Chockerande!!!!

Usch, jag har sett flera bilder nu sen i avslutningsmiddagen i lördags och det är ingen vacker syn! Är jag verkligen sådär tjock!! Det är chockerande!! Jag hoppas verkligen att denna sommar kommer resultera i en viktminskning för annars vet jag inte vad jag gör!!!!

Måndagens uppgifter
Dag 18: 6 vita dagar, 7 normala dagar, 5 överätardagar, 1 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: flera timmars flyttstädningTrött

Hua, hua, kan denna tid i norr snart ta slut? Jag är så trött på flyttstädande och att ha rumskompisar som inte drar sitt strå till stacken! Nej, fy!

Söndagens uppgifter
Dag 17: 6 vita dagar, 5 normala dagar, 5 överätardagar, 1 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: En timmes flyttstädning


Kärleksbarn?

Hej, hopp! Dålig med uppdateringar här när man befinner sig i norr för sin examen! Helst sjukt det här! Jag kan inte fatta att JAG klarat 3 och ett halvt år och har snart erhållit en socionomexamen!

Med maten går det inge vidare. Men, men jag får väl överleva. Man lever lite si och så när det ska städas ur lägenheter, bos på hotell, ätas avslutningsmiddagar med mera, med mera. Men, jag är ju drottningen av ursäkter!

Här kommer iaf de senaste dagarnas resultat

Fredagens uppgifter
Dag 16: 6 vita dagar, 4 normala dagar, 5 överätardagar, 1 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: Ca 45 min med lite maskiner på gymmet

Lördagens uppgifter
Dag 17: 6 vita dagar, 5 normala dagar, 5 överätardagar, 1 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: Inget, lite dans bara

Tack för övrigt till vännen som tyckte att de skulle se ut som att jag väntade ett litet kärleksbarn på avslutningsmiddagen ;PÄntligen

Vet ni var jag gjort! Jag har äntligen tagit mig i kragen och mätt mig själv! Insåg iofs att jag bara mätte en armen och ena benet men va tusan de kan väl funka ändå.

Här är resultatet, hoppas på en minsking framöver, frågan är när jag ska mäta igen?

Vänster arm 36 cm
Under bysten -
Midja 87 cm
Vid naveln 107 cm
Höft 113 cm
Vänster lår 69 cm
Vänster vad 41 cm

Nej ni, nu har jag massor att göra denna dag!

Hoppas ni får en toppendag allihopa!

(19,23, med hjälp av en uppmärksam läsare så insåg jag att måttet under bysten inte stämde så jag återkommer med mått på det)

YES

Jajjemen, jag klarade denna dag också!!

Dagens uppgifter
Dag 16: 6 vita dagar, 4 normala dagar, 4 överätardagar, 1 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: 40 min kvällsspinning i vardagsrummet.

Tänkt igen

Jag har tänkt på det här med att jag graderar mina dagar. Det känns faktiskt som en mycket bra grej!! Förut har jag tillåtit mig själv att tänka "varför är jag såhär tjock, jag som sköter mig rätt bra". Nu inser jag istället att så inte riktigt är fallet. Jag sköter mig ju rätt dåligt, nej jag menar jag sköter mig riktigt illa! Men det är hur som helst bra att få perspektiv på det. Nu blir jag mer och mer medveten om mina problem och dess omfattning. Jag känner mig dock rätt hoppfull till att även denna dag ska bli av den vita sorten : )STOLT!

JAG HAR KLARAT DENNA DAG!!! STOLT!!!


Dagens uppgifter
Dag 15: 5 vita dagar, 4 normala dagar, 4 överätardagar, 1 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: 30 min spinning och 30 min pilates i vardagsrummet.

Vad lider jag av?

Jag funderade över en sak igår, eller jag funderade över flera grejer men bland annat det här med hetsätningsstörning. Det innebär ungefär att man upplever en oförmåga att kontrollera sig själv och att man intar mycket stora mängder mat/godis m.m. under en kortare tid.

