Förlorade...

Jag ska vara ärlig mot mig själv och er! Dagen har varit tufft och det har riktigt krypit under skinnet. Tillslut tog jag mig i kragen och åkte till mamma men hela vägen dit köpslogs det i mitt huvud, ska jag, ska jag inte? Kanske kan jag stanna en snabbis på macken och köpa en glass, kanske ska jag stanna på affären på vägen hem och köpa något, bara något litet, det räcker.
 
Kom iaf till mamma och hade en trevlig eftermiddag. På vägen hem var jag ganska nöjd och tillfreds, jag hade ätit en päronsplitt och den var grymt god. MEN! Vad fan gör jag? Jag i princip lurar mig själv och säger, ja men du vill ju ha jordgubbar och liiite godis har ingen dött av. Jag kör in på parkeringen och glider in i affären och plockar på mig lösviktsgodis och jordgubbar... jag vet inte hur mycket godis det blev för jag ville inte ha något kvitto där och och då! Men nu har jag räknat i mitt stilla sinne och jag tror att jag köpte ca 400 g och det är fan inte lite! Men hur som helst så stoppade jag i mig det där och kände mig rätt skuldtyngd. Men sen fick jag eld i baken och ångest över vad jag gjort så jag drog i väg till gymmet. Tur att vi har nyckelgym för det blev ett träningspass 21.55-22.55. Jag hade mitt pulspand på mig och det visade att jag förbrännt 679 kalorier. Det låter lite mycket men jag tror gärna på det för jag har räknat på vad godiset jag stoppat i mig blir och är tyvärr ca 1600 kalorier!!
 
Fy fan för det snedsteget men bra att jag iaf gjorde något åt det! Det där var ett så otroligt medvetet och idiotiskt val! Jag kan bättre!

Kommentarer
Postat av: Minendie

Ibland gör man saker som saboterar, det viktigaste är att man tar sig upp igen och inte ger upp. Du är redan uppe och gör nåt åt det. Du klarar det! Jag föll också igår och jag är inte uppe än.

2012-07-22 @ 11:27:44
URL: http://minendie.wordpress.com
Postat av: 135

Tycker du är duktig som gymmade sen.
Jag har följt tassande bredvid en lång stund och nu ska jag berätta att du fått mig inspirerad att ta tag i mig själv så den 5 börjar jag :-)

2012-07-22 @ 13:42:54
URL: http://nogg.se/135
Postat av: EE

Jag tror att dedär små snedstegen man tar är en stor orsak till att man kan fortsätta. Det är då man ofta inser vad man verkligen vill och vad det är man strävar efter. Se bara, du gick till gymmet och kämpade på jättebra! Du blev inte deppig och tänkte "nu skiter jag i detta, nu är det kört" och gick och köpte mer godis. Du stannar säkert till vid macken mycket mer sällan nu än tidigare, bara det är ju ett stort steg framåt! Du kommer klara detta!

2012-07-22 @ 13:53:19
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Postat av: Anna

Och nästa gång kommer du kunna gå ett steg till, antingen att köpa mindre godis eller att träna lite till. Oavsett gör du framsteg, hela tiden! :D

2012-07-22 @ 15:39:01
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Postat av: Julia -37kg

Ibland gör man det, men det är bara att ta nya tag igen ;)

Har förresten lagt ut före och efterbilder nu, du var ju intresserad av att se (:

2012-07-22 @ 17:56:26
URL: http://youlia.blogg.se
Postat av: Tweety

Vi gör alla snedsteg, i morgon är det en ny dag ;-) Peppkramar

2012-07-22 @ 19:20:44
URL: http://tweety26.wordpress.com
Postat av: Linda -50,2 kg

Jo jag hoppas också huden hänger med men det är bara att ha tålamod, käka mina oljor och smörja huden. Håller tummarna för att den drar ihop sig. Helst skulle den ju kunna trolla bort alla bristningar också men jag ska väl inte hoppas på för mkt...

Jag tycker inte heller det är en genväg för det är helt sjukt vad svårt det är vissa dagar. Det vet du ju själv också.

Btw, du gör framsteg. One step back, 2 steps forward. Rom byggdes inte på en dag. Stor kram till dig! <3

2012-07-23 @ 12:05:20
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: Linda

Vet du, jag tycker att du är skitduktig ändå. Alla måste få råka trampa lite fel och man når inte målet på en gång. Jag tycker du ska vara stolt över dig själv ändå! Kram

2012-07-24 @ 00:29:27
URL: http://goingsmaller.blogg.se/
Postat av: smulan

Spelar ingen roll att vi faller då och då, bara vi tar oss upp och går vidare mot vårt mål. Se på det som du ser på en bebis som ska lära sig att gå. De tar sig upp, trillar omkull, tar sig upp igen och för varje gång kan de gå längre och längre och tillslut kan de komma fram till sitt mål.
Du är stark, du är duktig, du är DU!
Kram<3

2012-07-24 @ 20:00:40
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
Postat av: Malin E

Alla drillar vi dit då och då. Du var duktig ändå tycker jag. Var inte så hård mot dig själv. Du verkar vara fokuserad och nå dina mål. Och frestelser brottas alla med, oavsett om man pratar om det eller ej. Upp igen bara, du fixar det!!
kram

2012-07-24 @ 22:47:10
URL: http://systermalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0