HJÄLP MIG!!

Jag känner att livet inte funkar speciellt bra för mig och jag har tänkt på en sak. Jag tänkte eventuellt prova det här pillret Alli som finns på apoteket. Är det någon som vet något om detta? Vågar jag prova? Jag har varit inne på det förut men jag är livrädd för att typ skita på mig!! Vet ni något så snälla skriv en kommetar!!

Kommentarer
Postat av: PhD

Jag provade detta medel då det fortfarande var receptbelagt och gillade det inte. Fick en massa magproblem även utan att fuska och så vitt jag vet har de inte speciellt bra resultat enligt undersökningar. Från vad jag kan förstå från din blogg verkar ditt problem ligga mer åt beteendehållet och därför skulle jag föreslå KBT eller varför inte Itrim? Mitt beteende var inte olikt ditt och på mig fungerade det att bryta helt med mat ett tag och "programmera om mig" så jag fick regelbundenhet i både ätande och tränande. Hoppas du hittar en lösning som fungerar för dig! Kram

2011-03-31 @ 09:00:06
URL: http://komitrim.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag testade det för länge sen. Innan jag började med VV och att motionera mer, 2-3 år sen kanske. Gick dit och pratade med någon på apoteket och gick därifrån några hundralappar fattigare. Testade i 3 veckor och märkte inte tillräckligt stor skillnad för att fortsätta med det. Jag mätte och vägde maten som man skulle. Hade inga problem med magen men den är ganska stökig i vanliga fall så kanske jag bara inte märkte någon skillnad mellan dålig och mer dålig.



Inget jag rekommenderar till någon. Jag testade och det funkade inte för mig. Vet ingen annan som testat.

2011-04-02 @ 16:28:28
URL: http://elin79.se/vikt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0