Jag har läst en hel del om denna störning och egentligen så vet jag inte om jag faller under den kategorin. Andra kan trycka i sig mat, godis, mackor och glass men för mig blir det oftast bara stora mängder godsaker. Jag vill inte romantisera det hela men ungefär såhär går det till: Jag bara känner att jag vill ha något gott, oftast är det inte särkillt planerat utan blir rätt spontant. Om det är lite smygande med i spelet så gör det på något sätt det hela mer lockande. Sen beger jag mig iväg och kan gå till 3 olika butiker bara för att jag skäms för allt jag tänker handla. Sedan kryper jag upp i min soffa och dukar upp allt, häller allt godis i en jättestor skål och äter tills jag mår illa. Jag ska bli nästan spyfärdig, då är jag nöjd. Oftast så är det så mycket godis så jag omöjligt kan äta upp allt vilket brukade resultera i att jag fortsatte igen på morgonen. Så illa är det inte riktigt längre och jag får väl glädjas åt mina framsteg.

Men frågan är alltså hur jag egentligen ska gradera mina dagar? Överäter jag eller hetsäter jag? För mig känns det som att det är den aktiva handlingen som är en del i hetsätandet. När jag gör ett val att gå till 3 butiker och sen bara trycka i mig så mycket jag kan, det är ett hetsätningsbeteende för mig. Alla gånger kanske det inte är MÄNGER med godis men det är absolut inte ett normalt beteende...

Ni förstår säkert att jag inte klarade gårdagen heller men jag tänker gradera den som en överätningsdag.

Dagens uppgifter
Dag 14: 4 vita dagar, 4 normala dagar, 4 överätardagar, 1 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: 50 min spinning i vardagsrummet
Bra start

En bra start på morgonen, 50 min spinning i vardagsrummet, ny dag, nya tag, spola bort alla bekymmer.

Tack n00bis för dom smarta orden!


Synd

Jävla skit, jag vetefan varför jag föll dit idag... men det gjorde jag.

Nu ska jag spola ner de sista godiset så jag inte får för mig att äta det imorn. Nej för imorn ska jag sätta mig på spinningcykeln det första jag gör och förbränna så mycket synd som jag orkar

Dagens uppgifter
Dag 12: 4 vita dagar, 4 normala dagar, 3 överätardagar, 1 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: inget

Skönheten är min

Då var man med spinningcykel! Det var mycket ojande och elaka ord från min kille. Han sa att han inte tänkte hjälpa till med något för att den cykeln skulle komma hem men snäll som han är så åkte vi tillsammans och hämtade den tillslut i af.

Igår hann jag med en tur på 40 min så jag är stolt. Däremot måste jag erkänna att det är med blandade känslor som jag ser på mitt inköp. Den pryder ju inte direkt vardagsrummet och sen låter den en del. Det gör att jag inte riktigt kan slappna av. Jag är nämligen en sån där som oroar mig väldigt för om jag stör grannarna. Men, men det blir säkert bra. Jag återkommer med bild på skönheten ; )

Gårdagens uppgifter
Dag 11: 4 vita dagar, 4 normala dagar, 3 överätardagar, 0 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: Spinnat hemma 40 min

Dagens uppgifter

Dagens uppgifter
Dag 10: 4 vita dagar, 3 normaldag, 3 överätardagar, 0 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: Ingen


Sågad

Blev tvungen att uppdatera igen eftersom jag berättat för min kille att jag ville ha en spinningcykel och han sågade mig vid fotknölarna...

Jag känner mig rätt ledsen nu, ledsen för att han inte tror på mig, ledsen för att han är så negativ och arg, ledsen för att han började ryta åt mig när jag med ett leende på läpparna förklarade hur mycket jag älskar spinning, att en av mina drömmar är bli spinninginstruktör och att jag kommer ha jättekul när jag spinnar runt i mitt vardasrum och leker att jag har min egen spinningklass framför mig...

Sorg, kanske kastar jag 2000 kr i sjön men är det inte värt det då? Är det inte värt ett försök, jag går ju sönder, både i själ och hjärta... sorg

Är med?

