Underbar helg!

Igår kväll kom jag hem efter en underbar helg hos min mamma. Jag var ledig i fredags så jag åkte hem till henne efter lunch. Då hade jag hela bilen fullpackad för loppis så i lördags stod vi på en idrottsplats och sålde!! Det var jättekul och jag har haft en helt underbar helg! Jag älskar min mamma så mycket att det gör ont! I många, många år hade vi dålig kontakt eftersom hon hade en kille som jag inte kom överens med. Jag gillade inte honom och han gillade inte mig, bad combination!
 
Men sedan 1 och ett halvt år har vi hittat tillbaka till varann och jag är så lycklig!! Jag har dock varit lite instabil den här helgen och kanske beror det på att hon träffat en ny kille och jag var så orolig att hon hellre ville va med honom och att jag var där och "tog upp plats". Mina hjärnspöken retar verkligen gallfeber på mig men det är inte så lätt med den bakgrunden vi har. Jag kan lova er att lika mycket som jag älskar att ha min mamma nära nu, lika mycket har jag saknat att ha en mamma under de ca 10 år hon levde med sitt ex!

Kommentarer
Postat av: Minendie

Vad bra att ni har hittat tillbaka till varandra. Jag förstår att det har satt sina spår och hjärnspöken är svåra att bli av med.
Tack så mycket för infon om sport-bh'n. Jag har samma storlekt så så vågar jag nog köpa mig en. Låter lyxigt att inte behöva betala flera hundra för en bh :)

2012-07-29 @ 11:16:58
URL: http://minendie.wordpress.com
Postat av: Lina

ja, den ÄR verkligen urdålig.. vet inte om den finns på svenska än, läser oftast böcker på engelska om dom inte är skrivna av svennar förstås ;)

2012-07-29 @ 11:22:08
URL: http://battleroyale.blogg.se
Postat av: smulan

Skönt för er båda att ni kommit nära varann igen:) Men förstår dig också nu att du känner tvekan och oro. Inte lätt att bli av med sånt, men om man försöker tänka på att det är en ny situation nu, så kan det gå lättare. Jag står också min mamma otroligt nära, hon är min bästa vän:)
Idag la jag upp din länk på min blogg. Kommer att presentera dig där i ett inlägg under veckan som kommer:)
Sköt om dig och ha det bra!

2012-07-29 @ 12:45:29
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
Postat av: Linda

Åh vad underbart att höra att ni kommit nära varandra. Det är ju underbart när man kan ha bra relation till sin familj! Jag tror nog inte du tog hans plats, de måste ju kunna göra rum för dig också! =)

2012-07-29 @ 13:27:38
URL: http://goingsmaller.blogg.se/
Postat av: EE

Såklart att såna saker sätter spår! Men vad skönt att ni har hittat tillbaka till varandra, det måste vara underbart :)

2012-07-29 @ 15:39:25
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Postat av: Lena

Hoppas det är en OK kille hon har träffat. Nu när ni hittat tillbaka till varandra efter att ha varit ifrån varandra så länge så kanske hon tar lite hänsyn till dig också, och vill vara med dig ibland? Hoppas det i alla fall. Kram

2012-07-29 @ 16:32:54
URL: http://zitalena.blogspot.com
Postat av: Viktkamp

skönt att komma varandra närmre igen, försök att inte tänka för mycket. Kramar

2012-07-29 @ 16:49:12
URL: http://viktkamp.webblogg.se
Postat av: Molly Bergström, UPPSALA

Jahaa åh, najs! Funkar dom bra? :)

2012-07-29 @ 17:17:36
URL: http://mooollys.se
Postat av: Anna

Vilken dröm du hade! Jag tror du kommer fixa löpning galant. Jag hade lite problem i början. Vägde nog 97,5 kg när jag började, men de har ju gått bra :D
Kul att ni hittat tillbaka till varandra <3

2012-07-29 @ 19:26:46
URL: http://overenskommelsen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0