På jorden igen

Efter lunch blev jag människa igen! Jag hade dock glömt bort att jag hade två möten så stackarna fick vänta 10 min innan en kollega kom och sa att jag hade två st som satt och väntade på mig, piiiinsamt!
 
Men va härligt det var när jag kom tillbaka till jorden igen. För jag mådde verkligen skit! Jag grät (litegrann) och fick släpa mig till jobbet. Väl där så jag ut som skit för ögonen var igensvullna så kollegorna trodde jag hade allergi och ville stoppa i mig allergitabletter. Men jag skyllde på huvudvärk och att jag sovit dålig så jag kom undan med det.
 
Ja, ingen morgonpromenad blev det heller och ingen kvällsträning, fy, fy! Jag hoppas verkligen att jag har mer diciplin imorn men helt ärligt är det svårt när killen jobbar på hemmaplan och inte går upp lika tidigt längre!
 
Men tror ni jag fixar det imorn ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Tomtan

De är mycket enklare att ta sig upp om nån annan stackare åxå måste lämna sänghalmen.... Här blev de ingen morgonpromenad heller. Ska cykla en massa idag och sen gå med eleverna på utflykt.... Så jag tror de får räcka...

2012-07-10 @ 07:51:22
URL: http://entomtastankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0