stor man blivit!

Jag funderade iaf över om jag skulle köpa ett par svarta byxor för jag har bara ett par men så tänkte jag den gamla vanliga tanken "jag ska ändå inte vara såhär stor". När vi ska åka därifrån så sätter jag mig i bilen och plötsligt hörs ett illvrål!! Och vad kan det vara tror ni? Jo jag som skriker ut i högan sky när mina byxor spricker... ja, så nu står jag helt utan svarta byxor. Eller nej, jag har massor med svarta byxor men inga som jag kommer i.

Fin klocka och trasiga byxor

 


Denna efterlängtade sten igen

Återigen känner jag ett stort behov av att ligga under sten tills jag blir frisk och smal. För det är så jäkla svårt för mig att sköta mig när jag vet att det händer saker. Ja, visst det är helt idiotiskt men som nu, när jag har vetat att jag ska till Stockholm ikväll och gå ut och äta så har jag typ tillåtit mig själv att äta ”inför” detta. Jag bara släpper och släpper mer på disciplinen och lagom tills idag när jag ska åka så är jag totalt urspårad. Ibland kan det bli tvärtom, att jag skärper mig tills jag ska göra något för jag vill må bra och iaf känna mig lite tajtare. Men tyvärr har den disciplinen minskat avsevärt.

Ytterligare ett problem är att jag alltid hoppas att livet ska bli så stabilt, fyrkantigt och förutsägbart så att jag ska få de bästa möjligheterna att sköta mig. Jag tänker hela tiden ”men efter det här” Men de kommer ju aldrig att hända! Livet är ovisst och så är det!! Till och med under en sten kan det hända grejer! Jag måste kunna ta en dag i taget, eller nej, en måltid i taget och kämpa järnet för att göra goda val.

Ja för övrigt har jag iaf roat mig med att göra mina naglar lite fina igår. Egentligen borde jag försöka hålla mig sysselsatt så jag avleder tankarna från ätande. Problemet är bara att jag då äter och gör naglar samtidigt. Jag stoppar ner min dammiga hand full av nagellack i godispåsen och gräver runt! Fräscht? Inte mycket.


Åt mig själv

När jag är i en butik för att handla något onyttigt så känner jag mig så otroligt smutsig, äcklig och hemsk. Jag smyger omkring i butiken och vill inte att någon ska se vad jag stoppar i min korg. Jag håller även gärna lite koll så att det är lugnt vid godishyllan innan jag går dit och väljer och vrakar.

Därför är jag rätt uppmärksam på vad som händer kring godishyllorna och det är så sorgligt när jag ser stora tjejer som liksom jag går loss i godishyllorna! En gång såg jag en ganska ung tjej som stod där och valde flera olika chokladkakor med omsorg. Hon var nog inte mer än 13 år och var redan rejält rund. En annan gång såg jag en riktigt stor tjej som stod med sin mamma och diskuterade vilken chokladkaka hon skulle köpa. Tjejen var kanske i 25 års åldern hon beklagade sig över att de inte hade ”den, den och den chokladkakan”.

I de lägena tittar jag verkligen på tjejerna med båda sorg och ilska. Jag vill ju bara gå fram och varsamt ta chokladen ifrån för att sedan skrika sluta ”med det här, det är inte bra för dig!!”

Men frågan är, varför gör jag inte det mot mig själv istället? Varför lägger jag inte försiktigt tillbaka chokladen i hyllan och skriker åt mig själv i mitt eget huvud att sluta eftersom det inte är bra för mig?


Drömmar som gör ont

Usch va jobbigt jag har haft det denna morgon. Jag har drömt riktigt jobbiga mardrömmar och den sista nu var värst! Det är svårt att förklara för någon som inte känner mig men jag jobbade/pluggade med vänner från förr och dom typ dumförklarade mig. Jag blev så jäkla arg och besviken så jag reste mig upp, smällde till den ena tjejen (som var min bästa kompis fram till mitten av gymnasiet) med en personakt. Då bestämde jag mig för att jag skulle söka förflyttninng. Jag kände mig så ensam, arg, ledsen, olycklig och övergiven. Jag har aldrig varit mobbad, jag har snarare varit en ganska elak människa. Men jag har blivit sviken en hel del av nära vänner och det gör ont än idag. 