Godmorgon, nja... det känns det faktiskt inte som att det är idag. Men jag har iaf kommit fram till en sak. Jag ska köpa en spinningcykel Linda (http://liiiiinda89.blogg.se/) skrev om att hon skulle köpa en och då blev jag verkligen inspirerad! Jag har hittat 2 st i närheten av mig så idag ska jag ringa och kolla om de finns kvar. Håll tummarna för mig! Snart kanske jag är med spinningcykel!!!

...

Ja det är väl lite med blandade känslor jag skriver idag. Men jag har inte riktigt lust att skriva om det egentligen så här kommer bara de senaste dagarnas resultat, de talar väl för sig själva.

Dagens uppgifter
Dag 8: 4 vita dagar, 2 normaldagar, 2 överätardagar, 0 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: Ingen

Dagens uppgifter
Dag 9: 4 vita dagar, 2 normaldag, 3 överätardagar, 0 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: Ingen


Tillfredställelse

Denna dag är lite smått tuff. Jag ska åka tåg hela kvällen och då är det riktigt svårt att inte smita i väg till bistron och shoppa loss på godsakerna. Att åka tåg och äta gott hör lixom ihop på något sätt.

Men, men jag har iaf shoppat loss på tuggummin så det ska jag försöka tillfredställa mig själv med på resan


Ännu en dag

Ännu en vit dag! YES!!! Däremot var det inte helt lätt. Jag var så jäkla sugen på något gott under eftermiddagen men jag tuggade tugummi som en galning så klarade jag den värsta abstinensen ; )

Idag hann jag med ett träningspass också, core cirkel. Dock lyckades jag såklart hamna bredvid en galen tant! Är det inte typiskt?! Jag lyckas alltid misslyckas... eller vad man nu ska kalla det. Hur som helst så stönade hon massor och typ pratade för sig själv. Men träningspasset var riktigt kul och jag brann nog riktigt mycket kalorier!!!

Dagens uppgifter
Dag 7: 4 vita dagar, 1 normaldag, 2 överätardagar, 0 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: 55 core cirkel

Jag klarade det!

Jippie! Jag är stolt över mig själv som klarade denna dag! Tänk att jag var så nära att misslyckas. Jag och min rumskompis städade hela lägenheten och sen tyckte hon att vi skulle äta något gott ikväll och titta på film. Jag föreslog att vi skulle göra kladdkaka med grädde. Hon blev jättenöjd men jag började tänka om rätt fort. Så några minuter senare sa jag till henne att jag ångrat mig. Jag sa att jag borde inte äta något onyttigt så vi hoppade över den idén! Min kompis sa att - då ska jag inte dra ner dig. Tack för det uttalandet, för visst är det lite så, att man ska försöka undvika att dra mer varandra i skiten. Hon gick dock till affären och kom hem med en karamellkungen påse så det var ju inte så bra för henne.

Men jag klarade denna dag som sagt : )

Dagens uppgifter
Dag 6: 3 vita dagar, 1 normaldag, 2 överätardagar, 0 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: 62 min crosstrainer

Mörker!

Vaknar upp denna morgon och har nästan panikångest. Jag har svårt att andas och tårarna och paniken känns jävligt nära. Tänk va jag slits mellen hopp och förtvivlan just nu! Jag har varit så lycklig över att jag snart är klar med skolan, att jag ska få komma hem till mitt riktiga hem för gott och att jag har fått tillbaka min mamma. 

Men jag har en liten aning om varför det inte känns bra nu. T.ex. har jag mina vidriga mardrömmar. De jagar mig nästan jämt. Det känns som att de verkligen speglar mitt inre med allt som jag försöker förtränga. Känslor och tankar som jag inte vill hanskas med bara kommer upp till ytan och plågar mitt medvetande. Jag vill ha det perfekta livet, eller nej, jag vill ha ett lyckligt liv och vara lycklig med min kille. Det har kännts riktigt bra nu ett tag men inatt påminde drömmarna mig om problemem. Det finns ett plan mellan oss som verkligen inte fungerar och hur ska vi finna varandra i det? Jag kan inte lura mig själv och säga att det är okej för sanningen är att jag inte kan leva utan det....

