Dag 18: Hur jag hanterar motgångar

Oj, oj ja tyvärr blir väl ett svar på denna fråga att... jag äter... jag sväljer ner mina känslor med godis och glass. Jag känner fan ett behov av att äta i alla situationer men det är värst när det är så mycket omkring så jag bara vill fly in i mitt frosseri och glömma allt annat för en stund.

Men om jag tänkte på andra sätt jag har för att hantera motgångar så kan jag säga att jag är jäkligt konflikträdd. Jag kan framstå som en riktig hårding men nej, nej det är jag inte. Jag smiter gärna fortare än kvickt och blir mest paff om jag blir "påhoppad" och hittar sällan något att säga tillbaka.

Sen är jag tyvärr väldigt bra på att sätta mig själv i en offerposition. Det är inte en fin egenskap men jag vet inte varför det är så. I tuffa situationer så har ovanan att sätta på mig offekoftan och tycka synd om mig själv.

Men jag är iaf medveten om alla dessa dåliga beteenden som jag har... offerkoftan och att svälja ner mina känslor känns som det som är viktigast för mig att lära mig att hantera. Men som sagt, ett stort steg är iaf att jag är medveten om dom och att jag erkänner dom för mig själv.

Kommentarer
Postat av: MiniZillen

Så sant. Tror att det är en bra början i alla fall. Att erkänna det för dig själv och sedan för omvärlden. Hejja dig!

2011-02-10 @ 22:30:19
URL: http://minizillen.blogg.se/
Postat av: Malin

Att vara medveten om sina fel och brister är alltid det första steget! Med insikten har man kommit en bra bit på vägen!

2011-02-11 @ 00:08:10
URL: http://citronsocker.blogg.se/
Postat av: itsallabouttakingcontrol - 5 6 k i l o

Vacker som en dröm? Men gud, tack! Älskar att läsa din blogg också. Du är inspiration.

Postat av: Nettan

Usch låter jobbigt. Får du ngn form av prof. hjälp? Body Pump is the shit;) Jag verkligen älskar det. Men man måste hålla igång hela tiden annars kommer den gulliga träningsvärken.

2011-02-11 @ 19:12:21
URL: http://http://tjock-chic.blogspot.com
Postat av: Tvåtusenelva

sv: tack för din kommentar! blev riktigt glad.. :) har läst lite i din blogg och jag ska absolut börja följa dig. vi får peppa varandra :)

2011-02-11 @ 22:31:50
URL: http://tvatusenelva.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0