Tjejen som jag slog till med akten i drömmen var min bästa kompis och vi delade vår barndom med varandra. Sedan hände mycket i mitt liv och jag blev en trasig och elak människa vilket gick ut över henne. Hon bröt sedan kontakten med mig och trots att jag försökte återuppta den och be om ursäkt så sa hon att det var försent. Idag är hennes liv en nagel i ögat på mig för jag inbillar mig att hon är jättelycklig, hon bland annat det typ sötaste barn jag sett.

Hur som helst så är dessa känslor återkommande i mina drömmar. Det behöver inte handla om vänner utan det kan vara liknande scenarion fast med min familj och det gör ont. De gör ont i mig när jag vaknar och inser att jag är ganska ensam. Jag har många vänner men få nära vänner och min bästa kompis bor i ett annat land.

Ja, jag vet inte vad jag ville med det här men det var skönt att få ur sig det.

En vinst på en förbjuden dag

Lördag är aldrig någon bra dag. Egentligen borde helg förbjudas i livet för en missbrukare. Men jag sköter mig ju inte på vardagar heller så hur ska vi lösa det hela då?!

Eh, strunt samma. Idag tog jag en stor vinst för jag åkte till min morbror och hans tjej trots att jag känner mig fet och ful. Hon är smal med silikon och det värmer sällan mitt knubbiga hjärta.

Imorn ska jag iaf upp tidigt för jag ska till kyrkan där kören ska sjunga. Jag hoppas det blir lyckat!

Hängbuk

Egentligen vill jag inte under några omständigheter visa denna bild men samtidigt är det verkligheten och jag MÅSTE se den!

När vi var i Borås fanns det såna där stora bra speglar på hotellet och det blir alltid en obehaglig uppenbarelse när jag verkligen ser hur jag ser ut. Hemma har vi faktiskt lite dåligt med speglar och det är nog egentligen väldigt dumt!

Hur som helst, tillbaka till bilden. Jag hatar verkligen att jag blivit ett sånt jäkla hängbukssvin! Finns det hopp för denna mage? Förut har ändå magen varit under kontroll men både åren och gravitationskraften tar väl ut sin rätt.

Jag bara önskar att jag kan få visa upp före och efter bilder på detta en dag…


Så lång ögat kan nå

Dagen har inte gått optimalt MEN jag har faktiskt inte ätit något onyttigt ikväll! Ingen hetsätning så långt ögat kan nå och jag försöker att vara stolt! Jag försöker att ge mig en "bra kämpat dunk" i ryggen!

Jag gick även på kören och det var också bra! Jag hade kul och tjejen som jag inte gillar var inte där!! Tack för det, det gjorde hela min tillvaro lite bättre.

Ikväll blev det iaf lite skyr, kesella, vanilpulver, hallon och blåbär. Jag gillar ju skyr men egentligen är väl det inte alls nyttigt och jäkligt dyrt också. Så jag blandar iaf upp de med kesella och vaniljpulver. Kanske kan jag en dag vänja mig vid att bara äta kesella och vaniljpulver...


Skitdag

Idag känns livet skit. Det är en riktigt tung dag.

Jag tvivlar på så jäkla mycket och jag velar fram och tillbaka. Jag orkar inte dra alla olika resonemang nu men jag kan säga att jag vill inte gå på kören ikväll. Jag är ju en av flera ledare i en kör för utvecklingsstörda men jag känner bara att hela min kropp skriker NEJ! Men den gör ju det om allt, jag vill ju ingenting förutom att sitta hemma i soffan och äta godis och glass. Jag har pecis gått med igen och nu vill jag redan lägga av. Men jag för ett resonemang i huvudet hurvida jag ska eller inte, jag väger för och emot. Å ena sidan är det snart slut för terminen så jag borde kunna bita ihop. Men för vems skull?! Vad är rätt? Vad borde jag göra?! 

Tungt

Det är så tungt (i dubbel bemärkelse) när man ställer sig på vågen och får besket att man gått upp 2,6 kg sedan i fredags. På ett sätt kan jag inte tro att det är möjligt men samtidigt så står ju summan mitt framför ögonen på mig.