Suck, jävla skitmorgon och jävla skittenta som ska in på torsdag, den drar mig ännu mer ner i mörkret!  


Kampen går vidare

Ja ni... här satt jag och tyckte synd om min rumskompis som köpte godis i smyg. Själv har jag förlorat ännu en kamp och denna dag får jag klassa som en överätardag... tyvärr. Fy va jag skäms, men varför ska jag göra det? Jag menar varför ska jag skämmas inför er? Det här är ju min blogg och min resa. Jag har befunnit mig i en sån jävla karusell av ätande, bantande och tränande och den karusellen verkar aldrig ta slut (fy va de känns som att jag kommer med ursäkter hela tiden).

Men, men. Jag är hur som helst glad att jag gjort denna dagsgrej där jag graderar mina dagar. Det är bra att jag faktiskt får veta sanningen och kan reflektera över den! För ibland kan jag tycka att livet är orättvist och att jag inte förtjänar att vara såhär tjock... men kanske gör jag det?

Jag funderade faktiskt om jag skulle ljuga och skriva att jag skött mig idag men så tänkte jag... varför skulle jag göra det? Vem skulle det gynna?

Nåväl, kampen går vidare.

Dagens uppgifter
Dag 5: 2 vita dagar, 1 normaldag, 2 överätardagar, 0 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter, stegräknaren verkar ha gett upp för gott efter 2 turer i tvättmaskinen
Träning: Ingen


Stackars flicka!

Min stackars rumskompis berättade för mig igår att nu ska hon sluta äta socker (igen). Jag funderade inte så mycket över det men ungefär 3 tim senare kommer hon hem efter att ha varit ute och handlat och smyger in med kassen på sitt rum för att ta ut en godispåse (tro mig jag känner igen ljudet av en godispåse) och sen kommer hon tillbaka och packar upp resten in i kylskåpet. Åhh, jag ville bara krama om henne och säga - det är okej! Det är ingen fara! Men jag vet iofs inte vad hon har för tankar kring det hela. Ja, för egentligen förstår jag mig inte på henne alls. Jag tror hon mår rätt pyton just nu men hon säger inget och jag vill inte pressa henne.

Ja, tänk så många det är här ute som lider.

Gallfeber

Ja eftersom jag redan erkänt att jag dömmer andra så kan jag nu säga att på spinningpasset ikväll var det en kille som retade gallfeber på mig!! Han kommer försent, glider in i värsta cykeloutfiten och sen! Ja då kan han inte cykla! Sämre teknik får man fan leta efter o sånt gör mig totalt vansinnig! Sen smiter han ut för tidigt och torkar inte ens av cykelnl! MUPP!!!

Så nu har jag spytt ur mig det.

Dagen har gott som smort, jag har visserligen inte gjort så mycket men här är resultatet

Dagens uppgifter
Dag 4: 2 vita dagar, 1 normaldag, 1 överätardagar, 0 hetsätningsdagar
Steg: 6032
Träning: Spinning 55 min


Jag dömmer

Igår var jag på gymmet och fristilade lite i gymmet. Det var lite annat folk där och sånt tycker jag är smått jobbig. Det bästa jag vet är att vara själv på gymmet så därför tränar jag gärna på lite udda tider.

Hur som helst så skulle jag avsluta passet med lite magövningar men det var 3 vältränade killer i stretchrummet så jag kände att jag inte klarade av att gå in dit så jag gick hem och gjorde klart min träning på golvet i mitt rum. Min rumskamrat säger då att - men vadå, det är väl ingen som bryr sig om hur du ser ut. Och tänk va många gånger man får höra den kommentaren. Jag har varit och nosat på det här ämnet förut när jag skrev om hur jobbigt jag tycker det är när jag köper godis eftersom det känns som dom i kassan tycker jag är äcklig och ful och ändå köper godis. Nu till poängen (som kanske är lite kontroversiell att ta upp), jag tittar ju på andra! Vi säljer lite godis på mitt jobb och är det en riktig tjockis som köper godis så tänker jag "du borde verkligen inte köpa den här". Är jag en hemsk människa som tänker så? Jag tycker faktiskt att vi är människor med tankar, känslor och åsikter och det är väl inte konstigt att man reflekterar kring det man ser!!  Ser jag en snygg tjej höjer jag ögonbrynen och tänker wow! Ser jag en ful tjej rynkar jag pannan och tänker nja.

Jag tänker faktiskt inte gå runt och tro att folk inte tittar på mig och dömmer mig för jag tittar på andra och dömmer dom.

Så, nu har jag erkännt det.Fin!!Ful!!


Dumma, snälla, goa vänner

Jag insåg att det blev lite fel när jag fyllde i mina uppgifter tidigare så nedan kommer uppgifter om både fredag och lördag. Nu är det ju nämligen söndag och nya tag ; )

Ja för nu är det faktiskt så att jag är lite smått arg på mina dumma, snälla, goa, underbara vänner som hade så mycket gott att bjuda på ikväll Eurovision till ära.... så jag åt... mer än jag borde... detta klassar jag således som en överätardag... tyvärr. Allt annat gick ju så fint, men, men. Jag är ju rätt dålig som ni har förstått. Jag har karaktär som en... nej jag menar jag har ingen karaktär alls!!

Ja, ja nu är det natt iaf och jag ska få sova. Nej förresten jag ska bara tydliggöra vad jag menar med mina olika dagar.

Vit dag = Inga godsaker alls, som t.ex. glass, godis, bullar, bakverk m.m.
Normal dag = Kanske en bulle på stan när man tar en fika med en kompis. Men detta menar jag att normala människor tar en bulle ibland så varför skulle jag känna piskan i ryggen för att jag tar en bulle?
Överätardag = En dag då jag helt enkelt äter för mycket. Det kan vara att jag öser på mat på tallriken eller äter lite för mycket kakor på kalaset.
Hetsätardag = Då jag tappar kollen helt, då jag moffar i mig allt möjligt, mat, godis, glass you name it.

Dåså, här är mina uppgifter och sen är det natt för denna gång.

Dagens uppgifter
Dag 2: 1 vit dag, 1 normaldag, 0 överätardagar, 0 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: Spinning 55 min

Dagens uppgifter
Dag 3: 1 vit dag, 1 normaldag, 1 överätardagar, 0 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: fristilade på gymmet 50 min

Ny idé

Ja nu skäms jag allt litegrann igen. Främst för alla söta saker ni skriver till mig, men sanningen är att jag är jag och därför har jag bestämt mig för att göra om min "vita dagar grej". För det intressanta för mig är faktiskt hur många dagar som jag inte överäter eller hetsäter. Om jag tar EN bulle och kan hantera det så är det ju egentligen bara bra. För det är ju det jag vill, att vara normal!

Ni kanske förstår att jag kommit på den här nya idén eftersom jag inte alls hade en vit dag igår. Jag tror jag hade det på känn så därför skrev jag inte 2 vita dagar redan igår. Det var nämligen så att min sambo här i norr kom hem med choklad och jag var så sugen så jag höll på och dö!! Och det är ju faktiskt då som det smakar som godast!! För inte fan är det egentligen gott när man bara moffar i sig för att fylla något typ av hål i sig själv!!

Ja, ja nog med bortförklaringar, min nya idé är därför:

Dagens uppgifter
Dag 2: 1 vit dag, 1 normaldag, 0 överätardagar, 0 hetsätningsdagar
Steg: Inga uppgifter
Träning: fristilade på gymmet 50 min
 

Härlig dag

Denna dag känns faktiskt som en underbar dag!! Regnet har fallit hela dagen men jag tänkte bara på när jag och min kille kommer att ligga i vår lilla stuga i sommar och höra regnet smattra mot taket = myyyysigt!!