Men jag känner mig så jäkla värdelös. Jag gör verkligen det. Jag blir så besviken på mig själv för att jag inte klarar saker som jag borde. Jag kan inte förstå hur det är möjligt att jag på kvällen bestämmer mig för att "imorn ska jag upp och gå ut en morgonpromenad" och sen när klockan ringer går jag inte ut?! Och hur kan jag bestämma mig för att" idag ska jag inte äta godis" och sen när det blir kväll styr jag kosan mot affären.

JAG FÖRSTÅR INTE, JAG FÖRSTÅR INTE, JAG FÖRSTÅR INTE.

Men jag vet att det är upp till mig! Jag är den enda som kan göra det! Men jag tänker inte dra till med någon klämkäck kommentar om att "nu ska det bli ändring på de" för jag vet ju att det inte kommer att hända!!

Så vad göra jag?! Jo jag säger som en klient sa till mig igår, "jag överlever".

Dagens jävla sanning


En bild

En bild säger mer än tusen ord...

Tack för allt pepp men jag känner mig värdelös


Trötthet och ovilja

Jag ska erkänna att jag var typ medvetslös imorse så jag glömde vågen igen! Det blev en jättelång dag igår och jag har fortfarande inte återhämtat mig! Men jag hoppas, eller nej det gör jag inte egentligen för jag vill inte veta men jag ska försöka att komma ihåg och ställa mig på vågen imorn.

För övrigt så pratade jag med Cissi på ätstörningsmottagningen igår och vi bokade in en ny tid. Jag blev tvungen att avboka den förra för det kom jobb emellan men nu fick jag ingen tid fören 23/5!! Det känns inte alls bra! Jag har verkligen ett behov av henne och jag är rädd för att hon ska tycka att det får "räcka" nu!! För det gör det inte!! Det räcker inte, jag måste få mer hjälp!!


Ingen rast och ingen ro

Fullt ös medvetslös! Igår kom jag hem från Borås och idag flyger jag till Gotland. Egentligen är inte detta alls min grej för jag tycker om lugn och ro. Tanken inför en ny vecka är alltid att jag ska sköta mig bättre än den förra men den här veckan har jag inte mycket hopp för! Det är full fart hela tiden och jag kan inte nog längta till helgen!

För övrigt så borde jag ha ställt mig på vågen imorse men jag glömde/ville inte det... Men jag lovar att imorn kommer den bistra sanningen.


Dopklädsel

Tack för alla kommentarer, det värmer så!!  Men jag håller verkligen med om att längden på klänningen är knepig!! Och det är en svår nöt! Men jag ska väl behålla klänningen och se hur det känns. Det kan säkert funka i många lägen och jag är inte bekväm med att visa mina ben, därför tror jag att den här klänningen kan funka.

Men! Nu till nästa dilemma, det är dop imorn och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag har ju köpt lite nya grejer så nu har jag lite beslutsångest. Men jag tror nog att det blir min nya tunika från Indiska. Den har härliga detaljer som syns även om jag gömmer mig under en kofta ;)
Fint eller inte?

Så, här kommer en rolig bild på klänningen och skärpet. Min kille hjälpte till att ta kortet och man kan väl säga att jag kör lite "invisible heels" ;).

Jag har köpt klänningen på någon lite suspekt butik i Borås (där jag befinner mig för tillfället).

Klänningen kostade 799:- 
Skärpet 299:-

Detta gör lite ont i min kropp för jag ville inte strö pengar omkring mig! Sen är jag inte helt säker på att jag gillar de. Klänningen är i ett lite konstigt material och ja man ser ju inte direkt folk gå runt i en sån klänning. Alla vänner har ju fina små sommarklänningar och här kommer jag i ett orange tält.... men samtidigt är jag ju ingen liten smal och smärt modell. Jag är ju inte bekväm i korta klänningar... så ja, det här kanske blir bra... eller jag vet inte.

Hjälp! Vad tycker ni?


HJÄLP!!

AHHHH PANIK!! Nu har jag köpt en skitdyr outfit och jag vet inte ens om det är snyggt!! Ni måste hjälpa mig! Jag ska lägga upp en bild senare ikväll och snälla var ärliga och säg vad ny tycker!!!

Bestämt mig!

Nu blir jag lite sur på mig själv som inte tog kort på vågen när jag gick upp! Men jag kan glädja mig själv med att det stod 99,3 kg! Inte dåligt om ni frågar mig! MEN!? Vad kommer det att stå på måndag?