Sen har jag skött maten och varit och tränat. Däremot verkar min stegmätare ha gett upp så jag har inga såna uppgifter att bjuda på idag, men som om ni bryr er om hur många steg jag gått ; P

Men det knepiga är att jag skött mig i två dagar nu men redan tycker att jag vill ha stora resultat! Varför tycker jag att jag borde få gå ner flera kilo i vikt bara för att skött mig i några dagar? Det kan man ju sannerligen fråga sig för så funkar det ju faktiskt inte i verkligheten. Ja, ja nog om det. Ha en trevlig helg <3

Dagens uppgifter
Dag 2, 2 vita dagar
Steg: inga uppgifter
Träning: Spinning 55 min

Tänk va gott det är med smothie egentligen, kanske blir det en sån goding ikväll. Massor med bär, banan och grekisk yoghurt 3,5 % = Nyttigt!


Dag 1

Ja... då var man på banan igen... eller något sånt. Igår moffade jag i mig massor med godis, naturgodis och ben&jerrys glass för idag hade jag bestämt mig för att "nu får det vara nog (igen)!!!" Det säger jag isom sagt till mig själv rätt ofta men nu moffade jag verkligen gärnet eftersom jag bestämt mig lite extra mycket....

Ja, ja idag orkar jag inte gå in på så mycket detaljer om allt som kännts skit men det verkar som endel känner igen sig iaf och det känns på något sätt skönt, för visst är det skönt att inte vara ensam!

För övrigt har jag huvudvärk just nu, undar om det beror på att jag mosat in rätt mycket socker på sistone men inte idag? Jag är dock inte på dåligt humör som jag annars verkligen brukar bli utan mitt godis!!

Så här har jag iaf bestämt mig för att göra varje dag, jag hoppas det kan fungera lite peppande.

Dag 1, 1 vit dag
Steg: 8792
Träning: Spinning 55 min

???

Vart har jag tagit vägen tro?

Ja, va fan ska jag säga?! Jag skäms så jävla mycket!!! Det är ju inte såhär det ska vara, det är inte så här jag vill vara!!

Jag har ju fått hjälp, jag har ju gått på ätstörningsenheten men varför är situationen inte bättre? Eller ja kanske är den lite bättre men inte bra!!! Långt ifrån bra!!!

Jag vill inte vara tjock.

Mat, krogen och osmakiligt

Hej hopp, klockan är mitt i natten och jag kom nyss hem från krogen. Det har varit en riktigt trevlig kväll med tjejerna från mitt jobb. Visserligen jobbar jag inte så mycket där nu för tiden men jag ändå alltid välkommen så det känns jättekul!! Det blev lite dricka men mest blev det mat! Fy fan va gott! Ja o så blev det som sagt krogen och shit va det intressant att gå dit när man själv är rätt så nykter. Man ser massor med folk, kollar kläder, stilar och beteenden. Jag var ju på samma ställe för två veckor sen och då kommer jag nästan inte ihåg någonting = inte bra! Pinsamt rent ut sagt!! Men jag kan ändå inte låta bli att ojja mig lite. Alltså det var skitvarmt men jag vägrade att ta av mig min kavaj! För sannigen är att jag hatar mina armar och jag tycker faktiskt inte att man ska visa sina fläskiga armar för allmänheten när de är osmakliga! Så det så! Det är min åsikt iaf! Det ser nämligen seriöst ut som att jag har värsta celluliterna på mina armar!! Kan man ens ha det?! Det ser iaf jäkligt illa ut!

Trevligt

Dagen har jag spenderat med mamma och syster och det var mysigt! Jag är så glad att jag kommit närmare min mamma igen!!

Snart ska vi iväg på middag hos en kompis, jag undrar vad hon kommer att bjuda på ; P