Jag har ju fått lite olika råd här på bloggen om helgens äventyr men nu har jag iaf lagt upp en strategi. Jag har bestämt mig för att jag får äta, MEN! Jag ska inte go bananas! På frukostbuffén behöver jag inte äta 5 mackor och 3 glas juice! Jag ska bara äta det som jag verkligen tycker är gott och strunta i onödiga kalorier. Det gäller vid vajre måltid, att bara äta det jag verkligen vill ha! Jag har jäkligt lätt annars för att bara proppa i mig för att jag kan.

Så det är alltså mitt mål och jag känner mig stolt och laddad inför utmaningen!

Önska mig lycka till ;)
Tungt

Något tung kom över mig.

I helgen ska vi på hotellweekend och gå på dop. Det blir altså hotellfrukost, middag på Jensens Bofhus (där jag redan ser fram emot glassbuffén). En av mina andra laster finns också i den staden, butiken Hemmakväll.

Vågen visade 99,8 kg imorse och jag vet att jag kommer att vara över 100 kg igen efter helgen. Det känns tungt, jävligt tungt. Och så hör jag orden "gör kloka val i helgen så ska du se att det bra". Men AAHHH, jag vill ju inte det! Just nu vill jag bara vräka i mig allt jag kan! Fan, och så måste jag till mormor innan jag åker också. Jag har ett fullspäckat schema och har inte alls lust att gå hem till henne!

Just nu vill jag bara gå hem, hem, hem! Men vad skulle jag göra där? Gömma mig under täcket tills allt känns bra igen? Tror inte det va!

Suck och pust, paniken är nära.


Ändrade planer

Det blir ingen båtresa.

Efter lite dramatik när min kompis ville blåsa av resan så berättade hon tillslut att, hon är gravid. Jag blev faktiskt lättad över det faktum att det fanns en rimlig förklaring och sen blev jag lite smått chockad. Detta är min bästa kompis och det hela känns vädligt underligt... ska hon få barn? Men jag ska inte dra på alltför stora växlar nu. Hon ville vänta med att berätta men det var svårt med tanke på att hon helt plötsligt ville blåsa av en båtresa som vi båda sett fram emot.

Nu hoppas vi bara att allt rullar på och går bra!

Men den här bloggen är lite av en egoblogg så tillbaka till mig ;) Det här tog ju lite udden av min kämparglöd, det ska jag erkänna. Samtigt är det väl väldigt skönt att få något att skylla på. Men jag kämpar på iaf och jag känner mig rätt stolt. Däremot känner jag mig lite snurrig över om jag verkligen äter bra. Jag är rädd för att jag äter för mycket! Men, men det får tiden utvisa.


Vill alla?

För ett tag sen såg jag en tjej som stod och väntade på bussen. Hon var väldigt överviktigt och satt avslappnat på en stenmur. Hon gjorde ingen ansats till att skyla magen utan satt där lugnt och väntade. Jag tänkte i mitt stilla sinne att hade det varit jag hade jag nog tänkt på att fluffa till tröjan lite över magen eller se till att jackan täckte lite. Men man kan ju inte alltid utgå ifrån sig själv. Bara för att jag skäms och mår pyton över min övervikt betyder det ju inte att andra gör det.

Men jag frågar mig gärna, hur mår andra överviktiga? Finns det lyckliga överviktiga människor? Kanske är det så att övervikten inte är det primära i deras liv men det måste ju ändå påverka livet på så många plan!

Så frågan är, drömmer alla överviktiga om att vara mindre? Den här tjejen vill det iaf!


Vad är rimligt?

Efter att jag publicerat förra inlägget med orden "skitsamma om jag bara går ner 2 kg" så insåg jag snart att 2 kg på 17 dagar är väldigt mycket för mig. Varje dag är ju en kamp för att klara mig utan godis!

Men, men jag ska försöka iaf och idag när jag kom hem så satte jag mig på cykeln en stund. Idag är dock inte kämparandan på topp för mig mage är som värsta ballongen!! Jag vet inte vad det beror på men jag gillar det inte!!

För övrigt så fick jag en fråga om hur lång jag är och jag är 167 till mina 100,5 kg.


RSS 2.0