Vita dagar

Dags att bekänna.... jag är i skiten... igår köpte jag massor med gott och egentligen var jag inte riktigt sugen men jag tyckte synd om mig och ja.... jag gjorde det helt enkelt! Det blev världens största portion med makaroner och köttbullar och sen massor med godis! Däremot vill jag ändå påstå att jag känner mig rätt positiv. Visst hade jag velat var fin till sommaren och visst hade jag velat att min examensklänning skulle sitta bra men det är inte det viktigaste! Det viktigaste är att jag känner hopp. Jag ska faktiskt börja skriva hur många vita dagar jag har. Med vita dagar menar jag dagar utan godis, glass, alkohol, bullar, kakor och sånt! Däremot kommer jag inte att räkna vita dagar där tanken är att jag inte ska äta något förens jag nått min målvikt. Nej, jag har bestämt mig för att skriva det så här Dag 14, 10 vita dagar. Den idén känner jag mig faktiskt ganska motiverad till! MEN (ja nu kommer det där menet) jag tänker börja på måndag. Jag vet att det är helt fel men va fan! Jag ska på middag imorn och ut o äta med jobbet på lördag. Ja så oavsett vad jag borde göra så gör jag såhär! På måndag börjar jag.

Kommer jag någonsin att visa före och efter bilder? Tänk att jag fortfarande inte kommit under 90, vilket var mitt första mål... ja så här kommer före bilderna ytterligare en gång...

     


Suck pust och stön

Jag är så jäkla osugen på att skriva. Jag känner mig rätt nere, dålig och besviken. Men det handlar inte bara om mat och träning utan jag är så otroligt besviken på det mesta som jag tar mig för. Eller snarare det jag inte tar mig för eftersom jag inte gör något av allt jag borde göra...

Eh, skitsamma. Jag får se var denna dag tar mig. Jag sitter på skolan nu och ska försöka skriva en hemtenta. Jag känner mig måttligt sugen på det också.

Suck pust och stön, hoppas ni har en bättre dag.

Det är barnsligt

Godmorgon. Nu har jag inte ställt mig på vågen på flera dagar. jag vill inte påstå att jag hamnat i skiten eller så men jag har gjort ett aktivt val att äta i helgen. Igår t.ex. bakade jag scones på morgonen och vi åt scones med ost och marmelad! Det var supergott!!! Nejmen seriöst så håller jag fast vid uttalandet i förra inlägget. Va fan ska jag inte äta för när de ändå inte ger resultat?!

Men jag ska lägga i en högre växel igen för jag vet att jag faktiskt är rätt barnslig som gör så här. För de är ju klart att det ger resultat på ett eller annat sätt! Jag har ju t.ex fortfarande inte mätt mig så jag kanske har förlorar flera centimeter, vem vet?

Ja, ja idag väntar en lunch på stan med min kompis (blir de ett nyttigt alternativ? förmodligen inte) och sen ska det pluggas igen, nästa tenta ska fixas fortast möjligt! Tjing!


Fläskig?

Hej hopp, här kommer man hem och skriver på fyllan! Nejmen helt seriöst så är jag så jäkla less på att vågen inte visar något resultat! Jag brukar ändå alltid få något litet minus men nu har det inte gått nedåt på flera veckor!! Innan jul så åt jag ben&jerrys och någon pizza då och då men gick ändå ner!! Idag kände jag mig iaf så jäkla less så jag och killen gick ut och åt o guuuud så gott det var! Jag tog ett glas vin och sedan gick jag vidare på fest och där blev det några glas till. Nu är jag inte helt kalas plakat men visst känner jag att jag druckit! Hur som helst så gick jag iaf ifrån festen ganska tidigt. Det var en tjejkompis som fyllde år och det var väldigt många killar på festen. Jag kände mig bara som en stor fet flodhäst och det var ingen kille som ville prata med mig och snart satt typ alla mina tjejkompisar med varsin kille och pratade och jag kände mig smått överflödig. En tjej som hade en kamera med sig satt och kollade bilder med en av killarna och hon klagade över hur fläskig hon såg ut på bilderna. Då kände jag att, nej, nu får det nog räcka för mig!

Kanske sitter allt detta i mitt huvud vad vet jag. För övrigt har jag kille så egentligen behöver jag inte den uppmärksamheten men det är ju knappast kul att sitta själv! Men jag ska inte överdriva det hela för en av de snyggaste tjejkompisarna jag har satt bredvid mig och var nykter och pratade inte med någon kille så henne hade jag iaf hela kvällen.

Ja, ja nu är det natt och imorn väntar nya äventyr!


RSS 2.0